گروه آمادگی برای کنکور ارشد کامپیوتر 90

leilii

عضو جدید
سلم میدونم وقت خیلی کمه ولی من هنوز گرایشمم انتخاب نکردم.ولی پتانسیل خوبی دارم.کمکم کنید که انتخاب کنم.هوش یا معماری؟

ali_vb

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
خوب از هوش خیلی بهتره دیگه،به من که اگر بگن بیا روزانه بدون کنکور هوش بخون نمیرم:razz:
بگو علاقه ندارم
چه چیزی از معماری بهتره ؟؟؟
خیلی ها دارن میرن هوش ، خیلی هم کاربرد داره

sam66

عضو جدید
بگو علاقه ندارم
چه چیزی از معماری بهتره ؟؟؟
خیلی ها دارن میرن هوش ، خیلی هم کاربرد داره

جدا از علاقه داشتن یا نداشتن من مباحث معماری تو ارشد هم کاربردی تره و هم جذاب تره و هم منابع بیشتری داره...
استاد هوش مصنوعی ما خودش از دست رشتش مینالید!

mahdiehershad

عضو جدید
بچه هابه نظر من انتخاب گرایش فقط به علاقه است. چون تو ارشد بدون علاقه بری که موفق نمی شی، بعد اون دوستمون که پرسیده بود هوش یا معماری ، کاش می گفت گرایش ارشناسی اش چی هس. اگر که نرم افزاره اصلا ارزش نداره که بره معماری بخونه، چون باید کلی پیش بخوره اگر قبول شه.
من خودم نرم افزارم ، ترم اخرم ولی برای ارشد هم ای تی و هم نرم افزار می خوام شرکت کنم.

rose22

عضو جدید
بچه هابه نظر من انتخاب گرایش فقط به علاقه است. چون تو ارشد بدون علاقه بری که موفق نمی شی، بعد اون دوستمون که پرسیده بود هوش یا معماری ، کاش می گفت گرایش ارشناسی اش چی هس. اگر که نرم افزاره اصلا ارزش نداره که بره معماری بخونه، چون باید کلی پیش بخوره اگر قبول شه.
من خودم نرم افزارم ، ترم اخرم ولی برای ارشد هم ای تی و هم نرم افزار می خوام شرکت کنم.

منم گرایشم نرم افزاره ولی خیلی دوست دارم معماری شرکت کنم. خیلی بیشتر از نرم افزار بهش علاقه دارم و فکر میکنم موفق تر باشم.چرا میگید ارزش نداره معماری بخونه؟

sam66

عضو جدید
سلام ، دفترچه ی ارشد سراسری اومده ها ، گرفتید شما؟

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
سلام ، دفترچه ی ارشد سراسری اومده ها ، گرفتید شما؟

سیلام بر مهندسان گل ایران زمین
امیدوارم امسال همگی ارشد قبول شیم
من فردا ثبت نام میکنم

راستی بچه بیشترین انگیزه ایی که دارم این است که نمی تونم فکر این رو بکنم یک سال پشت کنکور بمونم بخاطر همین تلاش میکنم امسال قبول شم
(راستی من ورودی 86 کارشناسی هستم دانشگاه پیام نور و با براورد های من 92 ارشدم رو میگیرم و دکترام رو به امید خدا میرم خارج از کشور شما ورودی چه سالی هستید ؟ و چه انگیزه هایی دارید تا من به انگیزه هام اضافشون کنم تا بیشتر بخونم :redface::redface:)

در ضمن در مورد گرایش های کامپیوتر فکر کنم نرم افزار از همه بیشتر دانشجو میگیره پس خوش بحالشون آخه آی تی ما باید زیر 100 بیاری تا روزانه یا شبانه قبول بشی اونوقت گرایش مورد علاقه من امنیت است که 3 نفر روزانه و 2 نفر شبانه میگیرن و من هم یقین دارم که قبول میشم
من که می خوام در بین بیش از 15000 نفر یک رشته که همش 5 نفر میگیره قبول شم و امید دارم قبول میشم پس شما هم امیدوارانه به زندگی نگاه کنید انشاالله همگی قبولیمممممممممممممممممممممممممممم

آخرین ویرایش:

dzzv_13

مدیر تالار
وای اینقدر حرف زدم یادم رفت چرا اینجا هستم
بچه ها کسی کتاب clrs قمی رو نداره چاپ سومشو می خوام اگر آدرسی لینک دانلودی ازش داره ممنون میشم برام بزارید (هرچند شاید اینجا جایش نبود)

sam66

عضو جدید
سلام
بچه ها یه سوال: چرا تو ثبت نام گرایش ها رو نخواست؟! یعنی فقط مهندسی نرم افزار رو تعیین کرد!
تو کنکور چه دفترچه ای میدن پس!

mona 23

عضو جدید
سلام
بچه ها یه سوال: چرا تو ثبت نام گرایش ها رو نخواست؟! یعنی فقط مهندسی نرم افزار رو تعیین کرد!
تو کنکور چه دفترچه ای میدن پس!
توی کنکور سوالای همه گرایش ها رو بهتون میدن وهر کدوم رو دوس داری جواب میدی
و توی کارنامه هم برای هر 4 گرایش کامپیوتر براتون رتبه میاد
و میتونین هر کردوم که دوس دارین انتخاب رشته کنید
موفق باشید

mina_1367

عضو جدید
سیلام بر مهندسان گل ایران زمین
امیدوارم امسال همگی ارشد قبول شیم
من فردا ثبت نام میکنم

راستی بچه بیشترین انگیزه ایی که دارم این است که نمی تونم فکر این رو بکنم یک سال پشت کنکور بمونم بخاطر همین تلاش میکنم امسال قبول شم
(راستی من ورودی 86 کارشناسی هستم دانشگاه پیام نور و با براورد های من 92 ارشدم رو میگیرم و دکترام رو به امید خدا میرم خارج از کشور شما ورودی چه سالی هستید ؟ و چه انگیزه هایی دارید تا من به انگیزه هام اضافشون کنم تا بیشتر بخونم :redface::redface:)

در ضمن در مورد گرایش های کامپیوتر فکر کنم نرم افزار از همه بیشتر دانشجو میگیره پس خوش بحالشون آخه آی تی ما باید زیر 100 بیاری تا روزانه یا شبانه قبول بشی اونوقت گرایش مورد علاقه من امنیت است که 3 نفر روزانه و 2 نفر شبانه میگیرن و من هم یقین دارم که قبول میشم
من که می خوام در بین بیش از 15000 نفر یک رشته که همش 5 نفر میگیره قبول شم و امید دارم قبول میشم پس شما هم امیدوارانه به زندگی نگاه کنید انشاالله همگی قبولیمممممممممممممممممممممممممممم

نرم افزار بیشتر از بقیه نیست .

برای نرم افزار هم روزانه باید تا 70 بیاری و تا 100 ، صد یه خورده شبانه .
یه تعدادی پیام نور میگیره که اصلا واسه نرم افزار جالب نیس . یه تعدادی هم مجازی که ده برابر خون آدم هزینش هست .
در کل برای نرم افزار هم سراسری زیر 100 هست .
بیشترین ظرفیت رو هوش داره .
مجازی و اینا نداره ، همشش روزانه و شبانه هست .

ali_vb

اخراجی موقت
کاربر ممتاز

یه تعدادی پیام نور میگیره که اصلا واسه نرم افزار جالب نیس . یه تعدادی هم مجازی که ده برابر خون آدم هزینش هست .
بریم پیام نور چطوره؟؟
شهریه شبانه ترمی چنده؟؟

golemaryam_1983

عضو جدید
کاربر ممتاز
توی کنکور سوالای همه گرایش ها رو بهتون میدن وهر کدوم رو دوس داری جواب میدی
و توی کارنامه هم برای هر 4 گرایش کامپیوتر براتون رتبه میاد
و میتونین هر کردوم که دوس دارین انتخاب رشته کنید
موفق باشید

سلام من درست متوجه نشدم پس من که می خوام هم ای تی و هم کامپیوتر امتحان بدم چی میشه؟:cry:

ali_vb

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
سلام من درست متوجه نشدم پس من که می خوام هم ای تی و هم کامپیوتر امتحان بدم چی میشه؟:cry:
آقا اینجا کسی اطلاعات کافی نداره !!!!!
اصلا" میشه دو تا رشته مهندسی شرکت کرد؟؟؟
چجوری ؟؟؟ رشته های مهندسی که توی یه روزه !!! چجوری میشه دوتا شرکت کرد؟؟؟؟؟؟؟

dzzv_13

مدیر تالار

سلام
دوست من که پارسال نرم شرکت کرده بود میگفت زیر 100 امیرکبیر یا شریف قبولی و زیر 200 هم سایر دانشگاه ها
(حالا یا شبانه یا روزانه)

آی تی که پیام نور نداره و آزاد هم 15 نفر بیشتر نمیگیره
نرم افزار با رتبه تقریبا 300 یکی از بچه ها پارسال دانشگاه بوعلی سینا شهرمون قبول شده

ali_vb

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
سلام
دوست من که پارسال نرم شرکت کرده بود میگفت زیر 100 امیرکبیر یا شریف قبولی و زیر 200 هم سایر دانشگاه ها
(حالا یا شبانه یا روزانه)

آی تی که پیام نور نداره و آزاد هم 15 نفر بیشتر نمیگیره
نرم افزار با رتبه تقریبا 300 یکی از بچه ها پارسال دانشگاه بوعلی سینا شهرمون قبول شده
کلا" رشته ی کامپیوتر یا بقیه ی رشته ها تو ارشد پیام نور چطوره؟
شهریه ی شبانه ارشد چنده؟؟

golemaryam_1983

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا اینجا کسی اطلاعات کافی نداره !!!!!
اصلا" میشه دو تا رشته مهندسی شرکت کرد؟؟؟
چجوری ؟؟؟ رشته های مهندسی که توی یه روزه !!! چجوری میشه دوتا شرکت کرد؟؟؟؟؟؟؟

از شدن که میشه بچه ها پارسال امتحان دادن البته منم امتحان دادم ولی یک رشته.

ali_vb

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
از شدن که میشه بچه ها پارسال امتحان دادن البته منم امتحان دادم ولی یک رشته.
اگه دوتاشون صبح باشن نمیشه
مگر اینکه یکی صبح باشه یکی بعد از ظهر
الان هم که مشخص نیس کدوم صبحه کدوم ظهر
پس نمیشه تقاضا بدی

golemaryam_1983

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه دوتاشون صبح باشن نمیشه
مگر اینکه یکی صبح باشه یکی بعد از ظهر
الان هم که مشخص نیس کدوم صبحه کدوم ظهر
پس نمیشه تقاضا بدی

حرفای پست قبلی رو باید کپی کنم یا خودت با دقت می خونی :w43:حتما میشه که رشته شناور رو قرار دادن دیگه.

ali_vb

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
حرفای پست قبلی رو باید کپی کنم یا خودت با دقت می خونی :w43:حتما میشه که رشته شناور رو قرار دادن دیگه.
یعنی امتحان همه ی رشته های شناور (مهندسی، انسانی، پایه ) توی یه وقته؟؟
یا شناور مهندسی با رشته های مهندسی ، شناور انسانی با رشته های انسانی و ....؟؟

golemaryam_1983

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی امتحان همه ی رشته های شناور (مهندسی، انسانی، پایه ) توی یه وقته؟؟
یا شناور مهندسی با رشته های مهندسی ، شناور انسانی با رشته های انسانی و ....؟؟

خوب حتما خودشون ساعتش رو هماهنگ کردن که تداخل نداشته باشه که گزینه رشته شناور رو قرار دادن.

ali_vb

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
خوب حتما خودشون ساعتش رو هماهنگ کردن که تداخل نداشته باشه که گزینه رشته شناور رو قرار دادن.
تو دفترچه ننوشته گروهها ( مهندسی،پایه،انسانی) توی کدوم روزها هست و شناور ها کدوم روز؟؟

بالا