گفتگوها و گفتمان‌های مهندسان شیمی

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
من حوصلم سر رفته
اه.............:(

پس من چی بگم باز شما در دوران طلایی دانشجویی به سر می برید

یاد دانشگامون بخیر بهترین دوران عمرم بود 4 سال دانشجویی .

دل خوشی داشتیم فکر روزگار نبودیم اینطور گرفتارمون کنه

sepantaaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بر همه
بچه ها خوبین ؟؟؟؟
موافقین یه بحث را بندازیم در موردش صحبت کنیم
تخصصی باشع بهتره
اگه دوست دارین

Estrella

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس من چی بگم باز شما در دوران طلایی دانشجویی به سر می برید

یاد دانشگامون بخیر بهترین دوران عمرم بود 4 سال دانشجویی .

دل خوشی داشتیم فکر روزگار نبودیم اینطور گرفتارمون کنه
تو که حالو احوالت از منم خرابتره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sepantaaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
من که سوادم قد نمیده چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه این حرفا چیه هممون از اطلاعات هم استفاده میکنیم
خوبه نه ؟؟

سرعت این نت لعنتی اینقدر پایینه 10 دقیقه طول می کشه یه پست بدی
اره سالار بعضی وقتها مال منم کلافه کننده است
نظرتون چیه ؟؟؟؟
چیکار کنیم ؟

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
پسر همسایمون اومده در خونمون می گه شهرام بیکاری گفتم پ ن پ مدیر عامل پتروشیمیم الان دارم از خونه نظارت می کنم

گفت نه چندتا اشکال تو درس حرارت دارم فردا امتحان ترم تابستونی داریم می خواستم کمکم کنی.
گفت حالا حرارت بلدی گفتم پ ن پ بقاله سر کوچمون بلده

sepantaaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
u=q+w
گرما به علاوه ی کار میشه همون انرژی درونی
که همتون اینو میدونین
بریم راجع به تک به تکشون بحث کنیم

seabride

عضو جدید
کاربر ممتاز
20071219083304447_1.gifمطالعه ی ترمودینامیک توسط مهندسین قرن نوزدهم آغاز شد؛ آنها می خواستند بدانند قوانین فیزیک چه محدودیتهایی بر عملکرد ماشین های بخار و سایر ماشین های تولید کننده ی انرژی مکانیکی تحمیل می کنند. ترمودینامیک درباره ی تبدیل یک شکل انرژی به شکلی دیگر، به ویژه تبدیل گرما به سایر شکل های انرژی بحث می کند. این کار با مطالعه ی روابط بین پارامترهای صرفاً ماکروسکوپی صورت می گیرد که رفتار سیستمهای فیزیکی را توصیف می کنند. این گونه توصیف ماکروسکوپی (و در مقیاس بزرگ)، لزوما تا حدودی خام است، چرا که همه ی جزئیات با مقیاس کوچک و میکروسکوپی را نادیده می گیرد. اما در کاربردهای عملی، این جزئیات اغلب مهم نیستند. برای مثال، مهندسی که رفتارهای گازهای حاصل از احتراق را در سیلندر یک موتور اتومبیل بررسی می کند، می تواند با کمیت های ماکروسکوپی مانند دما، فشار، چگالی و ظرفیت حرارتی کار خود را پیش ببرد.
در واقع دانشمندان به دنبال یافتن پاسخ این پرسش بودند که آیا می توان ماشینی ساخت که به طور دائمی کار مکانیکی انجام دهد؟ آن ها مدت ها بر روی این موضوع تحقیق کردند و تعدادی از محققین نیز طرح هایی برای این کار پیشنهاد نمودند. شکل زیر یکی از این طرح ها را نشان می دهد. هدف این بود که ابزار ساخته شده، بدون مصرف هیچ گونه سوخت یا هر گونه انرژی ورودی دیگر، کار خروجی بی پایانی را تامین کند. در شکل، میله های کوتاه لولا شده، که به میخ ها تکیه دارند، وزنه ها را به چرخ متصل می کنند. وقتی میله ها در وضعیت نشان داده شده هستند، عدم توازنی در توزیع وزن وجود دارد که موجب ایجاد یک گشتاور ساعتگرد خواهد شد که چرخ را در جهت نشان داده شده می چرخاند. طراح می پنداشت این گشتاور همیشگی است و نه تنها چرخش چرخ را حفظ می کند، بلکه به طور دائمی به محور آن انرژی می دهد. اما آن چه در عمل اتفاق می افتد، اینست که پس از یک دور چرخیدن، جرم ها در یک وضعیت متعادل باقی می مانند و حرکت متوقف می شود.

sepantaaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها بهتر نیست به جای اینکه بریم از اینتر نت و سایتهای دیگه کپی کنیم بیاریم اینجا
خودمون بحث کنیم
من خودمم دارم از منابع دیگه استفاده میکنم اما بهتره بخونیم و برداشتمون رو بگیم
انرژی درونی که تابع حالت هست ولی کار و گرما در حالت کلی سیستم تابع مسیر هستش
یعنی کم و زیاد میشه یا منفی و مثبت داره

بالا