....امتحاناش اره نسبتا سخت بود...ولی حرارت رو خیلی خوب میگفت..ترمو یک ترم گفت راستشو بخوای زیاد افتادن بچه ها..ولی واسه لیسانس بود فوق واقعا نمیدونم شاید اینطوری نندازه//..کس دیگه نبود بگیری باهش؟بله متاسفانه!امتحاناش خیلی سختن آره؟
....امتحاناش اره نسبتا سخت بود...ولی حرارت رو خیلی خوب میگفت..ترمو یک ترم گفت راستشو بخوای زیاد افتادن بچه ها..ولی واسه لیسانس بود فوق واقعا نمیدونم شاید اینطوری نندازه//..کس دیگه نبود بگیری باهش؟بله متاسفانه!امتحاناش خیلی سختن آره؟
ابهتم گرفتت ؟......
کی نمیذاره؟![]()
.....اره واقعا گرفتابهتم گرفتت ؟![]()

سرت شلوغه ها حسابی روبینایی![]()
خیال نکنی من از اون عمه بدا هستما
بگو ببینم تو از اونا کوچیکتری یا بزرگتر عزیز
بچه هام 3تاشون 2سال و چهار ماهشونه
یکی شون 1 سال و 3 ماهشه
یکشون هم هفته پیش 1 سالش شد
حالا ششمین عزیز عمه چند وقتشه؟؟!!
راستی خاله یه 1سال و 4ماهه هم هستم
+ خاله ویدا هم هستم
![]()
خیال نکنی من از اون عمه بدا هستما
بگو ببینم تو از اونا کوچیکتری یا بزرگتر عزیز
بچه هام 3تاشون 2سال و چهار ماهشونه
یکی شون 1 سال و 3 ماهشه
یکشون هم هفته پیش 1 سالش شد
حالا ششمین عزیز عمه چند وقتشه؟؟!!
راستی خاله یه 1سال و 4ماهه هم هستم
+ خاله ویدا هم هستم
نه متاسفانه!....امتحاناش اره نسبتا سخت بود...ولی حرارت رو خیلی خوب میگفت..ترمو یک ترم گفت راستشو بخوای زیاد افتادن بچه ها..ولی واسه لیسانس بود فوق واقعا نمیدونم شاید اینطوری نندازه//..کس دیگه نبود بگیری باهش؟
....حالا جا نزن نازنین ...تو میتونینه متاسفانه!![]()

آره عزیزای زندگیمنسرت شلوغه ها حسابی روبینایی![]()
عمه اجازه...من 1 سال و2ماهمه...ولی زود زبون واکردم....![]()
آخی این چه حرفیه.دله به این گلی مهربونی داری. اوضاع خوب میشه نگران نباش .روح خبیثم......یقه م رو محکم گرفته نمیذاره به زندگیم برسم![]()
دقیقا مثل الان![]()
چه خوووووب......اره واقعا گرفت![]()
مرسی از اینکه روحیه بهم میدی سیابشی.راستی درسو چیکار میکنی؟من منتظر قبولیتم ها.اونم فقط شریف.گفته باشم!....حالا جا نزن نازنین ...تو میتونی![]()
تا یه تکون حسابی به خودم ندم هیچی تغییر نمیکنهآخی این چه حرفیه.دله به این گلی مهربونی داری. اوضاع خوب میشه نگران نباش .
آره عزیزای زندگیمن
یکی از اون سه تایی ها عشقمه ....مثل پسر خودمه!
عزیزمی
مثل اونی هستی که عمه واقعیشم .....اون 1 سال و سه ماهیه
چپ میره راست میاد میگه
عمــه ...عمـــه...عـــــمه
الهی فداش شم
قلبون الناز عزیز عمه بشم
![]()
...عمه من برم دیگه ...فردامیام احتمالا بعداز درس خوندن...بووووووس....داداشی ..سودی جون نازنین جان شبتون خوش....کلاسام شروع شده نازنین با روزی 4 ساعت شروع کردم میرسونم به 7 ساعت به زودی...اره نترس دکتر ناصر شایدم دیگه از پلنگی افتاده باشهمرسی از اینکه روحیه بهم میدی سیابشی.راستی درسو چیکار میکنی؟من منتظر قبولیتم ها.اونم فقط شریف.گفته باشم!![]()

...سلام ساینا جانسلام بچهه ها چططوریییییییییییییییین
شبت به خیر الناز جانالهی....من فدات شم...عمه من برم دیگه ...فردامیام احتمالا بعداز درس خوندن...بووووووس....داداشی ..سودی جون نازنین جان شبتون خوش
![]()
سلام.خوش اومدینسلام بچهه ها چططوریییییییییییییییین
الهی....من فدات شم...عمه من برم دیگه ...فردامیام احتمالا بعداز درس خوندن...بووووووس....داداشی ..سودی جون نازنین جان شبتون خوش
![]()
سلام بچهه ها چططوریییییییییییییییین
خوبه به امید خدا موفق میشی سیابشی.منم برات دعا میکنم.ایشالله ناصر هم دیگه پلنگ نباشه!....کلاسام شروع شده نازنین با روزی 4 ساعت شروع کردم میرسونم به 7 ساعت به زودی...اره نترس دکتر ناصر شایدم دیگه از پلنگی افتاده باشه![]()
...سلام ساینا جان![]()

شبت به خیر الناز جان
سلام.خوش اومدین
سلام ساینا جون قربونت.سلام بچهه ها چططوریییییییییییییییین
شب بخیر الی جون.الهی....من فدات شم...عمه من برم دیگه ...فردامیام احتمالا بعداز درس خوندن...بووووووس....داداشی ..سودی جون نازنین جان شبتون خوش
![]()
عجب بختکه کنه ای هستااااااااتا یه تکون حسابی به خودم ندم هیچی تغییر نمیکنه
باید این جناب خبیث رو که اومده تو وجودم جولان داده بندازم دور
راهی برا راهی کردنش نداری؟
مثل بختک افتاده رو زندگیم
اینجوری به بازیم گرفته![]()
....قربونت تو هم با نمره خوب پاس میکنیخوبه به امید خدا موفق میشی سیابشی.منم برات دعا میکنم.ایشالله ناصر هم دیگه پلنگ نباشه!![]()

آفرین سیابشی. از کلاسا راضی هستی؟....کلاسام شروع شده نازنین با روزی 4 ساعت شروع کردم میرسونم به 7 ساعت به زودی...اره نترس دکتر ناصر شایدم دیگه از پلنگی افتاده باشه![]()
....داش سیا خمارهسلام داش سیا
سلامممنون عزیزم![]()

سلام ساینا جون قربونت.
شب بخیر الی جون.
عجب بختکه کنه ای هستاااااااا![]()
تو چه زمینه ایه؟ درس؟تو که الان یونی میری اتفاقا بهت انگیزه ی بیشتری میده.استفاده کن از موقعیته کنار بچه ها و استادا بودن.
...ترمو مهندس شفیع زاده نامی هستش تا الان رفتم خوب بود ...حالا باقیی را خدا داندآفرین سیابشی. از کلاسا راضی هستی؟

سلام ساینا جون قربونت.
شب بخیر الی جون.
عجب بختکه کنه ای هستاااااااا![]()
تو چه زمینه ایه؟ درس؟تو که الان یونی میری اتفاقا بهت انگیزه ی بیشتری میده.استفاده کن از موقعیته کنار بچه ها و استادا بودن.
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
|
|
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |