فارسیت که ضعیفهعلی اصلا حوصله ندارم به خدا
بیخیال
هیچ فرقی ندارن
تو راست میگی
الان که ریاضیت قویه بیا این سوال رو حل کن
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...فا-کمک-کنید!!(در-مورد-بدست-آوردن-شیب-میانگین)
فارسیت که ضعیفهعلی اصلا حوصله ندارم به خدا
بیخیال
هیچ فرقی ندارن
تو راست میگی
سلم میدونم وقت خیلی کمه ولی من هنوز گرایشمم انتخاب نکردم.ولی پتانسیل خوبی دارم.کمکم کنید که انتخاب کنم.هوش یا معماری؟
چرا معماری؟؟؟معماری![]()
چرا معماری؟؟؟
بگو علاقه ندارمخوب از هوش خیلی بهتره دیگه،به من که اگر بگن بیا روزانه بدون کنکور هوش بخون نمیرم![]()
بگو علاقه ندارم
چه چیزی از معماری بهتره ؟؟؟
خیلی ها دارن میرن هوش ، خیلی هم کاربرد داره
بچه هابه نظر من انتخاب گرایش فقط به علاقه است. چون تو ارشد بدون علاقه بری که موفق نمی شی، بعد اون دوستمون که پرسیده بود هوش یا معماری ، کاش می گفت گرایش ارشناسی اش چی هس. اگر که نرم افزاره اصلا ارزش نداره که بره معماری بخونه، چون باید کلی پیش بخوره اگر قبول شه.
من خودم نرم افزارم ، ترم اخرم ولی برای ارشد هم ای تی و هم نرم افزار می خوام شرکت کنم.
سلام ، دفترچه ی ارشد سراسری اومده ها ، گرفتید شما؟
سلام ، دفترچه ی ارشد سراسری اومده ها ، گرفتید شما؟
توی کنکور سوالای همه گرایش ها رو بهتون میدن وهر کدوم رو دوس داری جواب میدیسلام
بچه ها یه سوال: چرا تو ثبت نام گرایش ها رو نخواست؟! یعنی فقط مهندسی نرم افزار رو تعیین کرد!
تو کنکور چه دفترچه ای میدن پس!
سیلام بر مهندسان گل ایران زمین
امیدوارم امسال همگی ارشد قبول شیم
من فردا ثبت نام میکنم
راستی بچه بیشترین انگیزه ایی که دارم این است که نمی تونم فکر این رو بکنم یک سال پشت کنکور بمونم بخاطر همین تلاش میکنم امسال قبول شم
(راستی من ورودی 86 کارشناسی هستم دانشگاه پیام نور و با براورد های من 92 ارشدم رو میگیرم و دکترام رو به امید خدا میرم خارج از کشور شما ورودی چه سالی هستید ؟ و چه انگیزه هایی دارید تا من به انگیزه هام اضافشون کنم تا بیشتر بخونم)
در ضمن در مورد گرایش های کامپیوتر فکر کنم نرم افزار از همه بیشتر دانشجو میگیره پس خوش بحالشون آخه آی تی ما باید زیر 100 بیاری تا روزانه یا شبانه قبول بشی اونوقت گرایش مورد علاقه من امنیت است که 3 نفر روزانه و 2 نفر شبانه میگیرن و من هم یقین دارم که قبول میشم
من که می خوام در بین بیش از 15000 نفر یک رشته که همش 5 نفر میگیره قبول شم و امید دارم قبول میشم پس شما هم امیدوارانه به زندگی نگاه کنید انشاالله همگی قبولیمممممممممممممممممممممممممممم
بریم پیام نور چطوره؟؟نرم افزار بیشتر از بقیه نیست .
برای نرم افزار هم روزانه باید تا 70 بیاری و تا 100 ، صد یه خورده شبانه .
یه تعدادی پیام نور میگیره که اصلا واسه نرم افزار جالب نیس . یه تعدادی هم مجازی که ده برابر خون آدم هزینش هست .
در کل برای نرم افزار هم سراسری زیر 100 هست .
بیشترین ظرفیت رو هوش داره .
مجازی و اینا نداره ، همشش روزانه و شبانه هست .
توی کنکور سوالای همه گرایش ها رو بهتون میدن وهر کدوم رو دوس داری جواب میدی
و توی کارنامه هم برای هر 4 گرایش کامپیوتر براتون رتبه میاد
و میتونین هر کردوم که دوس دارین انتخاب رشته کنید
موفق باشید
آقا اینجا کسی اطلاعات کافی نداره !!!!!سلام من درست متوجه نشدم پس من که می خوام هم ای تی و هم کامپیوتر امتحان بدم چی میشه؟![]()
سلامنرم افزار بیشتر از بقیه نیست .
برای نرم افزار هم روزانه باید تا 70 بیاری و تا 100 ، صد یه خورده شبانه .
یه تعدادی پیام نور میگیره که اصلا واسه نرم افزار جالب نیس . یه تعدادی هم مجازی که ده برابر خون آدم هزینش هست .
در کل برای نرم افزار هم سراسری زیر 100 هست .
بیشترین ظرفیت رو هوش داره .
مجازی و اینا نداره ، همشش روزانه و شبانه هست .
کلا" رشته ی کامپیوتر یا بقیه ی رشته ها تو ارشد پیام نور چطوره؟سلام
دوست من که پارسال نرم شرکت کرده بود میگفت زیر 100 امیرکبیر یا شریف قبولی و زیر 200 هم سایر دانشگاه ها
(حالا یا شبانه یا روزانه)
آی تی که پیام نور نداره و آزاد هم 15 نفر بیشتر نمیگیره
نرم افزار با رتبه تقریبا 300 یکی از بچه ها پارسال دانشگاه بوعلی سینا شهرمون قبول شده
آقا اینجا کسی اطلاعات کافی نداره !!!!!
اصلا" میشه دو تا رشته مهندسی شرکت کرد؟؟؟
چجوری ؟؟؟ رشته های مهندسی که توی یه روزه !!! چجوری میشه دوتا شرکت کرد؟؟؟؟؟؟؟
اگه دوتاشون صبح باشن نمیشهاز شدن که میشه بچه ها پارسال امتحان دادن البته منم امتحان دادم ولی یک رشته.
اگه دوتاشون صبح باشن نمیشه
مگر اینکه یکی صبح باشه یکی بعد از ظهر
الان هم که مشخص نیس کدوم صبحه کدوم ظهر
پس نمیشه تقاضا بدی
یعنی امتحان همه ی رشته های شناور (مهندسی، انسانی، پایه ) توی یه وقته؟؟حرفای پست قبلی رو باید کپی کنم یا خودت با دقت می خونیحتما میشه که رشته شناور رو قرار دادن دیگه.
یعنی امتحان همه ی رشته های شناور (مهندسی، انسانی، پایه ) توی یه وقته؟؟
یا شناور مهندسی با رشته های مهندسی ، شناور انسانی با رشته های انسانی و ....؟؟
تو دفترچه ننوشته گروهها ( مهندسی،پایه،انسانی) توی کدوم روزها هست و شناور ها کدوم روز؟؟خوب حتما خودشون ساعتش رو هماهنگ کردن که تداخل نداشته باشه که گزینه رشته شناور رو قرار دادن.
تو دفترچه ننوشته گروهها ( مهندسی،پایه،انسانی) توی کدوم روزها هست و شناور ها کدوم روز؟؟
پس نمیشهنه ننوشته.
پس نمیشه