شهرام من میرم تاپیک میزنم زنگ تفریح تو هم یه تاپیک بزن گفتگوی آزاد....با نظر سنجی بزن..و با لحن انتقادی...اوکی؟
دلیلش واقعا نمیدونی چیه؟؟؟؟؟؟ دلیلش پوله......
همیشه از خودم میپرسیدم چرا اینا اومدن یه همچین کاری کردن و این سایت جامع رو راه انداختن بدون اینکه منفعتی براشون داشته باشه....وقتی جوابی براش پیدا نکردم گفتم خدا خیرشون بده نیتشون خیر بوده...ولی الان کاملا فهمیدم دلیلشو...کاربرای سایت اونقدر زیاد شدن که تبلیغات راه انداختن اونم با چه قیمتایی...نباید بذاریم اینجوری بشه...
از این سایتایی ک پر از تبلیغاته متنفرم
اگه اینجا هم اونطوری بشه
دیگه.........
شهرام جان متوجه نشدم............امام علی (ع)
تلاش کن تا دوستی را بیابی که قلبی به وسعت دریا داشته باشد،در ان صورت برای وارد شدن به قلب او نیازی به کوچک کردن خود نداری.
حامد چجوری پیام بدیم برای ادمین؟دارن سو استفاده میکنن دیگه
شهرام من میرم تاپیک میزنم زنگ تفریح تو هم یه تاپیک بزن گفتگوی آزاد....با نظر سنجی بزن..و با لحن انتقادی...اوکی؟
من الان ب دعوت داداشم توی تالار اراکی ها هستمدارن سو استفاده میکنن دیگه
حامد چجوری پیام بدیم برای ادمین؟
شهرام جان متوجه نشدم............
من الان ب دعوت داداشم توی تالار اراکی ها هستم
اون پست اولیت رو بزارم اونجا؟؟؟
حوصله ندارم
مطمئن باش بچه ها میزنن بعد ما میریم نظر میدیم
بعدش خل شدی زنگ تفریح بدرد عمه منم نمی خوره مثلا میخوای انتقاد کنی اونم تو زنگ تفریح
نوبری به خدا تو پسر
...........شهرام تصور کن این بالا تبلیغ این ساعتا که موبایل هم هستن خیلی هم در پیتن بذارن.........یا مثلا تبلیغ بخار شو.........
بچه ها شب بخیر من برم بخوابم
کسی جواب سلام ما رو که ندا د لا اقل خدا حافظی کنیم ازتون
خداحافظ شب بخیر
نندازنمون بیرون!!!!تو لطف میکنی یه تاپیک تو گفتگوی آزاد بزنی با نظر سنجی؟؟؟؟ و از بچه ها بخوایی یجوری که اعتراض کنن
ااااااااامیر کجا میری ما تازه اومدیم.......... یه وقت قهر نکنیا.......بچه ها شب بخیر من برم بخوابم
خداحافظ شب بخیر
تو نوبری که ککتم نمیگزه...همیشه محافظه کار...بله به زنگ تفریح هم مربوط میشه...به کل باشگاه مربوط میشه
حامد من پیغام دادم واسش ولی ظاهرا بچه های تالارای دیگه خیلی عکس العمل نشون ندادن.داداش واقعا شرمندت....انگار ما هر شب باید یه اعصاب خوردی داشته باشیم...
شبت خوش
بچه ها شب بخیر من برم بخوابم
خداحافظ شب بخیر
نه مگه بچم صبح دینامیک پیشرفته دارم نباید سر کلاس خواب باشم شما دیر میاین ولی من هر روز صبح کلاس دارم ساعت 7ااااااااامیر کجا میری ما تازه اومدیم.......... یه وقت قهر نکنیا.......
اااااا حامد خب گفتی پیغام بده مام دادیم...ممنون از پشتیبانی همه جانبتون...خودم میزنم...اگه هم اخراج شدم بدونین سر این قضیه بوده
سلام و شب بخیرسلاااام بچه ها..........
سلام خانوم.شبت بخیر.سلاااام بچه ها..........
شبت خوش.نه مگه بچم صبح دینامیک پیشرفته دارم نباید سر کلاس خواب باشم شما دیر میاین ولی من هر روز صبح کلاس دارم ساعت 7
ببخشید شب بخیر شب
سلام خانوم.شبت بخیر.
سلام و شب بخیر
راستی من میرم شر به پا نکنین اخارج بشین دیگه جا برای رفتن یکی دیگه نداریم بای بای بچه ها
سلااام و شب به خیر....چی شد ؟ من اومدم ملت فرار کردن همه؟[/QUO]
سلام نگار جون خوبی؟
چه خبر؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | ||
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |