....گند میزنه دیگه سینا اینم پرسیدن داره سودی؟؟آره خوبه .
خسته نباشی سیا جون. امروز سینا روش تحقیق ارائه داشت فکر کنم فعلا نیومده ببینیم چیکار کرده.

....گند میزنه دیگه سینا اینم پرسیدن داره سودی؟؟آره خوبه .
خسته نباشی سیا جون. امروز سینا روش تحقیق ارائه داشت فکر کنم فعلا نیومده ببینیم چیکار کرده.
ای سیا....گند میزنه دیگه سینا اینم پرسیدن داره سودی؟؟![]()
...عطف به سابقش نکن دیگه سودی میگم سوتی داده نگو نهای سیا![]()
نه بابا میترکونه سابقه کنفرانسو ارائش زیاده.
سلام بر همه ی آنلاینا! خوبین؟!
هه هه الان اینجوری میرسه خونه از خستگی...عطف به سابقش نکن دیگه سودی میگم سوتی داده نگو نه![]()
سلام خوبی آقا مهدی ؟مرسی.سلام به همه
عيدتون مبارك
سلام سینایی.خوبی؟ خسته نباشی. زود تعریف کن ارائت چطور بود؟سلام بر همه ی آنلاینا! خوبین؟!
ممنون خوبمهه هه الان اینجوری میرسه خونه از خستگی![]()
سلام خوبی آقا مهدی ؟مرسی.
سلام مریم جون مرسی. چطوری؟وای چه نی نیه گوگولی.
سلام مریم جون مرسی. چطوری؟وای چه نی نیه گوگولی.
از نظر خودم قابل قبول بود ولی همه دست زدن! واسه همین شوکه شدم...سلام سینایی.خوبی؟ خسته نباشی. زود تعریف کن ارائت چطور بود؟
سلام. عید چیه؟!
ایول سینایی بهت افتخار میکنم. میدونستم ترکوندی.از نظر خودم قابل قبول بود ولی همه دست زدن! واسه همین شوکه شدم...
14 دقیقه سد، اولش استرس داشتم ولی سریع درست شد!
منم از دنیا بیخبرم. سرچ کردم فکنم عرفه هست.سلام. عید چیه؟!
میسی سودی جون. نه بابا نترکوندم... اونا خوششون اومد وگرنه معمولی رو به پایین بود.ایول سینایی بهت افتخار میکنم. میدونستم ترکوندی.![]()
عید چی؟! هان؟منم از دنیا بیخبرم. سرچ کردم فکنم عرفه هست.
نخیرم من میدونم که خوب بود بگو چشم .حالا واسه بقیه رو با خودت مقایسه کن میفهمی.میسی سودی جون. نه بابا نترکوندم... اونا خوششون اومد وگرنه معمولی رو به پایین بود.
راستی، روبینا که این دوروبرا نیست، نه؟ دیشب کابوسشو می دیدم...
نمیدونم مربوط به حج باید باشه اگه اشتباه نکنم.حالا خوبه همرو اشتب گفته باشم. آبروریزیعید چی؟! هان؟بگذریم، حالا که عیده، مبارک!
![]()
سلام به روی ماهت... صابخونه رفت، فقط سرایدارشون مونده...سلام ..کسی هست؟ صابخونه![]()
سلام به روی ماهت... صابخونه رفت، فقط سرایدارشون مونده...
باشه تا به موقعش جوابتو بدم! این تا حالا دوتا!تویی
...بهت میاد ..حالا بازم بچسب به مهندسی شیمی
![]()
من که دیگه نا ندارم از خستگی...امشب شب جمعه ....سروگوشا میجنبه ......معلوم نیست بچه ها کوجان
![]()
باشه تا به موقعش جوابتو بدم! این تا حالا دوتا!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |