...نه سودی جان شما رییسی خودتها ؟چیه؟یادت رفت دیروز گند زدی .حالا من خودم اعتراف کردم.الان خوب شد دیگه پستا.

...نه سودی جان شما رییسی خودتها ؟چیه؟یادت رفت دیروز گند زدی .حالا من خودم اعتراف کردم.الان خوب شد دیگه پستا.
...قد و وزن همرو میخواد بدونه![]()
![]()
دختر یه ذره برس به خودت خب! چیز میز بخور! 45یی؟
...نه سودی جان شما رییسی خودت![]()
....خانواده اقای هاشمی هنوز کازرونن؟؟![]()
اونا که رفتن مشهد!....خانواده اقای هاشمی هنوز کازرونن؟؟![]()
![]()
قلبونت....نه سودی جان شما رییسی خودت![]()
قابل توجه شما دانشجوی عزیز
واحد دانشگاهی دو حالت داره:
۱) واحد های سختو که نمیشه خوند
۲) واحد های آسون هم که ارزش خوندن نداره !
....چرا بر نگشتن هنوز از نیشابوراونا که رفتن مشهد!![]()
![]()
آره تقریبا.آی مامان بابام حرص میخورن بیچاره ها. بعد فارغ التحصیلی انقدر حرصه این ارشدو خوردم هی وزنم کم شد .دختر یه ذره برس به خودت خب! چیز میز بخور! 45یی؟
.....شما چطوری؟شماها از صبح اینجایید؟!!!![]()
سلام گوگولی اومده.ناهار خوردی نوشه جون.اومدم بازم![]()
تازه کجاشو دیدی ساینا.تا 2-3 شب همینه این وسطا آنتراک میدیم.انقدر میمونیم که زخم بستر بگیریم تا پاشیم بریم بخوابیمشماها از صبح اینجایید؟!!!![]()
...اره پایم بزن سینا رو دیگهوا......چیه مگه؟!!!!!!انقده بدم میاد از این بچه درس خونا....دلم میخاد همچین بزنم تو سرشون که همه درسا از کلشون بپره..![]()
.....شما چطوری؟![]()
سلام گوگولی اومده.ناهار خوردی نوشه جون.
تازه کجاشو دیدی ساینا.تا 2-3 شب همینه این وسطا آنتراک میدیم.انقدر میمونیم که زخم بستر بگیریم تا پاشیم بریم بخوابیم![]()
قلبون مهندس نفت خانم
به افتخارش
نگو چخالت میکشم![]()
مرسی سودی عشخم![]()
...اره پایم بزن سینا رو دیگه![]()
وا......چیه مگه؟!!!!!!انقده بدم میاد از این بچه درس خونا....دلم میخاد همچین بزنم تو سرشون که همه درسا از کلشون بپره..![]()
....شما کی میرین بازپروری حالتون مساعد نیستاخوبیم به لطف شما
منم شبا تا این موقع بیدارم....زخم بسترو خوب اومدیچطوره تشک موواج بگیرید واسه خودتون
![]()
نه نزن سینا رو ریحانه
گناه داره صبح تا حالا بیداره خستست!
نه نزن سینا رو ریحانه
گناه داره صبح تا حالا بیداره خستست!
خوبیم به لطف شما
منم شبا تا این موقع بیدارم....زخم بسترو خوب اومدیچطوره تشک موواج بگیرید واسه خودتون
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |