برو امتحان بده نتیجه شو بهم بده باشه ؟چقد ایه یاس می خونی من میگم میشه بزار من امتحان بدم اونوقت میگم میشه یا نه.
چه رشته هایی شرکت میکنی؟؟
برو امتحان بده نتیجه شو بهم بده باشه ؟چقد ایه یاس می خونی من میگم میشه بزار من امتحان بدم اونوقت میگم میشه یا نه.
برو امتحان بده نتیجه شو بهم بده باشه ؟
چه رشته هایی شرکت میکنی؟؟
بریم پیام نور چطوره؟؟
شهریه شبانه ترمی چنده؟؟
سلام
دوست من که پارسال نرم شرکت کرده بود میگفت زیر 100 امیرکبیر یا شریف قبولی و زیر 200 هم سایر دانشگاه ها
(حالا یا شبانه یا روزانه)
آی تی که پیام نور نداره و آزاد هم 15 نفر بیشتر نمیگیره
نرم افزار با رتبه تقریبا 300 یکی از بچه ها پارسال دانشگاه بوعلی سینا شهرمون قبول شده
سلام من درست متوجه نشدم پس من که می خوام هم ای تی و هم کامپیوتر امتحان بدم چی میشه؟![]()
کلا" رشته ی کامپیوتر یا بقیه ی رشته ها تو ارشد پیام نور چطوره؟
شهریه ی شبانه ارشد چنده؟؟
اطلاع دقیق ندارم ولی تا جایی که من متوجه میشم فکر می کنم نمی تونید نرم افزار شرکت کنید .سلام و خسته نباشید به همگیی سوال داشتم گشتم تو تالار ها تا جایی که من گشتم جوابمو پیدا نکردم. رشته ام آی تی ه ولی من علاقه دارم علاوه بر آی تی تو نرم افزارم شرکت کنم دفترچه هم کامل خوندم حالا سوالم اینه آیا من میتونم با اینکه رشته ام شناور هست تو قسمت اصلی نرم افزار و تو قسمت رشته دوم آی تی بنویسم و تو نرم افزارم شرکت کنم و در قسمت معدل، معدل آی تی رو وارد کنم؟ یا اینکه فقط چون رشته اصلیم آی تی هست تو آی تی حق شرکت دارم.ی چیز دیگه که شنیدم و گمان نمیکنم درست باشه اینکه رشته شناور رو فقط میشه بومی قبول شد.اگه کسی هست که به جوابی که میده مطمئنه ممنونش میشم راهنماییم کنه چون فردا صبح میخوام ثبت نام کنم. با سپاس و آرزوی موفقیت
سلام و خسته نباشید به همگیی سوال داشتم گشتم تو تالار ها تا جایی که من گشتم جوابمو پیدا نکردم. رشته ام آی تی ه ولی من علاقه دارم علاوه بر آی تی تو نرم افزارم شرکت کنم دفترچه هم کامل خوندم حالا سوالم اینه آیا من میتونم با اینکه رشته ام شناور هست تو قسمت اصلی نرم افزار و تو قسمت رشته دوم آی تی بنویسم و تو نرم افزارم شرکت کنم و در قسمت معدل، معدل آی تی رو وارد کنم؟ یا اینکه فقط چون رشته اصلیم آی تی هست تو آی تی حق شرکت دارم.ی چیز دیگه که شنیدم و گمان نمیکنم درست باشه اینکه رشته شناور رو فقط میشه بومی قبول شد.اگه کسی هست که به جوابی که میده مطمئنه ممنونش میشم راهنماییم کنه چون فردا صبح میخوام ثبت نام کنم. با سپاس و آرزوی موفقیت
بله شما میتونید در رشته اصلی کد مهندسی کامپیوتر و در رشته ی شناور کد رشته خودتون رو وارد کنیدسلام و خسته نباشید به همگیی سوال داشتم گشتم تو تالار ها تا جایی که من گشتم جوابمو پیدا نکردم. رشته ام آی تی ه ولی من علاقه دارم علاوه بر آی تی تو نرم افزارم شرکت کنم دفترچه هم کامل خوندم حالا سوالم اینه آیا من میتونم با اینکه رشته ام شناور هست تو قسمت اصلی نرم افزار و تو قسمت رشته دوم آی تی بنویسم و تو نرم افزارم شرکت کنم و در قسمت معدل، معدل آی تی رو وارد کنم؟ یا اینکه فقط چون رشته اصلیم آی تی هست تو آی تی حق شرکت دارم.ی چیز دیگه که شنیدم و گمان نمیکنم درست باشه اینکه رشته شناور رو فقط میشه بومی قبول شد.اگه کسی هست که به جوابی که میده مطمئنه ممنونش میشم راهنماییم کنه چون فردا صبح میخوام ثبت نام کنم. با سپاس و آرزوی موفقیت
بله شما میتونید در رشته اصلی کد مهندسی کامپیوتر و در رشته ی شناور کد رشته خودتون رو وارد کنید
اگه به پیج ثبت نام رو دیده باشید متوجه میشید که در جایی از شما میپرسه که رشته کارشناسیه شما چی بوده و معدل رشته ی کارشناسی رو هم ازتون میخواد
موفق باشید
جدا از علاقه داشتن یا نداشتن من مباحث معماری تو ارشد هم کاربردی تره و هم جذاب تره و هم منابع بیشتری داره...
استاد هوش مصنوعی ما خودش از دست رشتش مینالید!
سلام
من دانشجوي ترم آخر ارشد معماري بودم ! (فقط پايان نامه مونده بود !) اما انصراف دادم تا هوش بخونم .... به نظرم نمي دوني دوره ارشد معماري چه خبره ؟![]()
ما چکار اهداف پاک داریم ؟؟؟ (پاک یادت نره !! بستنی پاستوریزه ی پاک!!)
ما دنبال اهداف خودمون هستیم
سلامسلام
من دانشجوي ترم آخر ارشد معماري بودم ! (فقط پايان نامه مونده بود !) اما انصراف دادم تا هوش بخونم .... به نظرم نمي دوني دوره ارشد معماري چه خبره ؟![]()
سلام.خوبین؟میخواستم خواهش کنم که برنامه ریزی تون رو برا ارشد واسم اینجا بذارین تا منم برنامه ریزی کنم مشکل دارم. ممنون.موفق باشین![]()
چرا کتاب گسسته راهیان ارشد اینقد اشکال داره؟؟؟
اعصابمو خورد میکنه
کتاب آنالیزشو که اصلا نمیشه خوند!
خریدمش انداختمش یه گوشه
بچه ها بقیه کتابای راهیان ارشد هم اینجوریه؟؟؟![]()
سلام من امسال تصمیم گرفتم معمار ی بدم چرا شما انصراف دادین؟واییییییییسلام
من میخوام معماری بخونم یه کم از حرفت ترسیدم!مگه چه مشکلی هست؟ میشه یه کم راهنمایی کنی؟
پیام نور آبادانکجا زنده این؟
شما کجا تموم کردین؟
آزاد شبسترپیام نور آبادان
شما کجا تموم کردین؟
از کی فارغ التحصیل شدید؟؟سلام.خوبین؟
یعنی توی این یه هفته کسی نبوده که کمکم کنه واس برنامه ریزی؟
من میخوام سال بعد کنکور بدم و میخوام سراسری قبول بشم![]()
از کی فارغ التحصیل شدید؟؟
از منابع چیز بدرد بخوری رو هم خریدید؟؟