سلام.
چیز خاصی نمی خوام بگم فقط داشتم از این ورا رد می شدم گفتم سلامی عرض کرده باشم.
تا بعد.![]()
به جای این ولگردیا بشین سر درست

سلام.
چیز خاصی نمی خوام بگم فقط داشتم از این ورا رد می شدم گفتم سلامی عرض کرده باشم.
تا بعد.![]()
مگه شما عسلویه رفتین ؟؟سلام محیطش مناسب زن نیست. مگر یه کار دفتری راحت که بازم خوب نیست
سلام محیطش مناسب زن نیست. مگر یه کار دفتری راحت که بازم خوب نیست
بله مهندس زن هم اونجا هستحالا که بحث کار داغه من یه سوال بپرسم ، لطفا اونایی که عسلویه بودن جوابمو بدن
شرایط کاریش برای خانوما چه جوریه؟ منظورم هوا و این مسایل نیست ، می خوام بدونم خونه میدن؟ اصلا مهندس زن راه میدن؟ مجرد باشه چطور؟
مگه شما عسلویه رفتین ؟؟
چند بار و کی ؟
در مورد خونه ، توی عسلویه نمیدونم ، ولی ، توی ماشهر به شما خوابگاه میدن ، اگه نخواستی 9 میلیون بهت میدن تا بری خونه بگیری ، 500 هزار تومن هم برا کولر گازی میدنحالا که بحث کار داغه من یه سوال بپرسم ، لطفا اونایی که عسلویه بودن جوابمو بدن
شرایط کاریش برای خانوما چه جوریه؟ منظورم هوا و این مسایل نیست ، می خوام بدونم خونه میدن؟ اصلا مهندس زن راه میدن؟ مجرد باشه چطور؟
حالا که بحث کار داغه من یه سوال بپرسم ، لطفا اونایی که عسلویه بودن جوابمو بدن
سلام سرمد جان. کی گفته محیط عسلویه برای خانوم ها خوب نیست.اصلا تا حالا رفتی اونجا که داری میگی.دوست عزیز عسلویه مرد و زن نداره و شرایط یکسان هست تازه هوای خانوم مهندس ها رو بیشتر دارن.فقط تنها مشکل گرما و کمبود امکانات تفریحی هست.در ضمن ما که این رشته رو انتخاب کردیم باید پایه همه ی سختی ها وایسیم.سرمد جسارته راهنمایی درست بفرمایید.من با وجود اینکه دانشجو هستم ماهی یک بار میرم عسلویه بیشتر هم پتروشیمی مبین می رم و اطلاعات بدی از عسلویه ندارم.با تشکر.در ضمن جان کجایی دلمون واست تنگ شده![]()
مدونم هم ن هست هم مرد ولی خداییش برای یه زن سخته بره 14روز رو سکو ولی اگه کار اداری باشه خوبه . تازه دخترا که شوهراشون خرجشونو میدن می خوان برن چیکار.
میدونم با جوابم بین دختر پسرا دعوا میندازم
مگه شما منو میشناسین؟engineer1986
دوستان از راهنمایی هاتون ممنون
آقای سرمد، اول پستم سوالمو کاملا روشن عرض کردم تا جای این جور هم فکری ها باقی نمونه!
خانوما هم به خودشون مربوطه کجا میرن سر کار، منتها چون تو ایران زن و مرد جدا می کنن، من اونطوری سوال کردم تا قوانین رو واضح بدونم
اصلا هم نمی خواستم نظر کسی رو راجع به مناسب بودن یا نبودن محلش بپرسم ، به هر حال از همگی ممنون![]()
سرمد منظورم از جان >>>جان زینک >>> بود که یک مدت کار داره نمی تونه بیاد.![]()
من از شما معذرت میخوام قست جسارت نداشتم. شرمندم![]()
چه فرقی می کنه؟
حالا بگو ببینم کجایی؟
بازم چون این تاپیک موضوعش درد دل هم هست میگم!
نمی دونی وقتی آگهی های استخدام رو می بینی و مرد مرد می بینی چه حالی می شی!
تازه آقایون هم با اینکه بعضی جاها زن نمی گیرن خیلی هاشون بیکارن! چه برسه به ماها که ........... همه می خوان واسمون بزرگتری کنن که فلان جا مکانش مناسب نیست!
هیییییییییییییییی دست رو دلم نذارین که این روزا ....... اگه کسی بدون منظور هم حرفی بزنه می پرم بهش.... خلاصه معذرت......
بقیه ی خانوما رو نمی دونم اما من هدفم از مهندس شدن چیز دیگه ای بود، یه چیز ورای جنسیت.
نمی خواد بگین ! فکر کردین من از روی ندونستن اینکه چه دامهاااااااااااایی در انتظارمه از این حرفها می زنم
همه همینو می گنهمینه دیگه، یهو دولت راحتمون کنه دانشجوی مهندسی دختر نگیره..... که اینقدر مثل من متوقع بشه!!!!!!!!!
جان زینک عزیز که یه مدت پیش گفت دارم میرم دوره و مدتی نمیام
مگه ندیدیدش؟
كي گفته استخدام آقايون زياده . 80 درصد در رشتههايي مثل شيمي الان آگهيهاي روزنامه همشهري جلوي خودمه . مهندس خانم . مهندس خانم . كارمند خانم . منشي خانم . همش خانم . خانم . خانم .
کجاست؟؟؟؟؟؟ میشه به منم نشون بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مهندس شیمی خانم می خواستن؟
بله . توي تهرانه . نكنه تهراني و نوشتي رشت ما خبر نداريم![]()
کجاست؟؟؟؟؟؟ میشه به منم نشون بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مهندس شیمی خانم می خواستن؟ از مهندس خانوم که من خیلی کم دیدم بگذریم! منشی خانم رو واسه چی می خوان؟ بیگاری حتما ، توقعشون پایینه طفلکیا! ماهی 80 نرخ حقوقشونه! همه اش هم واسه همین نفقه ی کوفتی که قانون می ذاره به عهده ی مردها! همه میگن که زنه خرجی می گیره! به حقوق کم راضیه.........
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |