در پاسخ اون دوستم باید بگم هر کسی خودش باید کار واسه خودش پیدا کنه. من ترم دوم با رانندگی توی شرجی و گرمای تابستون منطقه ویژه بندرامام کار پیدا کردم و کم کم با عنایت خدا یه کار خوب پیدا کردم. این که نمیشه من از صبح تا شب پشت PC بشینم بگم کار واسم پیدا کنید! عزیز جان اگه زرنگ باشی کار همه جا واست هست. سعی کن صبح ها که از خواب پا میشی آب پرتقالتو آروم تر بخوری حتماً کار پیدا میکنی.
در ضمن در تایید فرمایش اون دوست عزیزم و پیرجو باید بگم طرف اولین پستشو با درخواست کارآموزی شروع میکنه. ما هر کدوممون با زحمت کارآموزی رو گذروندیم بعد دو دستی تقدیم آقا کنیم. من یکی که فشارم الان بالا رفته و نمیدونم چی نوشتم. جرات داری یه بار دیگه درخواست بده!![]()
زشته...خجالت آوره...شرم كنيد...حيا كنيد....
اصلا جريان چيه...منو يه مرتبه جو گرفت....
امروز ساعت 5 عصر دارم ميرم به تهرون....![]()
ببخشيد دوست عزيز واقعا قصد خاصي نداشتم فقط مي خواستم يه سوال ازت بپرسم ، اميدوارم سو ء تفاهمي نشه.اگه بد مطرح كردم معذرت مي خوام.![]()
در کل اومدی تبلیغ کردی دیگه... درسته؟1- آقا رضا فكر كنم منظورم رو اشتباهي فهميدي و گرنه خودم از بچگي تو مغازه داي ام كار كردم و جالبه پارسال همين موقعها با يكي از دوستام ميرفتيم نصب اعلاميه و پوستر كه تا ساعت 4 5 صبح بيدار بوديم و خيلي كار خوبي بود پول خوبي هم مي دادن!!! مسافر كشي هم كرديم(من و دوستم)!!!!
اما منظور من اينه، ما دانشجوهاي مهندسي شيمي كه در حال تحصيل هستيم چه كاري مرتبط با رشته ي خودمون پيدا كنيم كه چيزي ياد بگيريم. اگه بچه ها جايي تو اين مدت رفتن
كه ارتباطي به مهندسي شيمي داره ما رو با خبر كنه!
2- بچه ها من ديروز يه كتاب خريدم كه اسمش خلاصه مباحث اساسي كارشناسي ارشد مهندسي شيمي ،نشر پردازش هست، قيمتش 5000 تومون هستش.تا الان كه نگاهش كردم خوب مباحث رو جمع بندي كرده (انتقال حرارت،ترمو،مكانيك سيالات،كنترل و....) و براي كسي كه اين دروس رو پاس كرده خيلي مي تونه موثر باشه.مي دونم كتاب نه درس مهندسي شيمي هم هستش با اون قطوري! و قيمت 14000 توموني اش! (اگه هنوز زيادتر نشده)به هر حال براي كسايي كه مي خوان يه تكوني به خودشون بدن (اول راه هستن) خوبه.
اگه كسي كتابي برا آمادگي كارشناسي ارشد با قيمت مناسب مي شناسه بگه!
موفق باشين![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |