ممنون بسیار عالی
خخخخ من ازخوشمحالی در پوست خود نمیگنجیم باتشکر فراوان فخط سکوت میکنم وبه افق خیره میشویییییم![]()
بهترین کارو میکنید
ممنون بسیار عالی
خخخخ من ازخوشمحالی در پوست خود نمیگنجیم باتشکر فراوان فخط سکوت میکنم وبه افق خیره میشویییییم![]()
ممنون بسیار عالی
افرین عجب دقتی
تبارک الله
حالا چ بودن
پس چرا یک در میان فارسی و عربی مینویسیدورگه؟ نه چطور؟
مو بختیاریوم
میخوام نگاه کنم هاااااا حسش نی
باید در افق محو شویممنون بسیار عالی
هر گونه سوت زدن بلبلی توسط کاربران ویژه مطلقا" ممنوع
برا من هم اومده!!
رفتم صفحه اول !!
تایید میگردد.
با سلام به مدیریت و کاربر ویژه یوسف خان و به مدیر DDDIQ
آقا زحمت کشیدید !!!
ولی انگار اشتباه شده !! تا همین چند روز پیش عنوان من آبی بود کاربر فعال.ولی الان عضو فعال شدم مثل بقیه ی کسانی که 100 پست دارند !!!
مدیران محترم خصوصا" مدیر DDDIQ پاسخگو یاشند.
با تشکر
من هم نظرم اینه که برای کاربر های فعال یا ممتاز میبود در حالیکه اینطور نیست و بالای 1000 امتیازه که خیلی ها این امکان رو دارنبا سلام
کاربران ویژه این را توضیح می فرمایند محض شفاف سازی :
امکان داشتن وب نوشت شخصی (وبلاگ) در باشگاه مهندسان با همه ی امکانات موجود و استایل شخصی.
امکان ایجاد رویداد جدید در تقویم باشگاه.
امکان برچسب زدن تاپیک های دیگران و حذف برچسب های تاپیک های خودی.
من پیشنهاد دارم این عنوان رو بزنی کنار اسممون ...
اسمم رو هم قرمز کن
اینا رو دوست میدارم![]()
ثبت رخداد یعنی چی و کجا باید انجام بدیم؟من هم نظرم اینه که برای کاربر های فعال یا ممتاز میبود در حالیکه اینطور نیست و بالای 1000 امتیازه که خیلی ها این امکان رو دارن
اما در مورد از بین رفتن عنوانتون باید با مدیر ارشد یا مدیر تالارتون مطرح کنید
خب یه سری امکانات به شما داده مثل تعداد پیام خصوصی امکان درج وبلاگ و ثبت رخدادها و ...
برا من هم اومده!!
رفتم صفحه اول !!
تایید میگردد.
با سلام به مدیریت و کاربر ویژه یوسف خان و به مدیر DDDIQ
آقا زحمت کشیدید !!!
ولی انگار اشتباه شده !! تا همین چند روز پیش عنوان من آبی بود کاربر فعال.ولی الان عضو فعال شدم مثل بقیه ی کسانی که 100 پست دارند !!!
مدیران محترم خصوصا" مدیر DDDIQ پاسخگو یاشند.
با تشکر
برای ثبت رخداد از قسمت بالای انجمن روی تقویم کلیک کنیدثبت رخداد یعنی چی و کجا باید انجام بدیم؟
برچسب زدن چیه و چجوریه؟
وبلاگ بزنیم همه میبینن و آدرسش چیه و از کجا استفاده کنیم؟
از کجا مشخصه که کی کاربر ویژه هست؟
یعنی چی؟برای درج برچسپ در هر تاپیک به قسمت پایین صفحه بروید و روی اضافه/ویرایش برچسپ کلیک کنید
مشاهده پیوست 195295
وقتی میخواید مطلبی رو در گوگل و یا سایت سرچ کنید کاربرد خودش رو نشون میده و در واقع اگر همچین کلمه ای رو سرچ کنن به این آدرس ارجاع داده میشنیعنی چی؟
به چه دردی میخوره؟؟
بابا شما خوب که مدیر تالار چیزی نشدید والا خودکشی می کردید
باید در افق محو شوی![]()
البته دوستان توجه داشته باشن 1000 امتیاز فعالیت مفید مد نظر هست نه اسپم....![]()
بنده مدیر تشیف دارم محض اینکه ریا نشه اجازه ثبت داده نشده بعله شماهم فردا عخطار گرفتی نگی چرا هاااااا
نه دیه برای این مرحله خیره موندن کافیه![]()
هان؟کی منوصدازد؟![]()
منم به همه دوستای گلم که همه خیلی فعال فعال بودن که الا شدن کاربران ویژه یه تبریک ویژه عرض می کنم
با آرزوی موفقیت و امکانات ویزه بعدی!
اخطار بده ببینم چی کار می خواهی کنی هههه![]()
اینم مثه سبد کالا شده
به 3000490 یه اس خالی بدین تا بگه شامل طرح کاربر ویژه شدین یا نه
![]()
اخطار چه رنگی میخوای ؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
*** گروه اینترنتی باشگاه مهندسان ایران *** | اطلاعیه های باشگاه | 108 | |
![]() |
دعوت از کاربران باشگاه برای همكاری | اطلاعیه های باشگاه | 29 |