s.matavos
عضو جدید
امروز دلم واسه همتون تنگ شده بود.
امروز اصلا یه وضی! پر از انرژی منفیم. فکر کن! منو انرژی منفی!
امروز دلم واسه همتون تنگ شده بود.
امروز اصلا یه وضی! پر از انرژی منفیم. فکر کن! منو انرژی منفی!
چرا؟! جهان به این قشنگی، از همه چیزش میتونی لذت ببری!خوبه حالا شما یه روز احال خوبی ندارید من که ماه هاست حال خوبی ندارم.
مرد گنده گرگه نکنامروز اصلا یه وضی! پر از انرژی منفیم. فکر کن! منو انرژی منفی!
سلام سناییخوبه حالا شما یه روز احال خوبی ندارید من که ماه هاست حال خوبی ندارم.
هر از گاهی آدمو سبک می کنه گریه.مرد گنده گرگه نکن
بگواسمت چیه
هر از گاهی آدمو سبک می کنه گریه.
سینا.
اشک، از فشار روح کم می کنه! واسه همینه که آدمو سبک می کنه.مگه وزن اشک چقدره که سبک میشی
سینایی
آره سینایی میدونم چی میگیاشک، از فشار روح کم می کنه! واسه همینه که آدمو سبک می کنه.
نمیگم زشته ولی نرسیدن به خواسته ها و ارزوها قسمت بدشه دیگه!چرا؟! جهان به این قشنگی، از همه چیزش میتونی لذت ببری!
مرسی کـــــــلی از دلگرمیات. منتظرم اساتید بالاخره به خودشون بیان و...آره سینایی میدونم چی میگی
اما بعضی مشکلاتو باید حل کرد.....بافکر....باتوکل...اونوقت اشکات میشه دلگرمیات......
اشک بدون تلاش فایده نداره
سلام سنایی
میگذردددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد
دانم که چه گویی! به قول ویدایی تلاش و توکل، کلید حل مشکلات هست.نمیگم زشته ولی نرسیدن به خواسته ها و ارزوها قسمت بدشه دیگه!
بله عزیزمرسی عزییزم اره میگذره ایشالا به جای خوبشم میرسم.
اینجا رسمه ما ازبچه ها سن وسالشونو و شهرشونو میپرسیم...دوست داری شما هم بگومرسی کـــــــلی از دلگرمیات. منتظرم اساتید بالاخره به خودشون بیان و...
نگرانیام یکی قبولی تو تکمیله یکی هم چاب کتابم. گرچه همچنان شادم، ولی از دست این بدقولیای مرکز ازمون و استادام کم کم دارم غضبناک میشم.
22، شیرازبله عزیز
ایشاله همه ی جوونا مخصوصا دهه 60 ایا به آرزوهاشون میرسن
آرزو که نه هرچی هست حقمونه
اینجا رسمه ما ازبچه ها سن وسالشونو و شهرشونو میپرسیم...دوست داری شما هم بگو
...کتاب مینویسی...عالیه.....قبولی توی تکمیلی یعنی تکمیل ظرفیت آزاد؟؟ ایشاله که قبول میشی
دانم که چه گویی! به قول ویدایی تلاش و توکل، کلید حل مشکلات هست.
ارشد قبولیدی؟
ادامه تحصیل بده اگه امکانش هست. معشوق... چه عرض کنم. خدا همه بنده هاشو دوست داره. مطمئن باش.دلم میخواست یه مهندس خوب بودم که تحصیلاتم در حد عالی باشه که الان اینجوری نیست.من دلم میخواست معشوق معقولی داشتم که ندارم. دلم میخواست که بنده بهتری واسه خدا باشم که نیستم .من هر چه خواستم نشد.
مثل من!ایشالا.نه متاسفانه.منتظر تکمیل ظرفیتم.
بااین سن کتاب مینویسی خیلی خوبه ها....جداموفق باشی منم دعات میکنم...البته شماهم منو دعاکنید22، شیراز
آره. خدا کنه قبول شم. دعام کنید همتون!
کوچولو ام؟!بااین سن کتاب مینویسی خیلی خوبه ها....جداموفق باشی منم دعات میکنم...البته شماهم منو دعاکنید
آره کوچولویی سینایی....جای پیشرفت زیادداریکوچولو ام؟!
مرسی! منم دعاتون میکنم! گرچه دلم پاک نیست...
واسه کتاب نوشتن خب کوچولویی دیگه!کوچولو ام؟!
مرسی! منم دعاتون میکنم! گرچه دلم پاک نیست...
باید چند سالم باشه؟!واسه کتاب نوشتن خب کوچولویی دیگه!
اخه اونایی که کتاب مینویسن سنشون بالای 30اکثرا البته در زمینه های تخصصی.من شعر مینویسم میخوام بدم چاپ کتاب شه اما میگم بزارم پخته تر شه بعد.باید چند سالم باشه؟!
سلام بابا این آقا سینای ما کلی اکتیو و حرفه ایه .هم علمی هم هنری. ایشالله همتون تو هر زمینه ای که دوست دارینو مستعدین به بهترین جایگاه برسین.اخه اونایی که کتاب مینویسن سنشون بالای 30اکثرا البته در زمینه های تخصصی.من شعر مینویسم میخوام بدم چاپ کتاب شه اما میگم بزارم پخته تر شه بعد.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | ||
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |