گفتمان درسی عمران

pesar-mashhadi

کاربر بیش فعال
سلام

معنی اینها رو کسی میدونه ؟

چلیک ؟
اصطلاح کوبن کاری ؟
ترک متر ؟
girt ?

من اینارو از فهرست بهاء ابنیه در آوردم - اگه میدانید لطفا بگید:(

آخرین ویرایش:

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چون یه سری سوال هس من دیگه نمیپرسم
الوستیک؟
چلیک ؟
اصطلاح کوبن کاری ؟
ترک متر ؟
girt ?

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مرسی تازه وفهمیدم:D
جدی جدی اب انبارم جالبه ها
فکر کنم با آهک و ساروج میساختنش

pesar-mashhadi

کاربر بیش فعال
کوبن کاری در ردیف 091101

چلیک در ردیف 092802

امیدوارم که شما عمرانی ها بتونید معنی اینها را بگید در ضمن در فهرست بها ابنیه بود ;)

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
آها ، حالا شد ، پرلین همون لاپه هستش ، 99% ، لاپه هم همون تیرهای فرعی سوله هستش :) ترک متر هم فکر کنم دستگاهیه که پیچ کردن رو تنظیم میکنه که تا حد خاصی شما پیچ رو بچرخونی .
راستی ، من فهرست بها 86 دارم ، اینها که شما گفتی توش نبود ، حتماً مال من قدیمیه :)

pesar-mashhadi

کاربر بیش فعال
سلام دوست عزیز

خیلی ممنون که معنی این اصطلاحات را به من گفتید

فقط یک چیزی که هستش استاد من گفته که معنی این اصطلاحات را باید با عکس بیارید و اگر شما عکس دارید ممنون میشم که به من هم بدهید

در ضمن فهرست بهای من 87 ابنیه هستش

باز هم ممنونم

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این همه عمرانی یعنی کسی نمیتونه اینا رو معنی کنه ؟
اين همه عمراني كوله باري از تجربه در زمينه بتن و خاك و ميلگرد هستند. و اين مسايلي كه فرموديد بيشتر در تخصص كروه هيدرومكانيكال و مكانيك و ... است كه ميتواني در فروم آنها به جواب بهتر برسي. و البته ندانستن اين موارد هم ذره اي از ظرفيت بچه هاي عمران كم نمي كند چون در پروژه هاي بزرگ هر قسمتي متخصص خود را دارد.
آها ، حالا شد ، پرلین همون لاپه هستش ، 99% ، لاپه هم همون تیرهای فرعی سوله هستش :) ترک متر هم فکر کنم دستگاهیه که پیچ کردن رو تنظیم میکنه که تا حد خاصی شما پیچ رو بچرخونی .
راستی ، من فهرست بها 86 دارم ، اینها که شما گفتی توش نبود ، حتماً مال من قدیمیه :)
سلام من هم نديده بودم گويا جديدا اضافه شده و در قسمت كار هاي فولادي سبك و سنگين جا خوش كرده اند. اين وبلاگ جالب كه گويا سري هم در اين سايت دارد موارد جديد رو ليست كرده اند
وبلاگ ساختمان

pesar-mashhadi

کاربر بیش فعال
سلام دوست عزیز من اصلا قصد توهین نداشتم

هدف من از ساخت این تاپیک این است که هرکس که معنی اصطلاحی را نمیداند بیاید اینجا مطرح کند تا کسانی که معنی آن را میدانند جواب دهند و به همین ترتیم سطح علمی بروبچ بالا برود .

اگر هم توهینی شده من را ببخشید

در ضمن من توی فهرست بهای ابنیه سال 87 این ها را پیدا کردم

فعلا

fari_civil

عضو جدید
شبكه هاي چيلك : به شبكه اي كه در يك جهت داراي انحنا باشد ، چليك مي گويند . اين سازه بيشتر براي پوشش سطوح مستطيلي دالان مانند استفاده شده و بعضا فاقد ستون مي باشند و روي لبه هاي چليك كه به تكيه گاه متصل است ، قرار مي گيرند . چليك ها داراي محور مي باشند . اگر چليك يك لايه باشد اتصالات به شكل صلب است . چليك ها اغلب به شكل تركيبي استفاده مي شوند و تيركمري نقش تركيب كردن چليك ها به يكديگر را بازي مي كنند . نكته اي كه در طراحي اين نوع سازه ها بايد در نظرگرفت اين است كه انتهاي چليك بايد قوي باشد و اين تقويت را مي شود بوسيله تير ، و تيروستون و شكل خورشيدمانند انجام داد . انواع چليك ها عبارتند از : چليك اريبي ، چليك لملا با مقاطع بيضي گونه ، سهمي گون ، هذلولي گون و ..... .

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یکی در مورد فولادی با دیوار برشی چیزی گفت هفته دیگه عکس میزارم ولی اینی که میزارم بنظرم مهاربندم داره کف و خون قاطی کرده:D
یارو نگهبانه دنبالمون کرد که عکس نگیرید:D

rasool.civil

مدیر بازنشسته
كدوم طرح بهتره؟؟

كدوم طرح بهتره؟؟

سلام
من اين ترم طراحي معماري دارم و استادمون يه سايت پلان داده تا ما يه ساختمان 2 طبقه(2واحد مجزا )براي 2تا خانواده 4نفري طراحي كنيم.با رعايت تمام اصول معماري و سازه و قوانين شهرداري .البته اجازه داده كه همكف را كامل پاركينگ كنيم.حالا من 2تا پلان كشيدم (به همراه پلان موقعيت) از دوستان عزيز خواهش ميكنم اي فايل را دانلود كنيد و با نظرات خودتون بنده را راهنمايي كنيد و بفرماييد كه كدوم پلان بهتره؟؟؟
ممنون
كد:
http://rapidshare.com/files/230382976/2plan.rar.html

rasool.civil

مدیر بازنشسته
بچه ها اگه این مساله حله من یه سوال دارم
ینی چی جریان بحرانیه؟ با فرمولا کاری ندارما. جریان فوق بحرانیه زیر بحرانیه. این عبارتا یه چیز گنگی برام . تصوری ازش ندارم. میشه یکی مفهوم اینارو بهم بگه لطفا؟خیلی فوریه تا این تعریفا رو درک نکنم عمرن بتونم بقیه درسو بخونم :(
جریان فوق بحرانیه بعد یهو زیربحرانی میشه !!!
اصلا فرق اساسی فوق بحرانی و زیر بحرانی چیه؟
مثلا ببرنت سر یه کانال بپرسن جریان بحرانیه یا نه؟ از شکل و وضعیت جریان میشه اینو فهمید؟!!!!!!

ببخشيد وسط اين بحثها يه سوال تاريخ گذشته رو پيش كشيدم.احتمالا دير شده ولي به هر حال...
شما اگه كنار كانال باشي و بخواي خصوصيات جريان رو بفهمي بايد از يه سنگ كوچيك استفاده كنيدو سنگ رو به صورت قائم (نسبت به سطح آب) رها كنيد.وقتي سنگ بيوفته توي آب موج ايجاد ميشه و اين موج گوياي همه چيزه.بسته به شكل موج ايجاد شده و تغيير مكاني كه تو چند لحظه داره زير بحراني،بحراني وفوق بحراني بودن جريان مشخص ميشه .به تصوير دقت كن
نقطه سفيد همون سنگه و دايره و بيضي ها موجها هستند.

امید عباسی

عضو جدید
پرسش و پاسخ بین مهندسان عمران

پرسش و پاسخ بین مهندسان عمران

سلام ... قصد از باز کردن این تاپیک اصلا و ابدا کل کل و به رخ کشوندن اطلاعات بین مهندسان نیست

بلکه بالا بردن اطلاعات مهندسان و دانشجویان در قالب پرسش و پاسخ هست

هر سوالی هست بپرسین و هر کسی هم قادر به پاسخ دادن بود ، جواب میده ...

هرکس که به سوالی جواب میده ، یه سوال هم میپرسه ، اینطوری چرخه ادامه پیدا میکنه ...

آخرین ویرایش:

amirabas_ali

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام یکی از بچه های عمران اینجا هست جواب بده .. که ایا سقف اسانسور احتیاج به میلگرد ادگا داره یا نه ؟

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
به به ، چی شد :) این 4 تا ادغام شد ، بیشتر حواستون به اینجا باشه لطفاً :)

یه جای خوب برای مشورت های درسی تالار عمران
ایده
معنی اصطلاحات سخت ( مهندس ها بیان تو )
ش و پاسخ بین مهندسان عمران

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ممنون گومو جان ، هدف ها در واقع یک چیزه همیشه ، اطلاع رسانی درسی ، اگر میخواستم زیادی مته به خشخاش بقول معروف بگذارم ، باید میگشتم تمام سوالات درسی و اینها رو میفرستادم درخواست ها ، غیر از اینه ؟ بعدشم دیدم 2-3 تاش به مرور زمان داره خاک میخوره ، گفتم یکیش کنم ، بلکه دوستان همه مشکلات و سوالات و ایده ها و اشتراکاتشون رو یک جا قرار بدند ، توی همین تاپیکی که ادغام شده کلی الان مطلب اسپم وجود داره که باید بگردم پاکشون کنم ، در واقع کار خودم رو هم زیاد کردم :) ولی به هر حال فکر نکنم در سیاست کلی تالار مشکلی پیش اومده باشه ، چون هنوز هم توی این تاپیک کلی کارهای مناسب میشه انجام داد ، ایده ها رو به اشتراک گذاشت ، مطالب سخت رو پرسید و در موردش بحث کرد و یا ... :)

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
دلیل استفاده از تیر آهن لانه زنبوری چیست>؟؟؟
این سوال رو از یکی از استادا پرسیدم
فکر میکنید چی گفت:
برای اینکه جای دست داشته باشه راحتتر حمل و نقل بشه:D
حالا من کارگر ساختمون شما مهندس میشه بهم بفهمونید دلیلش چیه(من کارگرم لنگر منگر نمیدونم چیه)
سلام! ميشه جواب اين سوالو يكم كامل تر و تخصصي تر جواب بدين! بجاي كارگر به يه مهندس جواب بدين!;) استاد مقاومت مصالح اين سوال پرسيده! فكر مي كنين بچه ها براي مسخره كردن سوال چي گفتن؟ يكي گفت براي تهويه هوا يكي ديگه گفت براي اينكه اونطرفشو ببينيم!:eek:
فكر مي كنم مربوط به ممان اينرسي باشه! يكم راهنماييم كنين! ممنون از هموتون!:gol:

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
يه سواله ديگه چرا تونل ها به صورت نيم دايره ساخته ميشن ؟ چرا مثلاً بصورت مستطيل نيستن؟

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
يه مهندس عمران اينجا نبود جواب سوالاي ما رو بده؟!!!!

بالا