رهایی و هجرت
عضو جدید
به سوال بالا جواب بدین تا باقیشو بگم عزیزان.

man hastamبه سوال بالا جواب بدین تا باقیشو بگم عزیزان.
![]()
من معتقدم عادل خیلی خداست!
(فردوسی پور)
من زیاد موافق نیستم که خدا عادله ، دلیل دارم !
خیلی وقته که یه سوال تو ذهنمه که به عدالت خدا شک میکنم !
سوال من اینه که : چرا قراره یه روزی بخاطر گناه ها ویا خطاهایی که مرتکب شدم مجازات بشم ، درحالیکه خودم نخواستم بیام تو این دنیا ! ! ! خودِ خدا منو به این دنیا آورده .
مثل این میمونه من شمارو به یه مهمونی دعوت کنم ( درصورتیکه خودت راضی به اومدن نیستی ) و حتی برات خط و نشون هم بکشم که اگه خطایی ازت سر بزنه چنین و چنان میکنم ،
آیا این عدالته ؟ ؟ ؟
http://www.www.iran-eng.ir/images/smilies/wink.gifمن معتقدم عادل خیلی خداست!
(فردوسی پور)
معركه بود دختر . دمت درست !میدونین چیه من کاری به این حرفا ندارم فقط معتقدم خدا برای هر کس همونقدر وجود داره که اون به خدا اعتقاد داره. خدای بعضیا حتی قادر نیست یه سرما خوردگی رو خوب کنه ولی خدای یکی دیگه غیر ممکنا رو ، ممکن که چه عرض کنم به راحتی آب خوردن حل میکنه.
هر کدوم از ما خداست ولی هنوز به خدا بودنمون نرسیدیم. من وتو وتو و....... باهم این دنیا رو ساختیم.ولی به ترتیب میاییم و میریم. انگار بعد ساختن یه کشتی که برا همهجا نیست تو صف وایسادیم وبه ترتیب میریم تو مبینیم وبعد میایم بیرون.هر کس کشتی رو خراب یا کثیف کرده باشه باید وقتی اومد بیرون خسارتشو بده.
سنی ها به عدالت خدا اعتقاد ندارند.
توحید-معاد-نبوت
اونا از ما جلو ترن!
من موافق نيستم ..ما همه ميترسيم كه مورد خشم خدا واقع بشيم چرا كه ممكنه در مورد خدا دروغ گفته باشيم اما دوستان من اگه غير از اينه به من بگين... ما همه شاهد بي عدالتيهاي زيادي بوديم هر وقت هم به بزرگان دين خودمون(شيعه)اعتراض كرديم جواب شنيديم كه شما نميفهميد اين صلاح و مصلحت خداوند است .. اين چه صلاح و مصلحتيست كه ما تا آخر عمرمان از آن سردر نمياريم..مثلا فلان شخص آدم بديه ،كلاهبرداره ، پدر هزار نفر رو در آورده اونوقت روز به روز اوضاع بهتري بدست مياره به نظر شما حكمت اين چي ميتونه باشه؟؟؟؟؟؟به سوال بالا جواب بدین تا باقیشو بگم عزیزان.
![]()
جواب تمام این حرف ها این هست که خدایی نیست و یه عمره سرمون کلاه گذاشتند و ازمون سو استفاده کردند.من موافق نيستم ..ما همه ميترسيم كه مورد خشم خدا واقع بشيم چرا كه ممكنه در مورد خدا دروغ گفته باشيم اما دوستان من اگه غير از اينه به من بگين... ما همه شاهد بي عدالتيهاي زيادي بوديم هر وقت هم به بزرگان دين خودمون(شيعه)اعتراض كرديم جواب شنيديم كه شما نميفهميد اين صلاح و مصلحت خداوند است .. اين چه صلاح و مصلحتيست كه ما تا آخر عمرمان از آن سردر نمياريم..مثلا فلان شخص آدم بديه ،كلاهبرداره ، پدر هزار نفر رو در آورده اونوقت روز به روز اوضاع بهتري بدست مياره به نظر شما حكمت اين چي ميتونه باشه؟؟؟؟؟؟![]()
سنی ها به عدالت خدا اعتقاد ندارند.
توحید-معاد-نبوت
اونا از ما جلو ترن!
من موافق نيستم ..ما همه ميترسيم كه مورد خشم خدا واقع بشيم چرا كه ممكنه در مورد خدا دروغ گفته باشيم اما دوستان من اگه غير از اينه به من بگين... ما همه شاهد بي عدالتيهاي زيادي بوديم هر وقت هم به بزرگان دين خودمون(شيعه)اعتراض كرديم جواب شنيديم كه شما نميفهميد اين صلاح و مصلحت خداوند است .. اين چه صلاح و مصلحتيست كه ما تا آخر عمرمان از آن سردر نمياريم..مثلا فلان شخص آدم بديه ،كلاهبرداره ، پدر هزار نفر رو در آورده اونوقت روز به روز اوضاع بهتري بدست مياره به نظر شما حكمت اين چي ميتونه باشه؟؟؟؟؟؟![]()
جواب تمام این حرف ها این هست که خدایی نیست و یه عمره سرمون کلاه گذاشتند و ازمون سو استفاده کردند.
خوب تعریف جدید شما از خدا چی هست ؟؟؟خير وافن عزيز
البته كه خدا وجود داره و خالق اين جهان بي كرانه .
منتهي اشكال از اين اديان و مذاهبه كه هزار رقم افسانه و داستان رديف كردند و به پاي خدا نوشتند .
شما معنی عدالت رو در این می بینی که همه آدم های بد توی این دنیا به سزای اعمالشون برسن؟
ولی عدالت که این نیست و قرار نبوده هم که این باشه
مفهوم واقعی عدالت توی دنیای بعدی معنا میشه و همه ادیان هم همینو میگن
در ضمن فکر کناگر همه توی این دنیا به سزای عملشون میرسیدن بعد از یه مدت اصلا کسی دیگه گناه می کرد؟
اصلا آزمایشی وجود داشت؟
اصلا آفریده شدن ما دیگه توجیهی داشت؟
منتهي اشكال از اين اديان و مذاهبه كه هزار رقم افسانه و داستان رديف كردند و به پاي خدا نوشتند .
ما هم دقیقا همین رو میگیم.اگر مادرزاد ناقص آفریده شده باشید . اگر یک کودک گرسنه افریقایی باشید که در کودکی از گرسنگی در حال مرگ باشید. اگر در کشورهایی مانند برمه و کره شمالی متولد شده باشید. اگر در کودکی یتیم باشید. اگر در کودکی کارتن خواب و آواره خیابان باشید. و اگر قربانی یکی از هزاران بلایاهایی که انسانها هیچ نقشی در پیدایش آن ندارند شده باشد. آنگاه بیشتر به عدالت خدایی که میپرستید وافق خواهید بود
وقتی در این باره ها بحث میشه نمیان جواب بدن.
چون جوابی ندارند. تئوری وجود خدا و خالق جهان به قدری بچه گانه و بی معنی هست که اصلا نمیشه جمعش کرد.
وقتی آدم به این بحث ها میرسه و میبینه چقدر این تئوری بچهگانه هست این جمله ی فوق العاده زیبای داکینز یادش میاد که : بزرگترین دشمن خدا خود خداست.