سلام کسی نیست؟
اگه ما رو کسی حساب نکنی اره هیشکه نیس
سلام کسی نیست؟
ووووووووووووووووووووووو سلام داش می مو شی مکنی سالار . خدا رو شکر حل شد.گفته بودی اگه شنبه بعدازظهر بیام حلهخوشحالمممممممممممممممم
سلاااااااااااااااااااااااااااام
ســــــلام
خوبید؟
درود
داش شهرام حلِ حل نشد
فعلا یه هفته وقت بهم دادن در واقع در آزادی مشروط به سر میبرم:دیییییییی
درو بر روبینا
بد نیستم
شما خوبی
مرسی....پس منم جای مریم میگم خوبم ممنوندرو بر روبینا
بد نیستم
شما خوبی
نروووووووووووووووای بابا اینجا همه ناز می کنن می خوان حرف بزنن. باید التماسشون کنی
اصلا بیخیال من رفتم. موقعی میام که یکی باشه بیاد حرف بزنه
کووووووووووووووجــــــــــــــا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ای بابا اینجا همه ناز می کنن می خوان حرف بزنن. باید التماسشون کنی
اصلا بیخیال من رفتم. موقعی میام که یکی باشه بیاد حرف بزنه
میبینی توروخدامرسی....پس منم جای مریم میگم خوبم ممنون![]()
خوبی عزیز؟...راستی عیدت مبارک.میبینی توروخدا![]()
ممنون عزیزمخوبی عزیز؟...راستی عیدت مبارک.
منو داخل گناه نکنها حالا شد حرف زدن که ناز کردن نداره.
راستی مریم بهت گفتم یه کتاب اینترنتی می خوام بخرم . گفته اول پولشو بریز ازت پرسیدم گفتی ریسکه شاید کلاهبرداری باشه.
امروز پست واسم اوردش . بنده خدا غیبتشم کردیم خدا ببخشه.
ممنونممنون عزیزم
توچطوری؟
همچنین شما گلم
بچه ها انتقال جرم و حرارت2 خ سختن؟؟ها حالا شد حرف زدن که ناز کردن نداره.
راستی مریم بهت گفتم یه کتاب اینترنتی می خوام بخرم . گفته اول پولشو بریز ازت پرسیدم گفتی ریسکه شاید کلاهبرداری باشه.
امروز پست واسم اوردش . بنده خدا غیبتشم کردیم خدا ببخشه.
ممنون
بچه ها انتقال جرم و حرارت2 خ سختن؟؟
ای ول دمت گرم.نه بابا جرم یکم سنگین هست ولی حرارت 2 گلابیه نسبت به حرارت 1 خیلی سادست چون اکثرا روابطش تجربیه . امتحانش فقط محاسباته اونم از روی جزوه باز.
حرارت 2 19 شدم جرم 16.5 البته جرم تو اون ترم نمره دوم کلاس شدم اونم با دکتر سلیمی مدیر گروه
ممنون
بچه ها انتقال جرم و حرارت2 خ سختن؟؟
نه...ترم آینده دارماینا رو ترم تابستون برداشتی؟
اگه جرم و بار اولته و اونم تابستون برداشتی واقعا کار اشتباهی کردی اخه این درس خیلی مفهمویه باید کامل بفهمیش.
ولی خوب شایدم نابغه باشی تو یه ماه فهمیده باشی این درس مهمو
اون زمان به ما می گفتن کسی که جرم و پاس کنه دیگه اسمش مهندسه تا قبل از جرم جوجه مهندسه![]()
ای ول دمت گرم.
مرسی...شما هم مدیرگروهتون وحشتناکه؟؟؟؟؟
خوبه...نه ادم خوبی بود الانم بعد از 2 سال امار گرفتم هنوز مدیر گروهه . با من که دوست بود ولی خوب دیگه سخت گیر بود
نه...ترم آینده دارم
ما تابستون درسای اختصاصی ب هیچ وجه برامون ارائه نمیدن
پس فعلا جوجو هستم.
باشه حتما.پس عالیه از الان به فکرشی اگه از اول خوب بخونی خیلیم شیرینه.
سعی کن از کتاب چالکش بخونی چون خیلی قشنگتر از بهمن یار گفته. مثلاش ملموس ترن. من خودمم از بهمن یار خوندم ولی وقتی بعدا چالکشو خوندم دیدم چقدر بهتره. البته نظره منه. حالا بد نیست یه نگاه به دوتاشون کنی اگه وقت داری
خوبه...
موفق تر از همیشه باشی شهرام خان.
مر30...حتما سؤالی داشتم مزاحمتون میشم.خواهش میشه . ما درخدمتیم سوالی چیزی باشه سعی می کنم جواب بدم
اصلا هدف ما مهندسا از این که میاییم اینجا اینه که اگه بتونیم یه کمکی بهم کنیم
مثلا واسه مصاحبه استخدامی من خیلی سوالات تو ذهنم بود که اقا بهنام( bera) خیلی کمکم کرد
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |