گیرت فقط درآوردنه ترازاست. مهم کاره . دیروز یه پسره اومده بود میگفت من ترسیدم فرایند بزنم زدم محیط زیست. ترازشم خوب بود یادم نمیاد دقیقا ولی بالای 6000بود.
دقیقا گیرم فقط در آوردن ترازه!ازیه طرف ترس ازیه طرف دلم نمیاد!
گیرت فقط درآوردنه ترازاست. مهم کاره . دیروز یه پسره اومده بود میگفت من ترسیدم فرایند بزنم زدم محیط زیست. ترازشم خوب بود یادم نمیاد دقیقا ولی بالای 6000بود.
بیا پیش خودم آنایی. چه حالی میده تو هم بیای ترموهااااا![]()
الهی...بازم خوبه امسال قبول شدی و راحــــــــــت!قربونت. ای بابا اگه بدونین چه ضد حالی پارسال خوردمشما یونیتون تکمیل داره همین از الان بهتون روحیه میده. ترازتونم که خوبه.بابا قبول میشین راحت میشین.
طبق زمان بندی کار می کنم. عادت شده دیگه!آری امکان دارد .
شیطونه حرفه خوبی میزنه. چه آن تایمی برو سینا جان نوش جون.
به خوابگاه عادت ندارم! من اگه رنگ ملحفه بالشتم عوض شه خوابم نمی بره... از دست دلهره... چشمای خیس من .... باز ار تو دلخوره....!به احتمال 80 درصد هست داداش
خب پاشو بیا شهرضا![]()
عادت شده!اره چه مرتب چه منظمه!![]()
مرسی! دعا فراموش نشه فقطا!آنایی دلم برات روشنه واسه سینا هم همینطور. زحمت کشیدین جفتتون.
آله آقای منظمه.شیطون![]()
بیا این اینقدر انتخاب داره، داره سلیقه گری انتخاب می کنه، اونوقت من دارم خودمو به در و دیوار می کوبم یه چی تو شیراز قبول شم!نمیدونم به خدا. میدونم بعد اگه محیط زیست بزنم پشیمون میشم!وقتی میبینم همه ترمو پدیده انتقالن!
الهی...بازم خوبه امسال قبول شدی و راحــــــــــت!
بیا این اینقدر انتخاب داره، داره سلیقه گری انتخاب می کنه، اونوقت من دارم خودمو به در و دیوار می کوبم یه چی تو شیراز قبول شم!
اوهوم آناییییییآره خیلی کیف میداد هم اتاقی میشدیم!بعدهم میرفتیم میگشتیم واسه خودمون!
من ترمو میخوام...![]()
قربونت. ای بابا اگه بدونین چه ضد حالی پارسال خوردمشما یونیتون تکمیل داره همین از الان بهتون روحیه میده. ترازتونم که خوبه.بابا قبول میشین راحت میشین.
یعنی اگه کنار دستم بودی...!حسود حسود هرگز نیاسود
خواهش دارم راهنماییم کنید.در رشته جداسازی ترازم ۴۶۹۰ با رتبه ۶۹ شده .آخرین فرد انتخاب اول ۵۴۵۳ با رتبه ۲۵ در شهرضا.آیا شانس قبولی دارم با زیر شاخه ی دیگه از این مجموعه شیمی ؟مثل ترموسینیتیک یا پدیده ها ی انتقال یا پلیمر؟؟ یاهمون جداسازیو در شهرضا یا شهر دیگه؟؟
سلام! نکن، نساز! انرژی بده!این بود زندگی ...
میزی برای کار
کاری برای تخت
تختی برای خواب
خوابی برای جان
جانی برای مرگ
مرگی برای یاد
یادی برای سنگ
به خوابگاه عادت ندارم! من اگه رنگ ملحفه بالشتم عوض شه خوابم نمی بره... از دست دلهره... چشمای خیس من .... باز ار تو دلخوره....!
QUOTE]
ئه نه بابا .ناز بشی.چه حساس ،خب خوابگاهم بالش ملحفه خودتو ببر مثه من.سربازی میخواستی چیکار کنی اونوقت.
وای سیناااااااایعنی اگه کنار دستم بودی...!جداسازی، ترمو، انتقال، پلیمر، محیط، کنترل، ووووووف! اونوقت ما: پلیمر، پلیمر، پلیمر، پلیمر، پلیمر، پلیمر، پلیمر!
یعنی اگه کنار دستم بودی...!جداسازی، ترمو، انتقال، پلیمر، محیط، کنترل، ووووووف! اونوقت ما: پلیمر، پلیمر، پلیمر، پلیمر، پلیمر، پلیمر، پلیمر!
اینجوریاس دیگه! دارم حداکثر تلاشمو م یکنم از معافیت موارد خاص، بند به کارگیری نخبگان بنیاد، استفاده کنم! دو سال برم چیکار؟! اصلا برم چیکار؟! واسه همین دارم زور می زنم ارشد برم داخل تا واسه کارای نخبگانم فرصت داشته باشم!به خوابگاه عادت ندارم! من اگه رنگ ملحفه بالشتم عوض شه خوابم نمی بره... از دست دلهره... چشمای خیس من .... باز ار تو دلخوره....!
QUOTE]
ئه نه بابا .ناز بشی.چه حساس ،خب خوابگاهم بالش ملحفه خودتو ببر مثه من.سربازی میخواستی چیکار کنی اونوقت.
کوچولوهه مندلم میخواد حسود حسود حسود لوس لوس لوس
ایشاللهاینجوریاس دیگه! دارم حداکثر تلاشمو م یکنم از معافیت موارد خاص، بند به کارگیری نخبگان بنیاد، استفاده کنم! دو سال برم چیکار؟! اصلا برم چیکار؟! واسه همین دارم روز می زنم ارشد برم داخل تا واسه کارای نخبگانم فرصت داشته باشم!![]()
سلام! نکن، نساز! انرژی بده!
خودتی خودتی خودتی !دلم میخواد حسود حسود حسود لوس لوس لوس
آخی گیه نکنخودتی خودتی خودتی !![]()
سلام .اینم انرزی مثبت ایشالا همه قبولیم .اما به خدا تا روزی که جوابا نیاد نمیشه گفت چی میشه اما میشه فقط توکل کرد.که اگه صلاحه قبول شیم
من که گل سر ندارم!آخی گیه نکن![]()
واقعا؟! یعنی هیچ کس؟ ببین خارج از نوبت قبل از تکمیل ثبت نامت نمی کنن؟! بیو هم دارین پس؟!دیروز مرده میگفت بیو کسی نیومده واسه ثبت نام!
چیکار کنم من؟
سینا خودتی خودتی خودتی تویی تویی تو![]()
والا به خدا!این 4تا شویدی هم کهه رو سرشه میریزه حالا !![]()
این 4تا شویدی هم کهه رو سرشه میریزه حالا !![]()
وا مگه میشه. واسه ما از همه بیشتر فرایندیا اومده بودن.خب دیروز اولین روز بود تا آخر هفته معلوم میشه صد در صد میشه.دیروز مرده میگفت بیو کسی نیومده واسه ثبت نام!
چیکار کنم من؟
سینا خودتی خودتی خودتی تویی تویی تو![]()
فدات شم، برو در پناه خدا.بچه هامن برم فعلا .خوشحال شدم
مواظب خودت باش سودی جونم
نگران نباش سینا!ایشششششش![]()
قربونت .برو عزیزم.تابعد.بچه هامن برم فعلا .خوشحال شدم
مواظب خودت باش سودی جونم
نگران نباش سینا!ایشششششش![]()
من که گل سر ندارم!
واقعا؟! یعنی هیچ کس؟ ببین خارج از نوبت قبل از تکمیل ثبت نامت نمی کنن؟! بیو هم دارین پس؟!
خـــــــــــــــــــــدا! آناهیتا! بیو هم دارین؟
والا به خدا!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |