چه گرایشی هستی؟
ما هم دیدیم هم شنیدیم هههه هههههشتر در خواب بیند پنبه دانه................
چ حرفا؟؟؟؟؟؟؟از راه بدر کنن؟؟؟؟؟؟؟ب حق چیزای ندیده و نشنیده![]()
شما لیسانسین؟کدوم شهر زندگی میکننین؟عزیزم اگه منظورت من هستم باید بگم پترو خوندم و درسم تموم شده...........شما چطور؟؟؟؟چ گرایشی هستید؟؟؟؟
نه خانوم من برای برادرم دارم میگردم دیگه هر روز روزنامه رو داریم میخریم و میفرستیم مهندس مکانیک کار داری بگو معرفی کن؟؟؟خوشحالمون کن
منم میدونم هس ولی تا قبل از اون این کار پسرا بوده.......اونموقع هم من میگفتم دلم ب حال پسرا میسوزهما هم دیدیم هم شنیدیم هههه ههههه
بله من لیسانسم......خوزستان هستم در حال حاظر........شما چطور؟؟؟؟؟شما لیسانسین؟کدوم شهر زندگی میکننین؟
خانوم من متوجه نشدم کجاش کنایه بود کجاش شوخی کجاش .....یه جور بگو من متوجه شم قند به مغز نمیرسهبله مهندسی ک حداقل 1 یا 2 سال سابقه داشته باشه و با هزار بدبختی و کلی تخصص.......
خود شما بلافاصله بعد از تحصیلتون میرید سر کار؟؟؟؟؟؟؟نگید اره ک بعیده.....اونم تو شرکت های بزرگ......مگر با پارتی...یا استخدامی های نفت و پترو.....
همین شرکت نفت هم مثل سابق نیس دیگه.......
منم میدونم هس ولی تا قبل از اون این کار پسرا بوده.......اونموقع هم من میگفتم دلم ب حال پسرا میسوزهحالا دیگه عین هم شدن خانوما و اقایون.......خودکرده را تدبیر نیس
بله من لیسانسم......خوزستان هستم در حال حاظر........شما چطور؟؟؟؟؟
خانوم من متوجه نشدم کجاش کنایه بود کجاش شوخی کجاش .....یه جور بگو من متوجه شم قند به مغز نمیرسه
من ترم ششم یعنی الان دیگه هفت تهران میخونم بعدددددددد فراوری وانتقال گاز از نفته هم میدونم هههه هههه رشته مهندسی شیمی هههه هههههه جالبه نه
من کنایه نزدم جناب داشتم کلی بحث میکردم در مورد کار(مگه اسمایلی گذاشتم ک میگید کنایه؟؟؟؟؟؟)
دارم در مورد حال و روز مردم واسه کار میگم مهندس.......
در مورد رشته خانوم ملیحه اس منظورتون؟؟؟؟من دقیق نمیدونم ..........
الان مغز من خالی خالی هیچ درکی از محیط ندارممممممممممم............ببخشید ............یه ذره بخندیم این دوساعت هم بگذره خلاص شیم
اااااااااااااا یهساعت مونده ا من دارم پرواز میکنمم .......خیلی خوشحال شدم ممنون من با پوزش میرم ببخشید شاد باشین بخندین مشکلات حل میشه هههه هههههاکی ..........حالا چرا 2 ساعت؟؟؟؟؟؟؟
راحت باشید بخندید![]()
اااااااااااااا یهساعت مونده ا من دارم پرواز میکنمم .......خیلی خوشحال شدم ممنون من با پوزش میرم ببخشید شاد باشین بخندین مشکلات حل میشه هههه ههههه
سلام خانومیسلام کسی نیست؟
باز که سوت و کور شده اینجا ای بابا
ما نباشیم سوت کوره دیگه!!!
سلاااااااااام...من آمدییی ییییییییم...این شما واین ابجی کوچیکه با یک سوال ...دوستای مهربونم امیدوارم حالتون خوب باشه نمازوروزتون قبول ..ایشالا که زندگیهاتون پراز شادی باشه... منو که میدونین همش با یه سوال یه زحمت برای شما دوستای گلم میام...راستش بچه ها یه توضیح مختصر در مورد تئوریهای رسوخ ،فیلم ونوشوندگی میخواستم اگه اطلاعاتی درموردش به من بدین واقعا ممنونم میشم اگرهم ندادین بازم خیلی مخلصیم.....
سلامسلام چرا اینقد ساکتین؟
سلام ممنون...دستم اشتباهی خورد...صنایع غذاییسلام عزیزم.........خوبی؟؟؟؟؟؟
چرا خودت از پست خودت نقل قول میکنی؟؟؟؟؟؟؟![]()
موفق باشی حنانه عزیز.....
کدوم گرایش هستید؟؟؟؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |