سلام به همه..
یکی از استادامون واسه درس راکتور گفته یه راکتور انتخاب کنید همه چیزشو تشریح کنید که کجا به درد میخوره و از چه اجزایی تشکیل میشه و اینا .pfdشم گفته اگه پیدا کنین خیلی عالیه .کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟گناه دارم یکی به دااااااااااااااااااادم برسه..
سلام ب روی ماهت ب چشمون سیاهت............................ خوبی ویدا جون؟؟؟؟؟؟؟؟ تو نیای اینجا پس کی بیاد؟؟؟؟؟سلام به همه دوستان قدیم وجدید میترسم من تو این تاپیک پیام بدم دوباره بیان جمعش کنن برن والابخدا راستشو بخواید اصلا دیگه این تاپیک برام غریبه شده..دلم نمیومد پیام بدم اما دیدم هنوزم اینجا میشه دوستای قدیمیو دید،به خاطراین اومدم
سلام ب روی ماهت ب چشمون سیاهت............................ خوبی ویدا جون؟؟؟؟؟؟؟؟ تو نیای اینجا پس کی بیاد؟؟؟؟؟
کار بسیار خوبی میکنی عشقم................تو واقعیت هم همینطوری باشی بهترتره..............من تودنیای نت برخلاف واقعیت پرروترازاین حرفام
میام آجی جونم نگران نباش
کار بسیار خوبی میکنی عشقم................تو واقعیت هم همینطوری باشی بهترتره..............
عزیزم ی کاری پیش اومد باید برم.........دوباره میبینمت اینجا.
..........
سارایی جونم دلتنگ کی شده؟برم بزنمش ؟[/QUOTسلام ویدا جونم.خوبی؟دلتنگ خودم شدمبیا منو بزن
سارایی جونم دلتنگ کی شده؟برم بزنمش ؟[/QUOTسلام ویدا جونم.خوبی؟دلتنگ خودم شدمبیا منو بزن
آهان..دلتنگ نیمه گم شدتی.....پس قربون دستت بیا منم بزن
آهان..دلتنگ نیمه گم شدتی.....پس قربون دستت بیا منم بزنباشه بیام یه دل سیر بزنمت
![]()
باشه بیام یه دل سیر بزنمت
![]()
سرراهت اونم بزن توسرش ورش داربیار...
نیمه گمشده ات منظورته؟چشم اگه دیدمش حتماسرراهت اونم بزن توسرش ورش داربیار...![]()
نیمه گمشده ات منظورته؟چشم اگه دیدمش حتما![]()
سلام دوستان خوبید؟
سلام برشما.بد نیستیم.شما خوبین؟سلام دوستان خوبید؟
سلام برشما.بد نیستیم.شما خوبین؟
ممنون مثل اینکه بچه ها دیگه کم سر می زنند
مثل اینکه امتحاناتشون شروع شده.ایشاله یه روزی اینجا مثل قبلا شلوغ میشه.ممنون مثل اینکه بچه ها دیگه کم سر می زنند![]()
مثل اینکه امتحاناتشون شروع شده.ایشاله یه روزی اینجا مثل قبلا شلوغ میشه.![]()
فکر کنم هنوز برا امتحانا زود باشه ایشالله که پیداشون میشه
دوستان با اجازه تون من برم.ببخشیدکار پیش اومد..روزتون بخیر
سلام دوستان خوبید؟
سلام....هوای خوب بودنمون کم وبیش ابری وطوفانیه....صاف وآفتابی نشده هنوز:دی
یادم نمیادکی بودین
شرمنده...حافظه ندارماااا
پیام بالاروباسارایی نبودم اشتباه شد
باشمابودمmkshojaei
چرا ابری و طوفانی ؟؟؟؟
کاظمم فکر نکنم قبلا افتخار آشنایی با هاتون داشته باشم
اینوووووو![]()
حالا بزن بریم![]()
![]()
حالا بزن بریم![]()
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
|
|
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |