سلام...................
سلام محسن خانسلام...................
ممنون...................خوبم.............سلام محسن خان
خوبین؟
ممنون...................خوبم.............
شما چطوری؟
خوش میگذره؟
مرسیامروز صب اومده بودم.............
دیدم هیشکی نیست...............بد جور حالم گرفته شد.................
نظر من:مرسی
آره پستتونو دیدم الان...
الان یه مطلبی از اعدام قاتل داداشی خوندم .منم بد حالم گرفته شد
نمیدونم درست و نادرست چیه...به نظرت باید اعدام میشد؟زیر 18 سال بود
منم با شما موافقم...نظر من:
کاری که طرف کرده بود کار کوچیکی نبوده(قتل نفس کرده) البته حبس ابد هم دست کمی از اعدام نداره..............(به نظرم اینکه جونشو نمیگرفتن و مجازاتش میکردن بهتر بود)
برای قضاوت تو این مسله باید خودمون رو جای خانواده ی روح الله داداشی بزاریم ................
باید ببینیم که اگه داداش یا پدر یا پسر مون کشته میشد از جون قاتلش (هر چند جوون ه) میگذشتیم یا نه.
خدا بیارمرز علیرضا م اون موفع که داشت طرف رو ناکار میکرد باید به فکر الانش میبود.............منم با شما موافقم...
اینو بخونید...
علیرضا م قاتل روحالله داداشی در زمان اجرای حکم حالت روحی نامتعادلی داشت. وی در زمان رفتن به روی چهارپایه دو بار پایش لغزید و با صدای بلند گریه میکرد. علیرضا م مدام اسامی ائمه اطهار (ع) به ویژه امام حسین (ع)، امام رضا (ع) را فریاد میزد و طلب بخشش میکرد. وی حتی نام برخی از نزدیکانش از جمله مادر خود را فریاد زده و از اولیای دم طلب عفو داشت که البته صدایش در همهمه حاضران گم بود.
میدونم واقعا درک یه خانواده ای که عزیزشو کشتن خیلی سخته...ولی ای کاش حکم اعدامی وجود نداشت...نمیخوام طرف قاتلو بگیرم..
کلا از این حکم بدم میاد
آره .آمارش خیلی بالاست...خدا بیارمرز علیرضا م اون موفع که داشت طرف رو ناکار میکرد باید به فکر الانش میبود.............
اما متاسفانه ایران از معدود کشور هایی که توش مجازات قتل اعدامه................
سلام آقا حسینسلامممممممممم
چی میگفتین؟چیکار میکنید؟سلام آقا حسین
سلام..............داداش حسین....................سلامممممممممم
خبر............................هیچی بابا...........پس فردا کلاسا شروع میشه...................آره .آمارش خیلی بالاست...
هیییی بابا
چیزی نگیم بهتره..
ببخشید.
چه خبرا؟چه میکنید؟
چندتا پست آخری بخونچی میگفتین؟چیکار میکنید؟
کلاسا که شروع بشه از این یکنواختی راحت میشید...سلام..............داداش حسین....................
چطوری؟
خبر............................هیچی بابا...........پس فردا کلاسا شروع میشه...................
الانم که از بیکاری تو نت میگردم.............:دی
نمیدونستممیدونید داداش روحا ا... خودش اون صندلی رو از زیر پاش کشید
پستت رو ویرایش کردیییییییییییییفردا که تعطیله از پس فردا برو باشه نمیگفتم میرفتی به عنوان دانشجوی نمونه انتخابت میکردن
دیگه جه خبر ؟نمیدونستم
نه چرا بمون واست پست میزارم بخندیهیچی.
برم.بی حوصله م
ببخشید
بای بای
عیبش چی بود................گفتم پس فردا دیگه................پستت رو ویرایش کردییییییییییییی
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | ||
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |