ghazaleh_heidari
کاربر بیش فعال
سلام بر اقا مهدی و بقیه دوستان که در این تاپیک زحمت میکشن و فعالیت دارن.
چند تا سوال داشتم:
1.من میخواستم بدونم شیر اطمینان برای چی هست؟و کارش چیه؟یه ابگرمکن داریم که شیر اطمینان داره،بعد تو پکیج هم شیر اطمینان هست؟
2.آبگرمکن فن دار و با دودکش دو جداره هم وجود داره؟آبگرمکنی که ما دارین تو فضای حیاط هست و یه اتاقک براش درست کردیم و ابگرمکن رو داخلش قرار دادیم و دودکش رو از بالای اتاقک عبور دادیم،خواستم بدونم این کار ما استاندارد هست؟؟؟چون کار دیگه ای نمیتونستیم بکنیم،جا نداشتیم،ممنون میشم توضیح بدین دوستان.آبگرمکن ایران شرق هستش و بزرگ.
خوب من توي اين زمينه ميتونم كمك كنم چون دارم توي يك كارخونه ي بزرگ ساخت لوازم خانگي كار ميكنم كه آبگرمكن مخزن دار گازسوز هم از توليداتمون هست.
شير اطمينان يك وسيله ي ايمني هست كه با ممانعت از افزايش فشار يا درجه حرارت از بروز وضعيت خطرناك جلوگيري ميكنه. دو نمونه شير اطمينان داريم :1.شير اطمينان تركيبي و 2. شير اطمينان انبساطي
تركيبي شير اطميناني هست كه در اثر افزايش بيش از حد هر دو كميت درجه حرارت و فشار عمل ميكنه تا از بروز شرايط غير ايمن پيشگيري كنه و انبساطي شيري هست كه با فشار آب عمل ميكنه و بطور خودكار آب مخزن را توي ي فشار معين تخليه ميكنه تا از بالا رفتن فشار سيستم از حداكثر فشار كاري در حين عملكرد عادي جلوگيري بشه.
كاري كه شما واسه آبگرمكنتون كردين مشكلي ايجاد نميكنه بشرطي كه هواي لازم را براي احتراق كامل آبگرمكن فراهم كنين كه البته با اينهمه چون كلا خارج از محيط آشپزخونه و زندگي هست بازم حتي اگه سوخت و سازش كامل نباشه كه ايجاد مونوكسيد يا دي اكسيد كربن كنه چون با افراد توي خونه ارتباطي نداره بازم مشكلي نداره حتي خود استاندارد گفته كه براي اين نمونه آبگرمكنهايي كه خارج از محيط خونه نصب ميشن حتي سنسور حرارتي هم الزام نيست.
آبگرمكن فن دار با دودكش دو جداره تا جايي كه من ميدونم براي آبگرمكنهاي مخزن دار با حجم بالا نداريم اما ما خودمون توي ي كار تحقيقاتي نمونه سازيش كرديم و بد نيود. اما به مرحله ي توليد نرسونديمش.