سلام بجه ها،خوبین؟
ماهم قاطی دوستان؟
سلام بچه ها. الناز میلاد نگارو دیدم .خوبین؟ دیگه کی اینجاست؟
خوبی؟ من یونی بودم 30 مینه که رسیدم ناهارمو گذاشتم گرم شه دارم گشنمههههههه. چی؟ سینا شیطون شده؟سلام رییس سودی ...کجابودی؟ اضافه میکنم سینا وعمه هم بودن ..عمه رفت ولی سینا غیبش زد...شیطون شده...
من که هستم! چرا شر راه میندازی؟!سلام رییس سودی ...کجابودی؟ اضافه میکنم سینا وعمه هم بودن ..عمه رفت ولی سینا غیبش زد...شیطون شده...
سلام گل دخمل خسته نباشی.خوبی؟ من یونی بودم 30 مینه که رسیدم ناهارمو گذاشتم گرم شه دارم گشنمههههههه. چی؟ سینا شیطون شده؟![]()
خوبی؟ من یونی بودم 30 مینه که رسیدم ناهارمو گذاشتم گرم شه دارم گشنمههههههه. چی؟ سینا شیطون شده؟![]()
...مرسی..برو خسته ای ناهارتو بخور ..نوش جونت ..منم میرم یکم بدرسم ..فرداوپس فردا از صبح تاشب کلاس دارم..میام بازم..به حسابش برس ...سروگوشش میجنبه..نامحسوسه
..
مرسی. نه بابا هر چی میفکرم میبینم جور در نمیاد باهاتمن که هستم! چرا شر راه میندازی؟!
سلام گل دخمل خسته نباشی.
نه بابا، این یه چی میگه! منو شیطونی؟ اصلا با هم جور در میایم؟!![]()
برو عزیزم به کارات برس. هر وقت درست تمومید بیا بازم.مرسی..برو خسته ای ناهارتو بخور ..نوش جونت ..منم میرم یکم بدرسم ..فرداوپس فردا از صبح تاشب کلاس دارم..میام بازم..به حسابش برس ...سروگوشش میجنبه..نامحسوسه
..
میسی!مرسی. نه بابا هر چی میفکرم میبینم جور در نمیاد باهات![]()
برو عزیزم به کارات برس. هر وقت درست تمومید بیا بازم.
نه سینا گله. تو هم گلی![]()
مرسی. نه بابا هر چی میفکرم میبینم جور در نمیاد باهات![]()
برو عزیزم به کارات برس. هر وقت درست تمومید بیا بازم.
نه سینا گله. تو هم گلی![]()
...باشه خاله![]()
الی اعصاب نداریا امروز .
یعنی در این حد جوش آوردی؟
برو سر درسو مخشت دیگه .انقدر تو سرو کله هم نزنین .خدااااااااااااا
آخی تپلووووو.بترس وادی احترام کن.......![]()
نمیشه تا نزنمش اروم نمیشم..برو سر درسو مخشت دیگه .انقدر تو سرو کله هم نزنین .خدااااااااااااا![]()
hi ..babe...بیا سینا روبزن خوب میشی ...سلام..حال من خوب است ولی شما باور نکنید![]()
...سینا رو که خودتم از پسش بر میایhi ..babe...بیا سینا روبزن خوب میشی ...![]()
سلام سیا جون .چراااااا؟ درس میخوندی؟خسته نباشی.سلام..حال من خوب است ولی شما باور نکنید![]()
بهعععععع.hi ..babe...بیا سینا روبزن خوب میشی ...![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |