گفتگوها و گفتمان‌های مهندسان شیمی

student.sh86

عضو جدید
مثل اینکه مجبور شدم اینجا واسه اولین بار یه چیزی بگیم

سلام خانم مهندس
قبل از هر چیز از طرف همه بچه های باشگاه تشکر میکنم بابت پاسخ به خیلی سوالات که من خودم خیلی ازتون یاد گرفتم.
در مورد جملتون؛ با کلیتش موافقم... اما اگه از افسرده بودن منظورتون من بودم... کاملا مخالفم... حداقل اینو رفقا میتونن شهادت بدن...
افتخار آشنایی با شما را نداشتم که اگه اینطور بود هیچ وقت اینگونه ندیده و نشناخته قضاوت نمیکردید
مشکلات و درگیریهای من هیچ کدومشون مربوط به خود من نیست و بیشتر مسائلیه که خانوادمو درگیر کرده و چون بنده حقیر ارشد خانواده هستم یه جورایی....
باور کنید هر کس دیگه ای جای من بود تا الان یه بلایی سر خودش آورده بود... و دلیل سر پا موندن من فقط و فقط بی خیالی نسبت به دنیا و شوخی گرفتن تموم مشکلاتشه... هر چند بعضی وقتا از شقیقه آدم وارد میشه و تموم مختو متلاشی میکنه
موفق باشی خانم محترم

سلام. عذرخواهی میکنم اگه بد برداشت کردید. من روی سخنم شما نبودید. اصلا حتی پستاتونو نخوندم. بیشتر منظورم مساله خودم بود که قبلا با بچه ها در موردش بحث کردیم. همینطوری این بحثو کشیدم وسط. ما اینجا تجربه خداحافظی بچه هارو زیاد داریم
اما خیلی خوشحالم که انقدر روحیه قوی دارید. امیدوارم همیشه این روحیرو داشته باشید. میدونم که وقتی مشکلات برای عزیزای آدم باشه چندین برابر سخت تر از اینه که برای خود آدم باشه
امیدوارم موفق باشد.

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره متوجه هستم. توی عمرم هیچوقت انقدر متوجه نبودم. و خیلی دردناکه. کاش ما هم متوجه نبودیم
چه خبرا؟ از شرکت نفت خبری نشد؟

نه والا .دیگه فکر کردن بهشم زجر اوره
ده بار زنگ زدم بهشون می گن جواب نیومده هنوز هیچی معلوم نیست.

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام. عذرخواهی میکنم اگه بد برداشت کردید. من روی سخنم شما نبودید. اصلا حتی پستاتونو نخوندم. بیشتر منظورم مساله خودم بود که قبلا با بچه ها در موردش بحث کردیم. همینطوری این بحثو کشیدم وسط. ما اینجا تجربه خداحافظی بچه هارو زیاد داریم
اما خیلی خوشحالم که انقدر روحیه قوی دارید. امیدوارم همیشه این روحیرو داشته باشید. میدونم که وقتی مشکلات برای عزیزای آدم باشه چندین برابر سخت تر از اینه که برای خود آدم باشه
امیدوارم موفق باشد.

دیدی گفتم محمود منظور نگار خانوم شما نبودی

کلی گفتن ایشون.

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
اوه اوه بحث اینجا اینقدر معنوی عرفانی شد همه فرار کردن

محسن سمیرا کجایید پس؟

student.sh86

عضو جدید
بچه ها من یه نیم ساعتی کار دارم باید برم. شاید بازم بیام اگه بودید.
شهرام ، آره بهترین راه همینه که فکر نکنی بهش. منم باید همین رویرو پیش بگیرم
آقا محمود ، شهرام از شما خیلی خیلی تعریف میکنه همیشه. امیدوارم شاد باشید و سلامت همیشه.
محسن سمیرا و جاسمین جان فعلا خدانگهدار.

m3164

کاربر فعال تالار مهندسی شیمی
کاربر ممتاز
امیدوارم موفق باشد.

نه خواهش میکنم...
فکر کنم خداحافظی من زیادی بزرگ شده... چیز خاصی نیست نهایتا یک ماه غایبم و از این در به دری نجات پیدا کنم در خدمت خواهیم بود... دلیلش بیشتر دسترسی نداشتن به نت هست...
به خاطر همون مسائل، چند وقتی شهرمون نیستم و اگه بیام هم یا سر کارم و یا زودی باید برگردم تهران
ممنونم بابت همه چیز...
خوش و خرم باشید

دیدی گفتم محمود منظور نگار خانوم شما نبودی

کلی گفتن ایشون.

منم که چیزی نگفتم عزیز
ایشون لطف داشتن :gol:

با احترام
دلیر
(اگه بیاد ببینه کله جفتمونو میکنه :biggrin:)

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه خواهش میکنم...
فکر کنم خداحافظی من زیادی بزرگ شده... چیز خاصی نیست نهایتا یک ماه غایبم و از این در به دری نجات پیدا کنم در خدمت خواهیم بود... دلیلش بیشتر دسترسی نداشتن به نت هست...
به خاطر همون مسائل، چند وقتی شهرمون نیستم و اگه بیام هم یا سر کارم و یا زودی باید برگردم تهران
ممنونم بابت همه چیز...
خوش و خرم باشید

منم که چیزی نگفتم عزیز
ایشون لطف داشتن :gol:

با احترام
دلیر
(اگه بیاد ببینه کله جفتمونو میکنه :biggrin:)

محمود این اخری خیلی خندوندیم

شاد باشی ایشالا.

دوست دارم از ته قلب

با احترام شهرام 59
:D

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم برم فعلا ولی برمی گردم

فعلا تحملم کنید تا ببینم اینده چی میشه:دی

من بیخ ریشتونم حالا:D

(✿◠‿◠) Darya

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوقلوها بردادر زاده هامن اونا فعلا کوچولون یه کم قیافه آدم بگیرن عکسشونو میذارم.عکس یه کوچولو دیگه هم گذاشتم رو پیجم اونم مسیحاست.

ایشالا بزرگ میشن گلم...
واااایییییی چه پسری.........ماشالا......دلم کشید بغلش کنم....از طرف من ببوسش

بالا