خیاللاته آبجی..........
شاید سننم کوچولو موچولوه اما یه تنه ارتش رستم رو حریفم....
پس هیکل گنده ای
زورتو دارم داداش کوچول موچول
خیاللاته آبجی..........
شاید سننم کوچولو موچولوه اما یه تنه ارتش رستم رو حریفم....
اوکی ...
مشاهده پیوست 82297
در دهنتو بستم صدات در نیاد.
پاهامو که نبستی میزنمت شهرام قاتل
به وحشی بازیشون میگی قشنگ بازی کردن....خداشاهده یکیشون کلاس بازیکنای بارسا رو نداره....یه مشت آدم روانی با یه مربیه خل شدن رئال...دیشبم بارسا نیمه دوم بازیو ول کرد وگرنه واقعا رئال قد این حرفا نیست...اگه به شانسه پس چرا رئال از این شانسا نداره همش داره میبازه
مشاهده پیوست 82300بید دادا حریف میطلیبیم او پین من بی بزنم فعلا
آخ جون
ممنون حامدی
شهرام دهنمو بسته که جیغ نزنم
نمیدونه اگه باز هم باشه جیغ نمیزنم
................
حالا چجوری کمکم میکنی؟
به وحشی بازیشون میگی قشنگ بازی کردن....خداشاهده یکیشون کلاس بازیکنای بارسا رو نداره....یه مشت آدم روانی با یه مربیه خل شدن رئال...دیشبم بارسا نیمه دوم بازیو ول کرد وگرنه واقعا رئال قد این حرفا نیست...اگه به شانسه پس چرا رئال از این شانسا نداره همش داره میبازه
من میبندمش به درخت هرجوری خودت دوست داری ازش پذیرایی کن........اگه هم دوست داشتی کارشو یه سره کن....ثواب بزرگی میکنی..
ولی به نظر من بچه زدن نداره
خشونت جزیی از فوتباله باید محکم بازی کردی دیگه
همین الانشم تو لالیگاه 5 اتیاز زیریت دیگه
اون توپ مسعود اوزیل اگه گل میشد بهترین گل سال بود ولی حیف.
بارسایی ها هم کم نزدن رئالو یه پنالتی هم که به نفعتون نگرفتن بچه پرو. شما بدون مسی هیچید هیچ . بارسا یعنی کلا مسی.و در شبی که مسی زیاد خوب نباشد یعنی بارسا هیچ
دیشب هم مسی به غیر از دو سه حرکت و پاس گل اول درخشش همیشگی رو نداشت به خاطر همین زیاد خوب بازی نکردن.
شیرازیارودوست ندالم
شهلام شیلازی دوجت ندالم
به مامانم میگم تورو ببله تیمالستان
شیرازی نیستم که تازه شیرازی هم بودم مگه شیراز چیه؟ از اراک که بهتره
شیرازی نیستم که تازه شیرازی هم بودم مگه شیراز چیه؟ از اراک که بهتره
خشونت جزیی از فوتباله باید محکم بازی کردی دیگه
همین الانشم تو لالیگاه 5 اتیاز زیریت دیگه
اون توپ مسعود اوزیل اگه گل میشد بهترین گل سال بود ولی حیف.
بارسایی ها هم کم نزدن رئالو یه پنالتی هم که به نفعتون نگرفتن بچه پرو. شما بدون مسی هیچید هیچ . بارسا یعنی کلا مسی.و در شبی که مسی زیاد خوب نباشد یعنی بارسا هیچ
دیشب هم مسی به غیر از دو سه حرکت و پاس گل اول درخشش همیشگی رو نداشت به خاطر همین زیاد خوب بازی نکردن.
ای قدر نشناس
ای بی وفا
ای بی محبت
اراک بهت مدرک مهندسی شیمی داد وگرنه الان منتظر نتایج نبودی که بخوای به دوستات شیرینی بدی
اره خداییش به اراک مدیونم. ولی به اراکی ها نه.
البته یه اراکی سالار وجود داره اونم احسانه که عاشقشم.
آخه یه حرفایی میزنی که همین مانیتورو بشکنم رو سرتا......بارسلون یعنی فقط مسی؟؟؟؟؟
کل وجود اون رونالدوی گوشت تلخ نمیارزه به یه لنگ پای آبیدال سرطانی...اوزیل اگه میتونست گلش میکرد..دنی آلوزم ندیدی که جوابشو گذاشت تو کاسشون ولی نه مث اون....یه گل استثنایی....اینیستا پی ک پویول فابرگاس الکس آلوز مسی ژاوی هرکدومشون دنیایین اونوقت میگی فقط مسی.تیکی تاکاشونو نگو ندیدی همون دیشب که همه کف و خون قاطی کردن...یه مشت آدم بی اخلاق عقده ای شدن رئال....خداوکیلی مزخرفترین بازیکنه همین رونالدو.فکر کرده از دماغ فیل افتاده هیچ تحفه ایم نیست...
بیا بهش بخندیم حامدی![]()
آخه یه حرفایی میزنی که همین مانیتورو بشکنم رو سرتا......بارسلون یعنی فقط مسی؟؟؟؟؟
کل وجود اون رونالدوی گوشت تلخ نمیارزه به یه لنگ پای آبیدال سرطانی...اوزیل اگه میتونست گلش میکرد..دنی آلوزم ندیدی که جوابشو گذاشت تو کاسشون ولی نه مث اون....یه گل استثنایی....اینیستا پی ک پویول فابرگاس الکس آلوز مسی ژاوی هرکدومشون دنیایین اونوقت میگی فقط مسی.تیکی تاکاشونو نگو ندیدی همون دیشب که همه کف و خون قاطی کردن...یه مشت آدم بی اخلاق عقده ای شدن رئال....خداوکیلی مزخرفترین بازیکنه همین رونالدو.فکر کرده از دماغ فیل افتاده هیچ تحفه ایم نیست...
ه بزنهویدا دوست داری سرشو ببریم قربونیش کنیم تو تالار...گوششتشم پخش کنیم تالار بقلیا؟؟؟ ثواب داره...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |