کی عاشق شدی؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mina1991

عضو جدید
خوب فکر کردی فقط واسه تو این موضوع پیش اومده؟
واسه منم عینش پیش اومده...
الان باید اینقدر خودمو ببازم؟؟؟؟؟؟؟؟:redface:
من الان مثل تو عین روز اول میخوامش... به کسی هم اجازه ندادم جاشو بگیره...گفتم که من ایییییییییییمان داشتم یعنی مطمئن بودم برمیگرده...
برگشت...
ولی گفتم برو...!
چون میخوام این احساسم عییییییییییین روز اولش بمونه...
چون ممکنه بودنش و رفتارش و یا خطایی از اون این احساس رو خدشه دار کنه!

az aghidat khosham umad, shayad yeruzi be sadegiye ruze akhari ke hatta khodahafeziyam nakrad,umad va shayad manam haminkaro bokonam,mersi az hamdardit,bazi vaghta adam hes mikone 2nya ru saresh kharab shode vali ba harf zadan arum mishe...

ALviin

عضو جدید
کاربر ممتاز
az aghidat khosham umad, shayad yeruzi be sadegiye ruze akhari ke hatta khodahafeziyam nakrad,umad va shayad manam haminkaro bokonam,mersi az hamdardit,bazi vaghta adam hes mikone 2nya ru saresh kharab shode vali ba harf zadan arum mishe...[/QUOTE]
خوااااااااهش میکنم گلم...
فدای تو..
:gol:
مشکلی داشتی درخدمتتیم

hamid221

عضو جدید
کاربر ممتاز
من یه بار خیلی بچه بودم عاشق شدم رفتم طرفش دستمو انداختم دور گردنش یه ماچ ابدار از بین ابروهاش کردم بعد اون بهم گفت:گمشو برو خیس ابم دهنم کردی بدو برو سر درست.... اون نه نه ام بود.

ALviin

عضو جدید
کاربر ممتاز
من یه بار خیلی بچه بودم عاشق شدم رفتم طرفش دستمو انداختم دور گردنش یه ماچ ابدار از بین ابروهاش کردم بعد اون بهم گفت:گمشو برو خیس ابم دهنم کردی بدو برو سر درست.... اون نه نه ام بود.
دهمت گهرم!!!
تیر ماهی هستی؟

nayyeri1982

عضو جدید

ننه ها معشوق همه بچه هان.

nayyeri1982

عضو جدید
در مورد عاشق شدن بايد گفت كه اينقدر اين كلمه در بازار كلمات روزمره به خود و الكي استفاده شده اينقدر سخيف شده كه امثال حافظ و مولانا اگه دوباره مي اومدن و مي خواستن شعر بگن يكبار هم اين كلمه رو استفاده نمي كردن.

متاسفانه عشق در فضاي فعلي جامعه تبديل شده به عشج (عشق= علاقه شديد قلبي، عشج=علاقه شديد جنسي)

island1991

عضو جدید
کاربر ممتاز
ازدواج همیشه به عشق پایان داده است!!!

ناپلئون بناپارت

آرهههههههههههه؟؟؟ واقعا اینجوریههههههههه؟؟؟؟؟؟؟

ALviin

عضو جدید
کاربر ممتاز
نهخیر من متولد مهرماه هستم.چطور مگه؟
آهخه تیر ماهیا خهلی ماهماناشونو دوهست دارن!

در مورد عاشق شدن بايد گفت كه اينقدر اين كلمه در بازار كلمات روزمره به خود و الكي استفاده شده اينقدر سخيف شده كه امثال حافظ و مولانا اگه دوباره مي اومدن و مي خواستن شعر بگن يكبار هم اين كلمه رو استفاده نمي كردن.

متاسفانه عشق در فضاي فعلي جامعه تبديل شده به عشج (عشق= علاقه شديد قلبي، عشج=علاقه شديد جنسي)
آفریییییییییییییییییین موافقممممممممممممممممم;)
ازدواج همیشه به عشق پایان داده است!!!

ناپلئون بناپارت

آرهههههههههههه؟؟؟ واقعا اینجوریههههههههه؟؟؟؟؟؟؟
نه به نظر من!

island1991

عضو جدید
کاربر ممتاز
من به این جمله ایمان دارم:

ھیچ گاه عشق به ھمدم را پاینده مپندار و از روزی که دل می بندی این نیرو را نیز در خویش بیافرین که اگر
تنھایت گذاشت نشکنی و اگر شکستی باز ھم نامید نشو چرا که آرام جان دیگری در راه است . "ارد بزرگ
"

hamid221

عضو جدید
کاربر ممتاز

مخالفم این عشق برای دوران نوجوونیه

ALviin

عضو جدید
کاربر ممتاز

تنھآرام جان دیگری در راه است .

مخالفم...
آرام جان باید یک نفر باشه...
اگه رفت هم باز هم همون یک نفر باید باشه....

البته من هنوز این کارو انجام میدم شاید روزی ده بار شایدم کمتر
در مورد تیرماهی ها هم این توی همشون صدق میکنه که کلا خانومارو دوست دارن
وای چه بد!!!

nayyeri1982

عضو جدید
منظورتو نفهميدم
منظورت اينه كه دوران نوجووني عشق اشتباه تفسير مي شه دوباره بعش تفسيرهامون از عشق برميگرده به معني واقعي اش؟

اگه منظورت اينه فكر نمي كنم درست باشه. حداقل در مورد همه صدق نميكنه

island1991

عضو جدید
کاربر ممتاز

تنھآرام جان دیگری در راه است .

مخالفم...
آرام جان باید یک نفر باشه...
اگه رفت هم باز هم همون یک نفر باید باشه....

[/COLOR][/SIZE]

مخالفم شدیدا...:razz:...قربونت برم همیشه بدترین سیلی رو از کسی میخوری که یه روزی بهترین نوازشگرت بوده!!!! من هرگز زندگی و عشق و علاقمو به پای کسی نمیریزم که لیاقتشو نداره!!!!

تو ویترین زندگی به عروسکی که مال من نیست نگاه نمیکنم..اون فقط وسوسه ایه تا کسی رو که دوست دارم از دست بدم....

hamid221

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظورتو نفهميدم
منظورت اينه كه دوران نوجووني عشق اشتباه تفسير مي شه دوباره بعش تفسيرهامون از عشق برميگرده به معني واقعي اش؟

اگه منظورت اينه فكر نمي كنم درست باشه. حداقل در مورد همه صدق نميكنه
بله دوران نوجووجونی اشتباه تفسیر میشه و طی دوران مختلف تفسیرش تغییر میکنه ولی هیچوق به حقیقت عشق نخواهیم رسید چون حقیقت عشق مخصوص خداست.

ALviin

عضو جدید
کاربر ممتاز
مخالفم شدیدا...:razz:...قربونت برم همیشه بدترین سیلی رو از کسی میخوری که یه روزی بهترین نوازشگرت بوده!!!! من هرگز زندگی و عشق و علاقمو به پای کسی نمیریزم که لیاقتشو نداره!!!!

تو ویترین زندگی به عروسکی که مال من نیست نگاه نمیکنم..اون فقط وسوسه ایه تا کسی رو که دوست دارم از دست بدم....
نه نه نه من اینجوری موافق ترم...
که بگردیییییییییییییییییییییییییییییییییی اینقده بگردییییییییییییییییییییییییییییییی تا اونی که میخوای رو پیدا کنی...
هیچ دلیلی نداره اونم حتما تورو بخواد...
فوققققققققققش میذاره میره...
توام باید زندگی کنی...بایادش...عشقش...فکرش...
این عقیدمه!!!
هیچ دلیلی هم نداره که اگه نخواست با تو بمونه افسرگی بگیری و خود کشی و ترک تحصیلو.....
نهههههههههههههه.
خیلی راحت ادامه میدی...
ولی دیگه کسی رو جای اون نمیاری.;)

island1991

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه نه نه من اینجوری موافق ترم...
که بگردیییییییییییییییییییییییییییییییییی اینقده بگردییییییییییییییییییییییییییییییی تا اونی که میخوای رو پیدا کنی...
هیچ دلیلی نداره اونم حتما تورو بخواد...
فوققققققققققش میذاره میره...
توام باید زندگی کنی...بایادش...عشقش...فکرش...
این عقیدمه!!!
هیچ دلیلی هم نداره که اگه نخواست با تو بمونه افسرگی بگیری و خود کشی و ترک تحصیلو.....
نهههههههههههههه.
خیلی راحت ادامه میدی...
ولی دیگه کسی رو جای اون نمیاری.;)

اووووووووووووووووو................کو تا پیدا شه؟؟؟

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر/آری شود ولیک به خون جگر شود!!!

اما به نظر من اونوقت این میشه خیانت به کسی که بعدا باهاش ازدواج میکنی!!!:smile:

سخت است که می نوش کس دیگر بود
شمع شب خاموش کس دیگر بود
با یاد کسی که دوستش میداری
یک عمر در آغوش کس دیگر بود....:gol:

سکولار

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا یک سوال .
چرا این تاپیک ها اینقدر زیاد جلو میره ؟؟!!!!!!
در ضمن عشق دیگه چیه.میشه معنی کنی؟؟

ALviin

عضو جدید
کاربر ممتاز
اووووووووووووووووو................کو تا پیدا شه؟؟؟

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر/آری شود ولیک به خون جگر شود!!!

اما به نظر من اونوقت این میشه خیانت به کسی که بعدا باهاش ازدواج میکنی!!!:smile:

سخت است که می نوش کس دیگر بود
شمع شب خاموش کس دیگر بود
با یاد کسی که دوستش میداری
یک عمر در آغوش کس دیگر بود....:gol:
میتونی همیشه مجرد بمونی!
مثل من!

وضعیت
موضوع بسته شده است.