اره دیگه الان منم کم کم دارم اونجوری میشم.اون منم در حال خوابالویی پای سیستم![]()
سلام................
سلام داداش شهرام........
سلام آبجی مریم.............
خوبین؟
نه بابا بیخوابی کجا بود........... پس فردا ترمو 1 دارم نشستم بخونمش........... الانم تو آنتراک م...سلام داش محسن گل گلاب داداش بیخوابی زده به سرت بیداری؟ امتحانا خوب سپری میشن ایشالا؟
سلام آقا محسنسلام................
سلام داداش شهرام........
سلام آبجی مریم.............
خوبین؟
یه سوال.؟؟؟؟؟ برای شماها هم صفحه ی باشگاه بد بالا میاد؟؟ یا فقط واسه من اینجوریه؟
واسه من خوبه...اتفاقا امشب بهتر باز میشهیه سوال.؟؟؟؟؟ برای شماها هم صفحه ی باشگاه بد بالا میاد؟؟ یا فقط واسه من اینجوریه؟
شبت بخیر داداشی.......نه خوبه واسه من
دوستان مریم خانوم اقا محسن شبتون بخیر
شب شمام بخیر آبجی مریم.........شبت بخیر شهرام خان
آقا محسن منم با اجازت برم
موفق باشی ایشالا
شب بخیر
بای بای
اگه اضافه وزن زمان فرجه ها رو حساب کنی نه در کل فرقی نکردمجدا؟
یعنی الان یه باربی تحویل میگیریم دیگه.
سلام شهرام جان چه خبر؟ دیشب خوابیدی؟صبح بخیر
شمام حاضر باشید البته می دونم باز ارش میاد سر و صدا![]()
ارش خان واسه چی دیگه .مگه به ایشون هم قول دادید
دخترای اینجا همه کم توقع..والا بخدا...بهونه بی بهونه
آرش خانو نمیبریم.
مگه نیستارش که میگه شیرینی من سفارشیه سفارشیه.![]()
سلام و صبح همگی به خیر
کی من سر وصدا کردم
باز تو اومدی اینا رو قاطی کردی
به به داش بهنام تو هم
من که اصل کاریم
باز اینا اومدن خودشون رو قاطی کردن همش مقصر این شهرامه خیلی بهشون رو داده
مگه نیست
به به خرت که از پل گذشت ما رو فراموش کردی
سلام شهرام جان چه خبر؟ دیشب خوابیدی؟![]()
به بهخوشبختی ما در سه جمله است تجربه از دیروز ، استفاده از امروز ، امید به فردا ولی ما با سه جمله دیگر زندگی مان را تباه می کنیم حسرت دیروز ، اتلاف امروز ، ترس از فردا
اولا سلاممممم..فقط بلدي به ما بگي آقا جوادي!!! دوما نخيرمش سوما..خوبه آواتارم؟؟؟به به اواتار جدید مبارک امتحانات تموم شد
اخ اخاولا سلاممممم..فقط بلدي به ما بگي آقا جوادي!!! دوما نخيرمش سوما..خوبه آواتارم؟؟؟
پير شدي ديگه...!!! ممنونم همچنين شمااخ اخ چرا من یادم میره سلام موفق باشی بهتر از قبلی هست
بعد به من می گن خشنفکـ کن 1% میتونسی یه کشیده بزنی تو صورت استاد و در بری، بعدشم لازم نباشه درسش رو حذف کنی و بری کمیته انظباطی . . .!
نه فك كن!!! 1درصد فقط اونم استادايي كه جزوشون ناقصه امتحانشونم سخت آخ خدااااا اگه ميشد!!1 پس چي فك كردي هنوزم ميگم خشن خشن بداخلاقبعد به من می گن خشن
سلامسلااااااااااااا اااااااااااااا ااا اااا اهم اهم اااااا اهم اااااااااااام
گرما خوردمسلام
خوبین؟
چرا اهم اهم میکنین؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |