سینا فکردیم ناراحت شدی خب بگو دیگه یهویی میذاری میریبابت چی؟
سینا فکردیم ناراحت شدی خب بگو دیگه یهویی میذاری میریبابت چی؟
...اون که قطعا ویدا...کارت درستهدقیقا من زودرنجم واحساساتی
توی دل هرکسی هم همیشه غمی هست
مگه انسان بی غم هم داریم
....................
شاعرمیگه:میوه ی دنیا درهمه...........خنده وگریش باهمه

حالا یه کاری کن دعوامون بشه ها....ناراحت نمیشه ادم ازدست ویدایی که![]()
فدات شم! کی گفته منو اذیت کردی؟! رفتی؟من رفتم بچه ها خوش گذشت صبح تا حالا.
به خدا من سینا رو اذیت نکردم کلی هم واسش گشتم !![]()
دیگه نمیدونم!شاید واقعا مغرورم.
خوش بگذره .شب خوش![]()
منم میرم کم کم .به سلامت آنایی.من رفتم بچه ها خوش گذشت صبح تا حالا.
خوش بگذره .شب خوش![]()
در پناه خدا سودی جون. شبت بخیر.منم میرم کم کم .به سلامت آنایی.
ویدایی سیا سینا جون فعلا بای بای .
به سلامت آنایی. منم برم.ویدایی.سینا سیا فعلا بای بای.من رفتم بچه ها خوش گذشت صبح تا حالا.
خوش بگذره .شب خوش![]()
...این خیلی خوبه که بیدار باشه کودک درونت ویدا..خودمم تا حدی همینطورمحالا این خوبه یا بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حسابشو میرسیم
میسی
توکه همه رو خوب میبینی سودی............خیلی مهربونیا .............
سینایی انرژی منفی نیستچه خبره اینجا؟ چرا یهویی همه پر از انرژی منفی شدن؟!
بروعزیزمبه سلامت آنایی. منم برم.ویدایی.سینا سیا فعلا بای بای.
حالا نگفتی برم جنگل توت بپینم یانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟...این خیلی خوبه که بیدار باشه کودک درونت ویدا..خودمم تا حدی همینطورم
....جنگل؟این جنگل تو کجاست کاش منم یک جنگل داشتمحالا یه کاری کن دعوامون بشه ها
.................
برم جنگل توت بچینم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه همه فکر می کنن من از دستشون ناراحت شدم! من اصلا بلد نیستم ناراحت بشم...سینایی انرژی منفی نیست
بچه ها حتما خسته ان
مثلا من خودم چشمام داره میسوزه ازخستگی....
به عشق بچه هااومدم باشگاه
..............
کتابت کجارسید؟
عوضش تو کوه داری!....جنگل؟این جنگل تو کجاست کاش منم یک جنگل داشتم![]()
...خوب حالا دیالوگ نگوبابا من ناراحت شدن در ذاتم نیست! اینو بار سومه دارم میگما!!!!
عصبانی شدن هم در وجود من نیست! یعنی بلد نیستم! هر کی مونده توی این تالار انرژی مثبت بده لطفا!

....دیشب صدای فرهاد از بیستون نیامد...شاید به خواب شیرین فرهاد رفته باشد(کوه از نوع بیستونعوضش تو کوه داری!

زرشک! من دیلوگ میگم تو چی میگی! کانورسیت می کنی؟!....دیشب صدای فرهاد از بیستون نیامد...شاید به خواب شیرین فرهاد رفته باشد(کوه از نوع بیستون![]()
همینوبگوعوضش تو کوه داری!
جنگل من توی ذهنمه....جنگل؟این جنگل تو کجاست کاش منم یک جنگل داشتم![]()
....من نمایشنامه مینویسم فرق دارهزرشک! من دیلوگ میگم تو چی میگی! کانورسیت می کنی؟!
اخه اولش تهدید کردی که برمآخه همه فکر می کنن من از دستشون ناراحت شدم! من اصلا بلد نیستم ناراحت بشم...
منم که از صبح تا شب توی باشگاه میگردم!
کتابم این آخریا داره اطوار میاد هی. جاهای سختش رسیدم مقاله هم کم دارم. نزدیک 627 مقاله رو واسه این فصل آخری باید منیج کنم!
...اخی ویدا...من فکر میکنم تو هنوزم عروسک دوست داشته باشی...خودمم یکی دارم...چه فضای لطیفی رو ترسیم میکنی واسه خودتهمینوبگو
میبینی چه حسوده
من خودمم یه کوه قهوه ای دارم
جنگل من توی ذهنمه
شباکه خوابم نمیره میرم جنگل سبزخودم روی علفهای سبز میشینم و آسمونومیبینم یه رود کوچولوهم جاریه صدای آب هم میاد
بعدش خوابم میبره
خیلی باحالم نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
خودمو تحویل بگیرم کمی
هی... خوش بحال دوتاتون...همینوبگو
میبینی چه حسوده
من خودمم یه کوه قهوه ای دارم
جنگل من توی ذهنمه
شباکه خوابم نمیره میرم جنگل سبزخودم روی علفهای سبز میشینم و آسمونومیبینم یه رود کوچولوهم جاریه صدای آب هم میاد
بعدش خوابم میبره
خیلی باحالم نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
خودمو تحویل بگیرم کمی
منم شبا صبحا نصف شبا تو حمام جلو کامپیوتر پشت ماشین همش به فکر کتاب و ارشدم!عجب!....من نمایشنامه مینویسم فرق داره
...ولی جدی من شیفته ادبیاتم
تهدید نکردم، شوخی هم نکردم! جدی گفتم. گفتم هر کی، حتی یه نفرتون هم از من ناراحت باشه، به مهندس پیرجو میگم پاک اکانتمو کنه.اخه اولش تهدید کردی که برم
ولی من فهمیدم شوخی کردی
بچه ها اینجابهت عادت کردن لطفا یهویی غیب نشو
نه اشتباه حدس زدی...اخی ویدا...من فکر میکنم تو هنوزم عروسک دوست داشته باشی...خودمم یکی دارم...چه فضای لطیفی رو ترسیم میکنی واسه خودت![]()
...همین دیگه تو یک مهندس شیمی خالصی ولی من ناخالصی دارمعجب!
منم شیفته ریاضی ام!

هر پسری، حداقل یه دونه از عروسکاشو داره! فایم میکنه و بروز نمیده! منم...!نه اشتباه حدس زدی
من اصلا عروسک ندارم البته دلم میخواد یه دونه ازاون بزرگ پشمالوهاش بخرم....اما فعلا نخریدم....گذاشتم وقتی عروس شدم بخرم.....(لطفا نخندیاااااااااااااااا جدی گفتم)
من نمیدونستم پسرا هم عروسک دارن.....روح واقعا لطیفی داریا.....بهت اصلا نمیاد...متولدچه ماهی هستی؟احتمالا مهر
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
|
|
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |