چرا شب ما سحر نمیشههههههههه ............... (داریوش)
قبلش اتمام حجت کن...بگو مسخره کنین خون به پا میشهخدا بگم این بچه کلاسمون رو چیکار کنه هی یکی میرهمسخرش میکنن حالا ما هم معروففففففففف دیگه بدتر
کجاش رفتین گشتین؟؟؟؟؟؟/آها.
منظورت رشت بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟رشت داهاته آخه؟اینقد دوس دارم شمالو
چرا شب ما سحر نمیشههههههههه ............... (داریوش)
خون خودم؟قبلش اتمام حجت کن...بگو مسخره کنین خون به پا میشه![]()
گرگان...انزلی..رشت...آخه همه شهرا نزدیک به همه...همه هم تو مسیر...خیلی باحالهکجاش رفتین گشتین؟؟؟؟؟؟/
نه بابا...خون اونی که مسخره میکنه...بترسونشونخون خودم؟
ایندفعه بگید ادرس جاهای قشنگ رو میدم همونجا برین بگردین وقتتون هدر نره .گرگان...انزلی..رشت...آخه همه شهرا نزدیک به همه...همه هم تو مسیر...خیلی باحاله
مرسییییییی..حتما یادم میمونه بپرسم..ایندفعه بگید ادرس جاهای قشنگ رو میدم همونجا برین بگردین وقتتون هدر نره .
نه من با پنبه سر میبرم بهتر نیست اینطوری؟ دیدی استادا میان میگن همتون قبولین و ازینا بعد همه رو میندازن دقیقا همینکارو میکنن اون اولاش مظلوم نمیایی میکنن اخراش شیر میشننه بابا...خون اونی که مسخره میکنه...بترسونشون![]()
شما مال کدوم شهرین ؟مرسییییییی..حتما یادم میمونه بپرسم..
اینم حرفیه...بسیار زیرکانستنه من با پنبه سر میبرم بهتر نیست اینطوری؟ دیدی استادا میان میگن همتون قبولین و ازینا بعد همه رو میندازن دقیقا همینکارو میکنن اون اولاش مظلوم نمیایی میکنن اخراش شیر میشن
زیر آسمون خداشما مال کدوم شهرین ؟
اونا که مسخربازی در میارن کاریش نمیشه کرد منم خدودم مسخره میکردماینم حرفیه...بسیار زیرکانست
زیر آسمون خدا![]()
منم قمیشی رو بیشتر از داریوش گوش میدم..ولی هیچی واسه من قمیشی نمیشه این اهنگ بازی جدید داده وایییییییی خیلی ......یکی دیگه هم میخواد بخونه دیدم زده بود حالا کی میاد نمیدونم فهمیدم میگم تو عرص 2ساعت نزدیک هزارو خورده ای تا من دنبال کردم دانلودش کرده بودن بازی رو خیلی ها فقط تو یه سایت
اونا که مسخربازی در میارن کاریش نمیشه کرد منم خدودم مسخره میکردم
باشه منم بعدا میگم زیر اسمون خدا برین
جدیییییییییییییییی وای نصف که چه عرض کنم تا حالا نیخود زندگی کردییییییییییییی پیدا نکردی بگو واست تو یه سایت میزارمش تصویریشومنم قمیشی رو بیشتر از داریوش گوش میدم..
اااا من ندارمشبرم سرچ کنم دان کنم
الان داره دان میشه...mp3.جدیییییییییییییییی وای نصف که چه عرض کنم تا حالا نیخود زندگی کردییییییییییییی پیدا نکردی بگو واست تو یه سایت میزارمش تصویریشو
هر جور راحتین جدیده که داره میاد یعنی چی میتونه بخونه واییییییی همه کاراش تکن انگار یجورایی خودت حس میکنی که تو زندگیت هستن یه مصاحبه کرده بود با پارازیت اونم خوب بود کم حرف زد ولی خوب بودالان داره دان میشه...mp3.
چه حسی داری؟گوش میدیبابا اینو که گوش داده بودم...اسمشو یادم رفته بود
گفتم خدایا مگه میشه آهنگ جدید داده و من بیخبرم!؟!؟!؟![]()
با آهنگ یادگاریش زندگی میکنم...عاشق این آهنگم...کلا کارش حرف ندارههر جور راحتین جدیده که داره میاد یعنی چی میتونه بخونه واییییییی همه کاراش تکن انگار یجورایی خودت حس میکنی که تو زندگیت هستن یه مصاحبه کرده بود با پارازیت اونم خوب بود کم حرف زد ولی خوب بود
انگار خودمم دارم میخونمچه حسی داری؟گوش میدی
من با مسافرش قدیمی یکی هم هست اسمشو نمیدونمبا آهنگ یادگاریش زندگی میکنم...عاشق این آهنگم...کلا کارش حرف نداره![]()
آره اونم قشنگهمن با مسافرش قدیمی یکی هم هست اسمشو نمیدونم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |