افشین بیا فکری کنیم
یکی پیدا کنیم![]()
آره بابا این جوری فایده نداره!

بچه ها من برم
شبتون ناز
خوشحال شدم از دیدنتون
شبت خوش
خوابای قشنگ ببینی..

خوشحالمون کردی

افشین بیا فکری کنیم
یکی پیدا کنیم![]()
بچه ها من برم
شبتون ناز
خوشحال شدم از دیدنتون
سلام به دوستان نازنيم! خوبيد ؟
بچه ها همه موادشون تامينه؟؟؟؟ كم وكاستي نداريد؟؟؟؟![]()
سلام به دوستان نازنيم! خوبيد ؟
بچه ها همه موادشون تامينه؟؟؟؟ كم وكاستي نداريد؟؟؟؟![]()
بلههههههههههههههههههههههههههههههههههسرمددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد
اگه یه تیغ برسونی که عالیه.
سلام عژیژم !!!!
قربونه داداش....
برسون که بچه ها بدجوری خمارند ...
با توجه به درخواست زيادتون و در راستاي جلب مشتري و از همه مهمتر تولد آقا جاويد امروز دو تيغ مجاني به تمام دوستان مهندسي شيمي ميدم!!! در ضمن يه گرم اشانتيون از ماده جديد براي آزمايش ميديم!!!!(اين جديدترين دستاورد بچه هاست)
با توجه به درخواست زيادتون و در راستاي جلب مشتري و از همه مهمتر تولد آقا جاويد امروز دو تيغ مجاني به تمام دوستان مهندسي شيمي ميدم!!! در ضمن يه گرم اشانتيون از ماده جديد براي آزمايش ميديم!!!!(اين جديدترين دستاورد بچه هاست)![]()
کار کجا هست کاری که درآمدش بایدبشه خرج رفت و آمدش چه ارزشی دارهمنظور من از استخدام رسمی شدن نیست
منظورم اینه که یه جا بری ، سر کار تا آخر ماه یه پولی بدن دستت که حداقل خرج ADSL ات در بیاد . . .
سرمددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددبلهههههههههههههههههههههههههههههههههه
سرمددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد
بلهههههههههههههههههههههههههههههههههه
با توجه به درخواست زيادتون و در راستاي جلب مشتري و از همه مهمتر تولد آقا جاويد امروز دو تيغ مجاني به تمام دوستان مهندسي شيمي ميدم!!! در ضمن يه گرم اشانتيون از ماده جديد براي آزمايش ميديم!!!!(اين جديدترين دستاورد بچه هاست)![]()
سرمد نگاهچرا اینقدر داد میزنین؟؟؟سرم رفت !!
نمیدونه من خواهر مدیر هستم؟افشین خان چیز زدی حواست نیستا. مهمونو چرا دعوا میکنی؟
سرمد نگاه
من حق آب و گل دارم اینجا![]()
افشین خان چیز زدی حواست نیستا. مهمونو چرا دعوا میکنی؟
نمیدونه من خواهر مدیر هستم؟![]()
سرمد یاد بگیر
ببخشین این دوستای موادی جنس جدید داده بودند، منم زده بودم و خماااااااااااار شده بودم!!
خداییش عجب جنس اعلایی بود!! من که خیلی حال کردم!
خلاصه که ببخشین... شرمندم... ناراحت نشیا...
من آدم بدی نیستم ،ولی فقط میخواستم شوخی کنم
آره سرمد جون
اون جنس جدیده رو زده بودم اصلا رو هوا داشتم سیر میکردم... هیچی حالیم نبود، البته زیاد هم نزده بودما !!
ولی خداییش عجب توپ بود این جنسه!!
چرا اتفاقا، میدونم ...
خواهر آقا اشکانی دیگه؟؟
ولی کاری به این ندارم که خواهر آقا اشکانی، خودتو میگم : خوش اومدی... قدم رو چشم ما گذشتی... منور کردی اینجا رو ... بازم بیا، خوشحالمون میکنی....
اینم برای شما :
منتظریما ...
از خداتم باشه من خواهرت باشمبنده بشدت تکذیب میکنم.
سلام من تازه واردم.![]()
من تاریخچه میخوام از روش های QD ،نیوتن رافسون،مولر و ANALYTIC . کسی می تونه برام یه چیزایی در این باره بگه؟
چشمم روشن
ببین چند وقت نیومدما همه معتاد شدین
حالا من چیکار کنم![]()
سرمد یاد بگیر
ممنونمآخه ندیدی سرمد چه جور میاد تو تالارمون داد میزنه و میره
منم اومدم تلافی که خوردم به ساعت مصرف شما
شما هم بیاین از اون طرفا دوتا خونه بیشتر پایین نیستیما
بابا چیه این رشتتون با جون خودتون بازی میکنین
بیاین تالار ما گل دارهگلاب داره
همه چی داره
قدمتون بر چشم تشریف بیارین کمکی باشه در خدمتیمچشم ايشالله بهتون سر ميزنيم و تالارتونو منور ميكنيم!!
يه سوال هم از بر و بچز كشاورزى دارم كه ايشالله بعدا ميپرسم...
سرمد راست ميگه؟؟ بله؟؟ ميرى تو تالاراى ديگه اقدام به عربده كشى ميكنى؟؟
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |