soheil-vb6
عضو جدید
راستی یه سایت باحاله مهندسی شیمی و نفت و پالایش پیدا کردم . خیلی باحاله . حتما یه سر بزنید . من که کنابای نفتشو دانلود کردم جالب بودن . www.chemicalebooks.com
نه بابا . خودمم نمیدونم اون اسمو از کجا اوارده . اسم خودش که نیست . راستی شیما کدوم گرایشی و کدوم دانشگاه ؟والا منکم اونجا کار دارم
خوش اومدی
حالا گول بخورم یا نخورم؟
اسم دوستت ترکی بود؟؟؟؟؟؟؟
میخوام اثاث کشی کنم کنم بیام اینجا . اخه فرهیتگان باز نمیشهههههههههههههههههه . البته اگه باز شه حتما تو هر دوتاش میخوام باشم . بچه ها دیگه کیا اینجان . شانس من تا اومدم پریسا رفت . میبینی تورو خدا !!!!!!!!!نه بابا . خودمم نمیدونم اون اسمو از کجا اوارده . اسم خودش که نیست . راستی شیما کدوم گرایشی و کدوم دانشگاه ؟
به دوستت بگو این دیگه چه اسمیهنه بابا . خودمم نمیدونم اون اسمو از کجا اوارده . اسم خودش که نیست . راستی شیما کدوم گرایشی و کدوم دانشگاه ؟
حتما بهش میگم . اما خدایش خیلی بچه گلیه . به اسمش نگاه نکنبه دوستت بگو این دیگه چه اسمیه![]()
تقریبا همه هستن به غیر از فرشتهمیخوام اثاث کشی کنم کنم بیام اینجا . اخه فرهیتگان باز نمیشهههههههههههههههههه . البته اگه باز شه حتما تو هر دوتاش میخوام باشم . بچه ها دیگه کیا اینجان . شانس من تا اومدم پریسا رفت . میبینی تورو خدا !!!!!!!!!
باشه نیگا نمی کنمحتما بهش میگم . اما خدایش خیلی بچه گلیه . به اسمش نگاه نکن
بهش میگم یه اواتار خوشگل بذاره که به اون نگاه کنی . خوبه ؟باشه نیگا نمی کنم
پس به چی نیگا کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آره ایجوری بهترهبهش میگم یه اواتار خوشگل بذاره که به اون نگاه کنی . خوبه ؟
بچه جونکسی دیگه از بچه های مهندسی شیمی یا نفت اینجا نیس ؟
کسی دیگه از بچه های مهندسی شیمی یا نفت اینجا نیس ؟
میخوام اثاث کشی کنم کنم بیام اینجا . اخه فرهیتگان باز نمیشهههههههههههههههههه . البته اگه باز شه حتما تو هر دوتاش میخوام باشم . بچه ها دیگه کیا اینجان . شانس من تا اومدم پریسا رفت . میبینی تورو خدا !!!!!!!!!
سلام پریسا جونم
من ندیدم که شما اومدین
سلام
خوش می گذره؟![]()
سلام مهندس . چطوری ؟ فرهیختگان باز نمیشه حالم گرفته .
من ندیدم که شما اومدین
سلام
خوش می گذره؟![]()
سلام مهندس . چطوری ؟ فرهیختگان باز نمیشه حالم گرفته .
سلام پریسا جونم
من دیگه باید کم کم برم
در حالی که حاله خوفی ندارم
فهلاً![]()
پریسا داشتم الان با شیما درباره کار پیدا کردن برا خودم حرف میزدم . نظر تو چیه برا کار کردن من . میطونم جایی استخدام بشم که برام سابقه کار بشه ؟ تو شرکت های شیمی هم شد خوبه بازم .
برو بچه ها اگه لطف کنن به اسوال پاسخ بدن خیلی خوب میشه . من میرم . دوباره سر میزنم شب . فعلا من برم .والا شیماجان استادن ,من زیاد تو زمینه کار اطلاعاتی ندام ولی اینجا دوستان پیشکسوت زیادن که بتونن جوابت رو دقیق و سر راست بدن و راهنمایی کنن.
اگه صبرکنی تا شب انشالاه یه سرمی زنن اینجا
منم منتظرمی مونم تا جواب سوال شما که سوال خودمم هست رو از دوستان دریافت کنم
نقطه سر خط...چه کتابی شدااااااا![]()
برو بچه ها اگه لطف کنن به اسوال پاسخ بدن خیلی خوب میشه . من میرم . دوباره سر میزنم شب . فعلا من برم .
سلام پریسا خوبی والا من اینجا تشکر ندارم
فرق فوکوله؟
سلام بچه ها
امشب کیا هستند؟
راستی انجمن چه بلایی سرش اومده؟
منم حاضرمسلام بچه ها
امشب کیا هستند؟
راستی انجمن چه بلایی سرش اومده؟
موندم سر دوراهیتو چطوری فرشته؟
منم حاضرم
دوم
وای بزار سوالامو بگم
سرمد جان من ارشد دانشگاه آزاد شاهرود قبولیدم
مهندسی فرایند
ولی موندم بشینم برا دولتی بخونم یا نه؟ همین ماه پیش لیسانسمو گرفتم
یکی کمک کنه.........................
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |