گاف‌های خنده‌دار سریال ستایش

شادی_1

عضو جدید
سریال ستایش هر جمعه شب از شبکه سوم سیما به کارگردانی سعید سلطانی پخش می‌شود. داستان سریال ستایش از دهه 60 آغاز می‌شود و بعد ماجراها در زمان دیگری روایت می‌شود.
نکته قابل توجه در این سریال گاف‌های فراوانی است که در پرداخت قصه مشاهده می‌شود. در صحنه‌های بسیاری اشتباه‌های فاحشی از سوی نویسنده و طراح صحنه دیده می‌شود، برای مثال تکیه کلام‌های داریوش ارجمند، اصطلاح هایی هستند که امروزه رواج دارد، اما او از این تکیه کلام‌ها در قصه ای که مربوط به دهه 60 است استفاده می‌کند.
وقتی مادر مهدی پاکدل برای عیادت ستایش به بیمارستان می‌رود با دسته‌ای از گل های لیلیوم روی صفحه تلویزیون ظاهر می‌شود، در حالی که بعید به نظر می‌رسد در دهه 60 با دسته گلی که امروزه هم کسی برای عیادت بیمار آن را انتخاب نمی‌کند، به عیادت بیمار بروند.

در همین صحنه طاهر خطاب به مادرش می‌گوید:« ببینم سر آقام رو کوبوندی به طاق یا پیچوندیش و اومدی؟!»
فرزند اول طاهر، دختر تازه متولد شده‌اش در قسمت‌های قبلی در کریر امروزی دیده می‌شود. در این سریال بینندگان در خانه‌های دهه 60 کابینت ام‌دی‌اف می‌بینند. لوازم خانه عروس بزرگ خانواده فردوس کاملا امروزی است.
ظاهرا گاف‌های سریال ستایش که البته سازندگان آن قصد دارند قسمت دوم آن را هم آماده پخش کنند، تمام شدنی نیست! مخاطبان این سریال در هر قسمت از آن با گاف‌های تازه‌ای موجه خواهند شد.

m.e.a.r

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایول دقت.
ولی خیلی بدبینانه نگاه کردی!!!!!!!!!!!

LeonardoDavinchi

کاربر فعال
دقيقا مث سريال "در چشم باد"
پره گاف و سوتي!
ولي خدايي سريال ارمغان تاريكي... واقعا به همه چي فك كرده بودن حتي كليد پريزاي برق، يا مثلا دستگيره در و خيلي چيزاي ديگه، آخرشم آبكي تموم نشد!

sisi_eng

کاربر فعال
آره نمی دونم چرا این فیلم پره گاف و سوتی هست، مثلا همون اوایل تو فیلم یه دختری رو دیدم با چادر ملی و کوله پشتی!
:w15::w15::w15::w15:
مگه دهه 60 چادر ملی و کله پشتی هم بود؟ :w20:

شادی_1

عضو جدید
ایرانی ها هم فیلم میسازن یاد فیلم جومونگ افتادم که ساعت بسته بود

sacred

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا وقت عزیزتون و رو با دیدن فیلم ستایش سپری میکنید؟؟؟
من نمیبینم اما از این و اون شنیدم که دوباره بچه دار شد!!!چه خبره؟ چند چندن؟؟؟ چندتا چندتا؟؟؟
تاره تو یه سایت خوندم امسال اسم ستایش از همه اسما بیش تر شده.....
من که پسرمو دامبول صداش میکنم!!!!:d

شادی_1

عضو جدید
چرا وقت عزیزتون و رو با دیدن فیلم ستایش سپری میکنید؟؟؟
من نمیبینم اما از این و اون شنیدم که دوباره بچه دار شد!!!چه خبره؟ چند چندن؟؟؟ چندتا چندتا؟؟؟
تاره تو یه سایت خوندم امسال اسم ستایش از همه اسما بیش تر شده.....
من که پسرمو دامبول صداش میکنم!!!!:d

بیکاریم دیگه....دامبول یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟

s1991

عضو جدید
يه گاف ديگه هم استفاده از پتوي گلبافت!!!!!!
فكر نكنم اون زمان به جز پتو پلنگي پتوي ديگه اي هم بوده باشه!!!!!!!

آبجی

عضو جدید
کاربر ممتاز

وقتی مادر مهدی پاکدل برای عیادت ستایش به بیمارستان می‌رود با دسته‌ای از گل های لیلیوم روی صفحه تلویزیون ظاهر می‌شود، در حالی که بعید به نظر می‌رسد در دهه 60 با دسته گلی که امروزه هم کسی برای عیادت بیمار آن را انتخاب نمی‌کند، به عیادت بیمار بروند.

احتمالا میخواستن پولدار بودن خانواده فرودوس رو پررنگ تر کنن اون :confused: