Hadi-Hashemi عضو جدید Mar 25, 2012 #2 mahdis_e گفت: مشاهده پیوست 90748 کلیک کنید تا باز شود... مگه تو ایرانم واسه استخدام نیاز به قبولی تو آزمون KPSS هست؟
mahdis_e گفت: مشاهده پیوست 90748 کلیک کنید تا باز شود... مگه تو ایرانم واسه استخدام نیاز به قبولی تو آزمون KPSS هست؟
mahdis_e عضو جدید Mar 25, 2012 #4 Hadi-Hashemi گفت: مگه تو ایرانم واسه استخدام نیاز به قبولی تو آزمون KPSS هست؟ کلیک کنید تا باز شود... عجب ریز بینیییییییییییییی تو؟؟؟
Hadi-Hashemi گفت: مگه تو ایرانم واسه استخدام نیاز به قبولی تو آزمون KPSS هست؟ کلیک کنید تا باز شود... عجب ریز بینیییییییییییییی تو؟؟؟
mahdis_e عضو جدید Mar 25, 2012 #5 3ctor گفت: با عرض معذرت ولی تکراری... (نماینده تام الاختیار niyaz) کلیک کنید تا باز شود... تکراری نیست!
3ctor گفت: با عرض معذرت ولی تکراری... (نماینده تام الاختیار niyaz) کلیک کنید تا باز شود... تکراری نیست!
Hadi-Hashemi عضو جدید Mar 25, 2012 #7 mahdis_e گفت: عجب ریز بینیییییییییییییی تو؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود...
mahdis_e عضو جدید Mar 27, 2012 #11 neegahin گفت: زندگی فقط 100 سال اولش سخته کلیک کنید تا باز شود... واقعااااااااا پس حله
mahdis_e عضو جدید Mar 27, 2012 #12 mahdis_e گفت: مشاهده پیوست 90748 کلیک کنید تا باز شود... من خودم فعلا تو مرحله اگه این مدرک کارشناسی بگیرم و ارشد و پاس کنم راحت میشمم
mahdis_e گفت: مشاهده پیوست 90748 کلیک کنید تا باز شود... من خودم فعلا تو مرحله اگه این مدرک کارشناسی بگیرم و ارشد و پاس کنم راحت میشمم