گفتگوها و گفتمان‌های مهندسان شیمی

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
تا خودش به صورت خودکار به بخش متغییر مستقل رفته و برای متغیر وابسته نیز فشار جریان بعد از شیر اول یا همان جریان شماره 4 را انتخاب کرده. به بخش Case Study Step رفته و بازه فشار را عددی بین فشار ورودی به شیر اول و خروجی از شیر دوم وارد کرده و گام را Psia5 در نظر می‌گیریم.

1770119939118.png

سپس Run کرده

1770119961001.png

همان طور که مشاهده می‌شود در حوالی Psia128 پایین‌ترین مقدار دیوتی را داریم که برای بررسی دقیق‌تر بازه را کوچکتر با گام‌های بیشتر در نظر می‌گیریم. همان طور که در جدول مشخص است در بازه Psia133 تا 103 با گام Psia1 بررسی کرده.

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
این سیکل دارای دو دما است بعد از شیر اول تا دمای 21 درجه و بعد از شیر دوم تا دمای 1 درجه و می‌توان مقدار دما را با تغییر نوع سیال تبرید کاهش داد به عنوان مثال با اضافه کردن بخشی متان و اتان این دما را تا 40- درجه سانتی گراد کاهش کرد. به عنوان مثال با اضافه کرده 0.2 مول اتان به ترکیب مقدار دما در مرحله اول به 8 درجه سانتی گراد و در مرحله دوم به منفی 24- سانتی گراد رسیده است و دبی کاهشی می‌شود اما دیوتی کمپرسورها افزایشی شده.

میتی کومان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این سیکل دارای دو دما است بعد از شیر اول تا دمای 21 درجه و بعد از شیر دوم تا دمای 1 درجه و می‌توان مقدار دما را با تغییر نوع سیال تبرید کاهش داد به عنوان مثال با اضافه کردن بخشی متان و اتان این دما را تا 40- درجه سانتی گراد کاهش کرد. به عنوان مثال با اضافه کرده 0.2 مول اتان به ترکیب مقدار دما در مرحله اول به 8 درجه سانتی گراد و در مرحله دوم به منفی 24- سانتی گراد رسیده است و دبی کاهشی می‌شود اما دیوتی کمپرسورها افزایشی شده.
حس میکنم باید خودم از اول یه مثال حل کنم تا قشنگ برام جا بیافته، اینجوری که فقط میخونم برام سوال ایجاد نمیشه.

بالا