گفتگوها و گفتمان‌های مهندسان شیمی

A м ɨ ɴ

عضو جدید
ترم 7 صنعتی اصفهان
شما چطور؟

ایول، یه دوست دارم صنعتی اصفهانه مکانیک میخونه. یه بارم دانشگاتون اومدم خیلی بزرگ و باحال بود. راستی دکتر سعیدی و میشناسی ؟ فکر کنم رییس دانشکده شیمی صتعتی اصفهان بوده قدیما ، ترم پیش استاد ما بود.
ترم 5 شریف
راستی من مشهدیم:cool::D

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایول، یه دوست دارم صنعتی اصفهانه مکانیک میخونه. یه بارم دانشگاتون اومدم خیلی بزرگ و باحال بود. راستی دکتر سعیدی و میشناسی ؟ فکر کنم رییس دانشکده شیمی صتعتی اصفهان بوده قدیما ، ترم پیش استاد ما بود.
ترم 5 شریف
راستی من مشهدیم:cool::D
آره میشناسمش:gol:واقعا مشهدی پس از طرف ما برو زیارت .دعا هم یادت نره:gol::gol:

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
صنعتی ظاهرش خوبه اما درون یه چیزه دیگه است!!
دانشگاه تهران که خیلی بهتره!
اینجا فقط اراضی اضافی داره مثل دانشگاه اصفهان!شهردار و رئیس دانشگاه پول میده جاهایی رو تو دانشگاه جدول بندی کنن که هیچ کس حتی از اونجا تو دانشگاه رد نمیشیه!! اون وقت بقیه تو فقر دست وپا میزنن .بعدشم اسمشم میشه............

BAW705

عضو جدید
کاربر ممتاز
صنعتی ظاهرش خوبه اما درون یه چیزه دیگه است!!
دانشگاه تهران که خیلی بهتره!
اینجا فقط اراضی اضافی داره مثل دانشگاه اصفهان!شهردار و رئیس دانشگاه پول میده جاهایی رو تو دانشگاه جدول بندی کنن که هیچ کس حتی از اونجا تو دانشگاه رد نمیشیه!! اون وقت بقیه تو فقر دست وپا میزنن .بعدشم اسمشم میشه............
:surprised:

hilari

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
امشب تمام آينه ها را صدا كنيد. گاه اجابت است رو به سوي خداكنيد. اي دوستان آبرودار در نزد حق، درنيمه شب قدرمرا هم دعا كنید :gol:

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستای عزیزم:gol::gol:
:que:یادتونه من از اون پسره غلط املایی گرفتم که اساسا رو اشتباه نوشته بود:que:
دوباره کلمه خرسند رو خورسند نوشته بود و من ازش دوباره غلط گرفتم ودر آخر اینطور به من توهین شد در حالی که هنوز هنگم.:surprised::eek::eek::surprised:

::اينو بدونيد كه املاي خورسند با خرسند فرقي نميكنه چون منو به شك انداختيد الان لغت نامه چك كردم در ضمن شما كه اينقدر با هوشيد و درساي دبيرستان حتي رنگاشو هم بخاطر مياريد چرا اينقدر معدلتون تو دانشگاه افت پيدا كرده فكر نمكنيد 16.07در شان يك مهندس شيمي باشد؟

ودر ادامه:
::در ضمن شما كه هنوز فارغ التحصيل نشديد چرا ميگيد من مهندس شيمي ام اين حرفتون بسيار نا پسند بود ما تا زماني كه فارغ التحصيل نشديم نبايد اينقدر گستاخ باشيم.اونم شما با اين معدل پايينتون كه اصلا حتي اگه فارغ التحصيل هم بشيد باز هم بهتون نميشه گفت مهندس .اونوقت توقع داريد ارشد هم قبول بشيد با اين معدل و ميزان درس خوندن من فكر نميكنم.ناراحت نشيدا دارم اينارو ميگم كه بدونيد بايد بعد از اتمام تحصيلات بريد معلم دبستان بشيد و به ني ني ها املا بگيد.فقط فكر كنم با سخت گيري ها تون همشون بتوانند مثل شما نابغه از آب در بيايند.بيش ازاين وقت با ارزشتون رو نميگيرم .خدا نگه دار..................

As@di

کاربر فعال
كسب اجازه

كسب اجازه

چهار چيز را که نمي توان آنها را بازگرداند

زن جوانی در سالن فرودگاه منتظر پروازش بود . چون هنوز چند ساعت به پروازش باقي مانده بود، تصميم گرفت براي گذراندن وقت کتابي خريداري کند. او يک بسته بيسکوئيت نيز خريد و برروي يک صندلي نشست و در آرامش شروع به خواندن کتاب کرد...
مردي در کنارش نشسته بود و داشت روزنامه مي‌خواند.
وقتي که او نخستين بيسکوئيت را به دهان گذاشت، متوجه شد که مرد هم يک بيسکوئيت برداشت و خورد. او خيلي عصباني شد ولي چيزي نگفت.
پيش خود فکر کرد: «بهتر است ناراحت نشوم. شايد اشتباه کرده باشد.»
ولي اين ماجرا تکرار شد. هر بار که او يک بيسکوئيت برمي‌داشت ، آن مرد هم همين کار را مي‌کرد. اين کار او را حسابي عصباني کرده بود ولي نمي‌خواست واکنش نشان دهد.
وقتي که تنها يک بيسکوئيت باقي مانده بود، پيش خود فکر کرد: «حالا ببينم اين مرد بي‌ادب چکار خواهد کرد؟»
مرد آخرين بيسکوئيت را نصف کرد و نصفش را خورد.
اين ديگه خيلي پرروئي مي‌خواست!
او حسابي عصباني شده بود.
در اين هنگام بلندگوي فرودگاه اعلام کرد که زمان سوار شدن به هواپيماست. آن زن کتابش را بست، چيزهايش را جمع و جور کرد و با نگاه تندي که به مرد انداخت از آنجا دور شد و به سمت دروازه اعلام شده رفت. وقتي داخل هواپيما روي صندلي‌اش نشست، دستش را داخل ساکش کرد تا عينکش را داخل ساک قرار دهد و ناگهان با کمال تعجب ديد که جعبه بيسکوئيتش آنجاست، باز نشده و دست نخورده!
خيلي شرمنده شد!! از خودش بدش آمد ... يادش رفته بود که بيسکوئيتي که خريده بود را داخل ساکش گذاشته بود.
آن مرد بيسکوئيت‌هايش را با او تقسيم کرده بود، بدون آن که عصباني و برآشفته شده باشد...
در صورتي که خودش آن موقع که فکر مي‌کرد آن مرد دارد از بيسکوئيت‌هايش مي‌خورد خيلي عصباني شده بود. و متاسفانه ديگر زماني براي توضيح رفتارش و يا معذرت‌خواهي نبود...

يادمون باشه كه چهار چيز هست که نمي‌شه اونها رو بازگردوند :

1. سنگ ... پس از رها کردن!

2.حرف ... پس از گفتن!

3.موقعيت... پس از پايان يافتن!

4. و زمان ... پس از گذشتن!

سلام به همه خوبین ؟

طیبه چجوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
انرژی هم که مثل همیشه خوب
کوروش و بابک هم که در فکر زن گرفتن
راستی آرتا نیستش؟؟؟؟
هیلاری هم که امیدوارم مشکلش حل شده باشه

متن خيلي جالب بود اگه اجازه ميديد اين متن رو با نام نويسنده متن در مجله پويندگان كه مجله داخلي شركتمون هست چاپ كنم با تشكر .

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
:que:دوستان عزیز شما به جای من:que:من وقتی این پیام و دیدم از تعجب شاخ در آوردم :que:وقتی دیدم اینطور توهین شده از بینی ام همین طور که می خوندم خون می اومد:que:نمیخوام ننه من غریبم بازی در بیارم اما شما قضاوت کنید کسی که درباره شهدا تحقیق و مطالعه میکنه باید اینطور با یه مساله دوستانه برخورد کنه:que:جای بسی تاسفه :que:من فقط در جواب گفتم متاسفم و از خدا هم میخوام قدرت تحمل نظر مخالف رو بده و کمکم کنه تا زود قضاوت نکنم:que:

javahery

متخصص هایسیس
کاربر ممتاز
سلام دوستای عزیزم:gol::gol:
:que:یادتونه من از اون پسره غلط املایی گرفتم که اساسا رو اشتباه نوشته بود:que:
دوباره کلمه خرسند رو خورسند نوشته بود و من ازش دوباره غلط گرفتم ودر آخر اینطور به من توهین شد در حالی که هنوز هنگم.:surprised::eek::eek::surprised:

::اينو بدونيد كه املاي خورسند با خرسند فرقي نميكنه چون منو به شك انداختيد الان لغت نامه چك كردم در ضمن شما كه اينقدر با هوشيد و درساي دبيرستان حتي رنگاشو هم بخاطر مياريد چرا اينقدر معدلتون تو دانشگاه افت پيدا كرده فكر نمكنيد 16.07در شان يك مهندس شيمي باشد؟

ودر ادامه:
::در ضمن شما كه هنوز فارغ التحصيل نشديد چرا ميگيد من مهندس شيمي ام اين حرفتون بسيار نا پسند بود ما تا زماني كه فارغ التحصيل نشديم نبايد اينقدر گستاخ باشيم.اونم شما با اين معدل پايينتون كه اصلا حتي اگه فارغ التحصيل هم بشيد باز هم بهتون نميشه گفت مهندس .اونوقت توقع داريد ارشد هم قبول بشيد با اين معدل و ميزان درس خوندن من فكر نميكنم.ناراحت نشيدا دارم اينارو ميگم كه بدونيد بايد بعد از اتمام تحصيلات بريد معلم دبستان بشيد و به ني ني ها املا بگيد.فقط فكر كنم با سخت گيري ها تون همشون بتوانند مثل شما نابغه از آب در بيايند.بيش ازاين وقت با ارزشتون رو نميگيرم .خدا نگه دار..................

الما جان زیاد اعصاب خودتو خورد نکن

با هر کس در حد خودش صحبت کن و وقت بذار;)

As@di

کاربر فعال
التماس دعا

التماس دعا

امشب تمام آينه ها را صدا كنيد. گاه اجابت است رو به سوي خداكنيد. اي دوستان آبرودار در نزد حق، درنيمه شب قدرمرا هم دعا كنید :gol:

امشب براي همه مسلمانا دعا كنيم و از علي عدالت طلب كنيم يا علي

بالا