سلاااااااااامسلام سلام من اومدم این شما واین ابجی کوچیکههههههههههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟![]()
خوبم رعنا جون.من خوبم شما خوبید چاکر شما رعناااااااااااااااااا![]()
خوبه؟سلام
خوبم
خوبی؟
تموم شده درسم رعناییخبر خیر سلومتی شما جه خبر من ترم سه ام شما ترم چندین؟
کیا؟خوبه؟
خوبن؟
راحت باش عزیزمیه چیزی بگم....راستش من هر وقت میام اینجا یه زحمت برای همه دارم...
شما مال تالشی؟واقعا ابجی جون...خوش به حالتون ...
چرا؟دانشجویی خوبه که....واقعا ابجی جون...خوش به حالتون ...
عزیزم تو فایلام میگردم.اگه چیز مرتبطی پیدا کردم خبرت میکنم.باسه میگم مسی...لاستش من میخوام واسه ورودیهای حدید رشتمون یه پاور پوینت درست کنم که روز معارفه براشون ارایه بدم ...الانم ازتون کمک میخواستم که اگه مطلبی در این زمینه داریدبی زحمت به من بدید در مورد هرچی رشتمون..درامد محید کار...یا نظرتون در مورد این رشته تجربه ...هر چیزی که فکر میکنید براشون جالب ومفیده...مسی![]()
تو گوگل بزنی مهندسی شیمی میادش ؟اصالتا اونجاییم ولی الان اون جا زندگی نمیکنیم از زمان باباحونم یا شاید قبل تر از اونجا رفتن...
زیاد حرص و جوش نخور فداتلاس میگین خوبه ولی دوس داشتم درسم تموم میشد برم سر کار ...یا برم دنبال تحقیق...میدونین که سیستم اموزشی ما دانشجو رو وادار میکنه فقط تو یه دایره کوچیک بچرخه...یکی هم بخواد اونم متوشهر غریب خیلی براش سخته...
الهییییییواقعا ممنوووووون،من یه چند رووز فکر نکنم به نت دسترسی داشته باشم اخه میخوام برم مشهد حتما براتون دعا میکنم..میتونید یه لطفی کنید اگه پیدا کردید برام پیام خصوصی بفرستید یا به میلم...![]()
ای بد نبوداونجوری که معلومه خوشبختانه شما این دوران رو خوب سپری کردید .میشه یه خورده راهنماییم کنید که چه جوری این دوران رو خوب بگزرونم ...سال اولش بد نبود..
دقیقا توضیح میدی چی میخوای؟واقعا ممنوووووون،من یه چند رووز فکر نکنم به نت دسترسی داشته باشم اخه میخوام برم مشهد حتما براتون دعا میکنم..میتونید یه لطفی کنید اگه پیدا کردید برام پیام خصوصی بفرستید یا به میلم...![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |