pesar-mashhadi
کاربر بیش فعال
الوستیک؟
اين همه عمراني كوله باري از تجربه در زمينه بتن و خاك و ميلگرد هستند. و اين مسايلي كه فرموديد بيشتر در تخصص كروه هيدرومكانيكال و مكانيك و ... است كه ميتواني در فروم آنها به جواب بهتر برسي. و البته ندانستن اين موارد هم ذره اي از ظرفيت بچه هاي عمران كم نمي كند چون در پروژه هاي بزرگ هر قسمتي متخصص خود را دارد.این همه عمرانی یعنی کسی نمیتونه اینا رو معنی کنه ؟
سلام من هم نديده بودم گويا جديدا اضافه شده و در قسمت كار هاي فولادي سبك و سنگين جا خوش كرده اند. اين وبلاگ جالب كه گويا سري هم در اين سايت دارد موارد جديد رو ليست كرده اندآها ، حالا شد ، پرلین همون لاپه هستش ، 99% ، لاپه هم همون تیرهای فرعی سوله هستشترک متر هم فکر کنم دستگاهیه که پیچ کردن رو تنظیم میکنه که تا حد خاصی شما پیچ رو بچرخونی .
راستی ، من فهرست بها 86 دارم ، اینها که شما گفتی توش نبود ، حتماً مال من قدیمیه![]()
بچه ها اگه این مساله حله من یه سوال دارم
ینی چی جریان بحرانیه؟ با فرمولا کاری ندارما. جریان فوق بحرانیه زیر بحرانیه. این عبارتا یه چیز گنگی برام . تصوری ازش ندارم. میشه یکی مفهوم اینارو بهم بگه لطفا؟خیلی فوریه تا این تعریفا رو درک نکنم عمرن بتونم بقیه درسو بخونم
جریان فوق بحرانیه بعد یهو زیربحرانی میشه !!!
اصلا فرق اساسی فوق بحرانی و زیر بحرانی چیه؟
مثلا ببرنت سر یه کانال بپرسن جریان بحرانیه یا نه؟ از شکل و وضعیت جریان میشه اینو فهمید؟!!!!!!
سلام مهندسمن در مورد پلاستر سوال داشتم ...
سلام مهندسمن در مورد پلاستر سوال داشتم ...
سلام! ميشه جواب اين سوالو يكم كامل تر و تخصصي تر جواب بدين! بجاي كارگر به يه مهندس جواب بدين!دلیل استفاده از تیر آهن لانه زنبوری چیست>؟؟؟
این سوال رو از یکی از استادا پرسیدم
فکر میکنید چی گفت:
برای اینکه جای دست داشته باشه راحتتر حمل و نقل بشه
حالا من کارگر ساختمون شما مهندس میشه بهم بفهمونید دلیلش چیه(من کارگرم لنگر منگر نمیدونم چیه)