سلام
گفتم بیام اینجا کل داستان کنکور رو از شروع مطالعه تا آخرین دقیقه کنکور بنویسم، اگر بقیه دوستان هم همین کار روانجام بدن بچه های کنکوری میتونن به یک جمع بندی خوب برسند.
دانشگاه آزاد کاشان
معدل 17.02
زبان متوسط
ریاضیات ضعیف
سیالات نسبتا ضعیف
جامدات بسیار قوی
دینامیک نسبتا قوی
زبان 0
ریاضی 16.67
سیالات 36.67
جامدات 83.33
دینامیک 0
طراحی 289
تبدیل 504
ساخت 440
من از نیمه های آبان شروع کردم و تا کنکور خونه پرش 80 روز و روزی 6 ساعت مطالعه داشتم، تقریبا از ظهر تا بعد از مغرب 6 ساعت مفید مطالعه کردم،
خیلی ها باید n روز و روزی فلان ساعت مطالعه کرد، این مورد بسته به هر فرد تماوت های زیادی میکنه،
الان که کنکور دادم خیلی وقت ها میگم کاش از تابستان میخوندم و یا حداقل از مهر شروع میکردم، ولی با توجه به شناخت از خودم احتمال خسته شدن در مدت طولانی زیاد بوده،
مورد بهدی در مورد شیوه مطالعه است، دوستان همیشه به من میگفتن حالا که دیر شروع کردی روزی 10-12 ساعت بخون تا جبران شه، ولی نمیشد،
مطالعه من خیلی فشرده است، به جرات و با داشتن تجربه میتونم بگم موضوعاتی رو که من در 6 ساعت میخوندم اکثر افراد شاید در 10 ساعت هم نمیخوندن، رو همین حساب چون فشرده میخوندم و عادت به مطالعه بلند مدت هم نداشتم بعد از 6 ساعت مطالعه واقعا دیگه حوصله ام سر میرفت، دیگه نمیتونستم بخونم،
اینا رو گفتم که بدونید برنامه مطالعه فقط و فقط به شخص خودتون بستگی داره.
از نیمه آبان که شروع کردم به مطالعه، اول برنامه داشتم که ابتدا ریاضیات رو تموم کنم بعد سه باکس دیگه رو موازی جلو ببرم، ولی خب میدونید دیگه، خیلی سخته که دقیقا مطابق برنامه پیش برید،
نکته عجیبی که در مورد من پیش اومد این بود که همون روزی که برنامه ریختم متوجه شدم از برنامم یک هفته عقبم

حدود یک هفته ای که مطالعه کردم دیدم واقعا لازمه یک باکس رو حذف کنم، گفتم ریاضیات رو که باید کار کنم، جامدات هم که نقطه قوتم هست، سیالات هم که باکس خوبیه برای امتیاز آوردن، پس از اونجا که هم باکس دینامیکم خوبه، هم بیشتر از همه بهش علاقه دارم، بهتره دینامیک رو بزارم شبی نیم تا یک ساعت که در نهایت اصلا حوصلش رو نداشتم و نخوندم، روی اطلاعات قبلیم حساب کردم که از این باکس 25-30 درصد هم بزنم کفایت میکنه،
با این اوصاف ادامه دادم و ریاضیات عمومی رو از آقاسی، معادلات رو خیلی کم از گاج و مهندسی رو از کریمی در حدود 52 روز خیلی خوب خوندم( به جز معادلات که یک دور هم نخوندم، مابقی رو بیش از یک دور و کمتر از 2 دور خوندم)
بعد از اون حدود 18 روز سیالات خوندم (خوندن ترمو و انتقال بزرگترین اشتباهاتم بودن) و 10 روز هم جامدات.
سیالات صادقی، ترمو و انتقال کوثری، همشون یه نیم نگاهی هم به خداکرمی
جامدات هم نایی و جزوه شریعت پناهی
در این مدت بعضی جاها نت برداری به دردم خورد و بعضی جاها با اینکه نت داشتم ولی ترجیح میدادم از خود جزوه و کتاب مرور کنم،
تقریبا میتونم بگم ترتیب دروس برای من(از نظر مهارت من) بعد از این 80 روز به این شکل بود:
1. مقاومت
2. مهندسی
3. استاتیک
4. طراحی
5. ریاضی 2
6. سیالات
7. ریاضی 1
...
یکی از بزرگترین اشتباهاتم این بود که آزمون آزمایشی ندادم، به نظرم 25% ها نیاز نیست ولی مابقی خیلی خوبه که شرکت کنید، من فقط جامع دوتا سنجش آخری و آخری پارسه رو دادم که سنجش ها تک رقمی شدم ولی پارسه یکم بی دقتی کردم و تک رقمی نشدم،
هفته کنکور هم که 4 شنبه آزمون اصلی بود، سه روز اول هفته کنکور 86 و 87 و 88 رو زدم که خیلی خوب بود،
خودم برای کنکور انتظار این درصدا رو داشتم:
- زبان 0
- ریاضی حداقل 70
- جامدات بالای 90
- سیالات 35-40
دینامیک 25
حالا چرا کنکور رو خراب کردم؟
من همیشه به همه میگم توکلتون به خدا باشه، شما میخونید ولی از خیلی اتفاقات که ممکنه براتون پیش بیاد بی خبرید، دعا کنید همه چی خوب پیش بره،
یکی از اون اتفاقات قبل از شروع کنکور برای من افتاد، شدیدا حالم بد شد، یادمه دفترچه رو که برداشتم فقط 10 دقیقه داشتم خودمو باهاش باد میزدم، ذهنم شدیدا قفل کرده بود، اصلا نمیدونستم این سوالات برای چه درسی هستند، کلا نابود شده بودم،
ریاضیات رو که کلا از دست دادم، سیالات هم گیج و منگ بودم، برای جامدات خدا رو شکر حالم یکم بهتر شد ولی هم شدیدا کند بودم هم دیگه روحیه ای برام نمونده بود، دینامیکم که اصلا نرسیدم حتی یک سوالو بخونم، بعد کنکور قکر اصلا فکر نمیکردم این رتبه رو بیارم، خدارو شکر جامدات نجاتم داد.
اینکه این اتفاقات وقیقا برای چی بود، نمیدونم، بعضی ها میگن استرس، ولی من کلا آدم ریلکسی هستم و یادم نیاد تاحالا اظطراب داشته باشم،
نکته ای که قطعا تاثیر داشت این بود که شبش ساعت 4 خوابیدم و بدتر از اون اینکه همون شب کنکور از ساعت 11 تا 1 نصفه شب نشستم درس خوندم،
دوستان خواهشا و خواهشا شده از دو سه روز مونده به کنکور هیچی نخونید، هیچی.
توی صحبتام گفتم خوندن ترمو و انتقال بزرگترین اشتباهم بود، ببینید اگه میتونید زود شروع کنید و هیچی رو حذف نکنید ولی اگه نشد و خواستید درسی رو حذف کنید با دقت این کارو بکنید،
مثلا چیزی که همه میدونن اینه که راحت ترین دروس برای کنکور معادلات و انتقالا، برای من اینطور نبود و من انقدر که سیالات و مهندسی و دینامیکو خوب میزنم، انتقال رو نمیتونم بزنم،
اگه الان برگردم، به جای ترمو و انتقال دینامیک و ارتعاشات میخوندم، چون برای من خیلی راحت ترن
الان نکته دیگه ای یادم نمیاد،
ببخشید یکم بهم ریخته و نامنظم شد، فرصتم برای نوشتن کم بود.