سلام به دوستای عزیزم.خوبین؟خوش میگذره؟

نه حواسم هستحتما ترش تره ، ترش واش، باقالی قاتوق،میرزاقاسمی .اینا بودن؟![]()
عجب آمارییییییییییویدا داشتم خفه میشدم باید بلند میخندیدم.![]()
آمارسارورو هم دربیار تا من برگردم....شایدم امشب نیومدم ولی تو آمارهرکی میادو بگیر.....
سلام خانومی.
سلام به دوستای عزیزم.خوبین؟خوش میگذره؟![]()
چیکار داره؟سودااااااااااااا چیکارم داری؟سلام سارایی
بروپیش سودا ببین چیکارت داره
چیکار داره؟سودااااااااااااا چیکارم داری؟![]()
سلام عزیزم. آها ایشالله قبول شی.سلام سودا جونم من دیشب یهو رفتم نتونستم سوالتو جواب بدم . ببخشید ازادتهران زدم
تو شمک بادمجونه سرخ کرده .مغز گردو چرخ شده ،سبزی معطر .رب انار یا یه رب ترش داره.آها مرغ ترشو یادم رفت بگم. آره حال میده کلا راه داشته باشه تو برنجم بادمجون میریزیم نمیدونم قضیش چیهآره اسم اینارویادم باشه اگه خواستگارشمالی داشتم بگم بپزه ....
این بادمجون کبابی چیه که ما توسویتمون بچه های شمالی هفته ای یه باردرست میکردن....اصلا نمیدونم چرا هرچی اونامیپختن توش بادمجون بود....چرا؟؟؟؟؟؟
سلام سارا جون بد نیست میگذره ایشالله که خوب باشی.سلام به دوستای عزیزم.خوبین؟خوش میگذره؟![]()
قضیه امار چیه؟گیرداده میخواد آمارهمه رو بگیره
من نمیگیرماااااا....اون میگیره....
حواست باشه ندی....
منم ندادم....نه سن نه قد نه وزن....فک نکنی من آمارازخودم دادما.....نه....توچندصفحه قبلم هیچ اماری ندادم....
خداروشکر.منم خوبم.خب توضیح بده قضیه آمارو!!!!!!!سلام عزیزم. آها ایشالله قبول شی.
تو شمک بادمجونه سرخ کرده .مغز گردو چرخ شده ،سبزی معطر .رب انار یا یه رب ترش داره.آها مرغ ترشو یادم رفت بگم. آره حال میده کلا راه داشته باشه تو برنجم بادمجون میریزیم نمیدونم قضیش چیه![]()
سلام سارا جون بد نیست میگذره ایشالله که خوب باشی.
اواگیرداده میخواد آمارهمه رو بگیره
من نمیگیرماااااا....اون میگیره....
حواست باشه ندی....
منم ندادم....نه سن نه قد نه وزن....فک نکنی من آمارازخودم دادما.....نه....توچندصفحه قبلم هیچ اماری ندادم....
میگه که. قد وزن موهات بلنده یا کوتاه. مسائل عاطفی اجتماعی و..........قضیه امار چیه؟بگین من حوصله ندارم صفحه های قبلو بخونم.
خداروشکر.منم خوبم.خب توضیح بده قضیه آمارو!!!!!!!
اوا. نه بابا سارا جون گولشو نخوریا کار خودشه.![]()
اوا. نه بابا سارا جون گولشو نخوریا کار خودشه.![]()
ای سودا ما کی از موهامون حرف زدیم دختر؟؟؟؟میگه که. قد وزن موهات بلنده یا کوتاه. مسائل عاطفی اجتماعی و..........
وای خدایا چه زودپای حساب کتاب رسید....منو ببخش خداجونمپس لازم شد برم صفحه های قبلو بخونم ببینم کدومتون درست میگید.
![]()
دست رو دلم نذارمیگه که. قد وزن موهات بلنده یا کوتاه. مسائل عاطفی اجتماعی و..........
اشکال نداره بذار یکم جون بگیره .بلند میشه خب.دست رو دلم نذارموهامو همین دیروز رفتم کوتاه کردم.خیلی بلند شده بودبعد از کوتاه کردن پشیمون شدم از اینکه کوتاش کردم.البته خیلی کوتاه نشده ولی دلم نمیومد که قیچیش کنم.
![]()
به سلامت.شبت بخیرای سودا ما کی از موهامون حرف زدیم دختر؟؟؟؟
وای خدایا چه زودپای حساب کتاب رسید....منو ببخش خداجونم
................
بچه ها من فعلا میرم...نمیدونم برگردم یا نه.....
مرسی.رشدش خوبه.تا یه مدت دیگه دوباره بلند میشه.اشکال نداره بذار یکم جون بگیره .بلند میشه خب.![]()
مرسی.رشدش خوبه.تا یه مدت دیگه دوباره بلند میشه.![]()
خب خوبه دیگه .پس مشکلی نیست. راستی شنیدم از ناهار خوران و روستای زیارت چیزی نمونده، واقعا چه حیف![]()
آره دوستمم همینو میگفت. واقعا حیفه.سارا جون با اجازه من برم شب خوبی داشته باشیجدیدا طرفای زیارت نرفتم.اگه منظورت بافت طبیعیشه اره بافتشو با ساختن ویلا و خونه های جدید خراب کردن.دیگه اون زیبایی طبیعیشو نداره.
اره.زیبایی روستا به خونه های قدیمی و بافت قدیمیشه.روستای زیارت از روستاهای زیبا و قشنگ گرگانه اگه بذارن همونطوری دست نخورده باقی بمونه.مرسی عزیزم.شبت خوش.به سلامت.آره دوستمم همینو میگفت. واقعا حیفه.سارا جون با اجازه من برم شب خوبی داشته باشی![]()
نه گلم سلام خوبی؟ااااااااااا سودا که رفت
برو بسلامت گلممممممممممممم![]()
ببین کی اومده مریم جونم.سلام سلام صدتا سلام.خوبی؟چه خبر؟خیلی وقته نمیبینمت.کم میای نکنه خبریه؟سلام ساراییییییییییییییییی خوبی دوست جون![]()
دیر میای مریمی زودتر بیا ببینیمت. دلمون برات میتنگهاخ جون اومدددددددددددد
مرسی خوبم چرا کسی نیست؟؟؟همه رفتن تفریحات مثه اینکه![]()
هزار سیصد تا سلام یاده ابتدایی افتادمببین کی اومده مریم جونم.سلام سلام صدتا سلام.خوبی؟چه خبر؟خیلی وقته نمیبینمت.کم میای نکنه خبریه؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |