این میر حسین میخواد منو اذیت کنه و بهم نمیگه آواتارش عکس کیه، میگه همه میدونن جز من، گفته نظرسنجی بزارم میفهمم، حالا یه نظر سنجی که اول ببینم کیا مثل من صاحب عکسو نمیشناسن، و دوم یکی بیاد بگه صاحب عکس کیه( خودش که نمیگه)
این میر حسین میخواد منو اذیت کنه و بهم نمیگه آواتارش عکس کیه، میگه همه میدونن جز من، گفته نظرسنجی بزارم میفهمم، حالا یه نظر سنجی که اول ببینم کیا مثل من صاحب عکسو نمیشناسن، و دوم یکی بیاد بگه صاحب عکس کیه( خودش که نمیگه)
چه سریع، خب نظرم دادی؟میر حسین یه پسر خیلی خوبه.....اواتارش هم عکس پسر خواهرشه
تو اگر میدونستی سه روز همراه من منتظر نمیموندی.خانم اجازه من بگم...![]()
چه سریع، خب نظرم دادی؟
آره شغلشم مربوط به قطاره
شغل خودش یا خواهر زادش؟؟؟؟؟؟؟؟؟آره شغلشم مربوط به قطاره
شغل خودش یا خواهر زادش؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این خواهرزادم که 6 سالشهشغل خودش یا خواهر زادش؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این خواهرزادم که 6 سالشه
خودمو میگه
ماشالله خوشگله ها اسفند براش دود کن چشم نخوره یه وقت![]()
آواتار تو که معلومه عکس خودت دیگه.یه نظر سنجی هم واسه من بزار آرایه
این خواهرزادم که 6 سالشه
خودمو میگه
ممنونم، گرفتم، خیلی هم سریع زدیآواتار تو که معلومه عکس خودت دیگه.
ایشالا پاینده و موفق باشه، پس معمای اسمشم فردا حل میشه.
راستی اگر کارایی که گفتی دیر انجام شد واسه این بود که اینترنتم پر سرعت نبود، ببخشید.
نه بابا آواتارم من نیستم حالا بزار یه نظر سنجی دیگهآواتار تو که معلومه عکس خودت دیگه.
ایشالا پاینده و موفق باشه، پس معمای اسمشم فردا حل میشه.
راستی اگر کارایی که گفتی دیر انجام شد واسه این بود که اینترنتم پر سرعت نبود، ببخشید.
چشم، ممنونم،
چرا همه جدیدا؟ بزار فردا بشه، قدیمیا بیان، اونا اسمشم میدونن
میدونم بابا داشتم اذیتت میکردم، عکستو که اون روز گذاشتی دیدم، همون روز که واسه بهرام گذاشتی، اما همه دیدن جز بهرام.نه بابا آواتارم من نیستم حالا بزار یه نظر سنجی دیگه
راجع به تاپیکام بزار.....خوبه؟؟؟؟میدونم بابا داشتم اذیتت میکردم، عکستو که اون روز گذاشتی دیدم، همون روز که واسه بهرام گذاشتی، اما همه دیدن جز بهرام.
واسه تو هم یه نظر سنجی میزاریم، نه واسه آواتارت، واسه یه چیز دیگه، بذار فکر کنم، فردا میزاریم. اگر خودت نظری داری بگو که فردا اقدام کنیم، دیگه یاد گرفتم هی نظر سنجی میزارم.
آره خوبه، میزاریم، با بچه ها مشورت کنم، یه تاپیک میزنیم.راجع به تاپیکام بزار.....خوبه؟؟؟؟
آره خوبه، میزاریم، با بچه ها مشورت کنم، یه تاپیک میزنیم.
خب دیگه تا فردا، من شب بخیر.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | کارلوس کی روش و همسرش “پائولا” /تصاویر | تالار عکس | 0 | |
![]() |
عکس های فیسبوکی میلاد کی مرام | تالار عکس | 0 | |
![]() |
کی شکلات دوست داره | تالار عکس | 106 | |
غ | کی بعد دیدن این عکسا هندوانه میخوره...... | تالار عکس | 49 | |
![]() |
حالا کی حال داره اینا را بخونه؟؟؟ | تالار عکس | 16 |