حتما کابوست این بوده که با یکی ز پسرا این تایپیک داری میرقصی؟
نه بابا..اصن یه وضی بودااا...تو قبیله آدمخورا بودمچرا مگه از بس رقصیدی عذاب وجدان گرفتی

معلوم نیس بابت چی بود

حتما کابوست این بوده که با یکی ز پسرا این تایپیک داری میرقصی؟
نه بابا..اصن یه وضی بودااا...تو قبیله آدمخورا بودمچرا مگه از بس رقصیدی عذاب وجدان گرفتی
دیشب اینجا خون و خونریزی شده بود
حاصل یه عمر زحمتو ببین. بیچاره مادربزرگ![]()
نه بابا..اصن یه وضی بودااا...تو قبیله آدمخورا بودم
معلوم نیس بابت چی بود![]()
دیشب اینجا خون و خونریزی شده بود![]()
سلامسلام
هدف عرض ادب بود
فعلا
نهههههههخببببببببببببببب میخواستن بخورنت؟؟؟؟؟؟؟
سلام مریم. مرسی یی ی ی برا آهنگا. خیلی بامزه بودن. هنوز دارم گوش میدم.
زنگ زدم رستوران میگم غذا چی دارید ؟
خانمه میگه : پیتزا ، جوجه کباب ، کوبیده ، مرغ ، استیک
بهش میگم : خوش بحالتون ما تو یخچال کوفت هم نداریم !:">
دختر برادرم ۳ سالشه ،خیلی سر زبون داره ،خودش رفته بود از یخچالشون شیر ریخته بود تو شیشه شیرش داشت میخورد بهش گفتم خجالت نمیکشی زبونت ۳ متره، هنوز شیشه شیر دستته
گفت تو عقلت نمیرسه نمیفهمی که چقدر شیر برای بدن مفیده
سلام
دعوت نامه نداشتم
بلــــــــــــــــــه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سلام
دعوت نامه نداشتم
چه جالبدر زبان انگلیسی واژه های
FriEND ( دوست )
BoyfriEND ( دوست پسر )
GirlfriEND (دوست دختر )
BestFriEND (بهترین دوست)
... همگی سه حرف END (خاتمه) را بهمراه دارند...
اما کلمه FamILY (خانواده) سه حرف" ILY" را دارد که همان مخفف
"I Love You" می باشد ,,
و جالب است بدانید
FAMILY= Father And Mother I Love You
روزت بخیر نگار جونبچه ها خداحافظ. امیدوارم همگی جمعه عالی داشته باشید.
نکته: وحید مگه تو دیشب نگفتی فردا پروژه دارم؟ زود رفتی. پس چرا اینجایی؟ راحت میگفتی خوابم میاد .![]()
وااای من نمیدونستم...مرسیتا حالا به این فکر کردین که چرا لباس فارغ التحصيلي این شکلیه
.
.
...
.
.
لباس فارغ التحصیلی توی کل جهان این شکلیه . اما تا حالا به این فکر کردین که چرا این شکلیه و اصلاً فلسفه وجودش چیه؟!!! هنگامی كه از شما سوال میشود كه این لباس و كلاه چیست؟ چه پاسخی دارید که بدهید؟! احتمالاً خواهید گفت نمی دانم !!!! اما اگر این سوال را از یك اروپایی یا ژاپنی و یا حتی آمریكایی بپرسند خواهند گفت :
ما به احترام «آوی سنّا AVICENNA» (ابن سینا) پدر علم جهان این لباس را به صورت نمادین میپوشیم!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟!
بله یك نمونه دیگر از ارزشهای ایرانی كه خود ما آنرا نمیشناسیم ردای فارغ التحصیلی است!!
آنها به احترام «آوی سنّا» كه همان «ابن سینا»ی ماست كه لباس بلند رِدا گونه می پوشیده، این لباس را تن دانشمندان خود میكنند. آن كلاه هم نشانه همان دَستار است (کمی فانتزی شده) و منگوله آن نمادی از گوشه دستار خراسانی كه ما ایرانی ها در قدیم از گوشه دَستار آویزان میكردیم و به دوش میانداختیم.. در اروپا و آمریكا علامت یك آدم برجسته و دانش آموخته را لباس و كلاه ابن سینا می گذارند، ولی ما خودمان نمیدانیم !!
باید افسوس بخوریم که نمیدونستیم!!!نه؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |