سلام دوستان
کسی تا حالا کتاب ترجمه کرده خودش؟
منظورم اینه که کتابی رو گرفته باشه از نت مثلا و ترجمه کرده باشه و چاپ کرده باشه...خودش تنهایی و نه با همکاری استاد و....
خیر.سلام دوستان
منظورم اینه که کتابی رو گرفته باشه از نت مثلا و ترجمه کرده باشه و چاپ کرده باشه...خودش تنهایی و نه با همکاری استاد و....
خیر.
ولی میتونم ادعا کنم چنین توانایی ای دارم![]()
بله.
چطور؟![]()
بیش از صد بار اینکارو کردم اما هیچکدومش برای خودم نبود برای دیگران بود کتاب دادن مقاله دادن ترجمه کردم و چاپ کردندسلام دوستان
سلام، شما باید ابتدا بررسی کنید در سایر مقاطع که چه کتابی یا چه رهیافتی هنوز ترجمه نشده و بعد از انتخاب سریعا اقدام به ترجمش کنید چون اگر وقفه بیفته ممکنه یکی این کار رو انجام بده. بعدش باید بدید ویراستاری ادبی بشه، بعد ویراستاری تخصصی بشه که این کار توسط خود انتشارات مورد نظرتون بعد از عقد قرار داد انجام میشه. در هنگام عقد قرار داد باید کاملا حواستون جمع باشه که کلاه سرتون نره، قبلش هم میتونید با یک انتشارات هماهنگ کنید که من در حال ترجمه کتابی با نام فلان هستم تا اون ها بررسیشون رو انجام بدن که امکان چاپ این کتاب توسط انتشاراتشون هست یا نه.... و هزار و یک دردسر دیگه.خب من میخوام بدونم خودم چطوری باید کتاب بگیرم؟که تکراری نباشه! بدون استاد...میخوام یه کتاب بگیرم و ترجمه کنم و چاپ کنم
سلام، شما باید ابتدا بررسی کنید در سایر مقاطع که چه کتابی یا چه رهیافتی هنوز ترجمه نشده و بعد از انتخاب سریعا اقدام به ترجمش کنید چون اگر وقفه بیفته ممکنه یکی این کار رو انجام بده. بعدش باید بدید ویراستاری ادبی بشه، بعد ویراستاری تخصصی بشه که این کار توسط خود انتشارات مورد نظرتون بعد از عقد قرار داد انجام میشه. در هنگام عقد قرار داد باید کاملا حواستون جمع باشه که کلاه سرتون نره، قبلش هم میتونید با یک انتشارات هماهنگ کنید که من در حال ترجمه کتابی با نام فلان هستم تا اون ها بررسیشون رو انجام بدن که امکان چاپ این کتاب توسط انتشاراتشون هست یا نه.... و هزار و یک دردسر دیگه.
موفق باشید.
یکی از مسائل مربوط به کتاب اولیها که اغلب خودشان هم از آن اطلاعی ندارند چاپ کتابشان در تیراژ غیر واقعی است. یعنی تعداد معدودی از ناشرین کل هزینه کتاب را از نویسنده میگیرند، ولی بجای چاپ در تیراژ اسمی مثلا ۱۲۰۰ تا، بوسیلهی دستگاه ریسوگراف مثلا ۴۰۰ تا از کتاب چاپ میکنند؛ در حدی که تعدادی به خود نویسنده میدهند و بقیه را هم در بازار پخش میکنند و در نمایشگاه عرضه میکنند. اگر این مقدار فروش رفت دوباره چاپ میکنند وگرنه همان مقدار میماند و این در حالیست که نویسنده تصور میکند کتابش در تیراژ اسمی منتشر شده است.
خاک تو سرم یعنی در ایران ، کتابی هست که فقط با تیراز 200 جلد عرضه بشه؟!؟!؟!تکمیل میکنم.
یک کتاب 200 صفحه ای با تیراژ 200 جلد حدودا 2 میلیون تومن در میاد که شما فایل ورد رو میدید و تمام کارها رو ناشر انجام میده. چای افست حدود 5 میلیون تومن.
خب من میخوام بدونم خودم چطوری باید کتاب بگیرم؟که تکراری نباشه! بدون استاد...میخوام یه کتاب بگیرم و ترجمه کنم و چاپ کنم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کتاب و نرم افزار مناسب برای آزمون آیین نامه راهنمایی رانندگی | سوال کنید | 1 |