کیاهرشب قبل خواب گریه میکنن چرا؟؟؟؟

oneunited

عضو جدید
کاربر ممتاز

yekta69

عضو جدید
:whistle:میگن خوردنیه!!!!!

جدی ؟؟!! باید خوشمزه باشه
منم میخوام منم میخوام[SIZE=-1]

[/SIZE]

memar_w

عضو جدید
گریه واسه چی؟؟!!!! شاید واسه دلتنگی گریه کنم اونم سالی یه بار.اما عمرا واسه اینکه مامانم منو دوس داره یا نداره گریه کنم.
اعصابتو با این فکرا خورد نکن آخرسر خودتی که ضرر میکنی

masoud71

عضو جدید
کاربر ممتاز
گریه برای انسان .... لازمه .. چون واقعا ادم رو سبک میکنه ... من خودم برا اینکه همیشه تنهام گریه میکنم.......ولی این گریه ها ارزشش رو داره که ادم دورو برش شلوغ باشه ...و دردسراشو بکشه....

serenti-_-piti

عضو جدید
گریه برای انسان .... لازمه .. چون واقعا ادم رو سبک میکنه ... من خودم برا اینکه همیشه تنهام گریه میکنم.......ولی این گریه ها ارزشش رو داره که ادم دورو برش شلوغ باشه ...و دردسراشو بکشه....

ایشالله همیشه دروبرت شلوغ باشه:w27:

lili-likeable

کاربر فعال
بشین بابا:razz: این چرندیاتو تحویل اینا نده:D

اینا همینطوریش آب غوره می گیرن! کلا در تولید آب غوره خود کفا هستیم:دی

واسه همینه یه جامعه مرده و بی روح داریم
گریه خوبه اما نه واسه دلایل بیخودی و همیشه

saeed.raveshi

عضو جدید
گریه کن ، گریه قشنگه
گریه سهم دل تنگه
گریه کن گریه غروره
......
گریه ،، ایینه
سکوت، تاریکی ، گریه
گریه،ایینه،سکوت،تاریکی
...........
الان 6ساله که شبا رو اکثرا تا صبح بیدام، پس قضیه من با شما فرق داره، گریه هام تو شبه ، خواب هام هم تو روز
...........
اصلا دیگه ادامه مطلب رو هم ننویسم بهتره ،
حالم....

Mʀ Yᴀsɪɴ

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیلی ها از جمله خودم عشقو یک دروغ فرض دارند

و میگویند گریش هم بیخوده

اما کسی که باشه عاشقو میگم

گریه هم میکنه
قبل خواب بعد حتی تو خواب
منم میکردم

serenti-_-piti

عضو جدید
گریه کن ، گریه قشنگه
گریه سهم دل تنگه
گریه کن گریه غروره
......
گریه ،، ایینه
سکوت، تاریکی ، گریه
گریه،ایینه،سکوت،تاریکی
...........
الان 6ساله که شبا رو اکثرا تا صبح بیدام، پس قضیه من با شما فرق داره، گریه هام تو شبه ، خواب هام هم تو روز
...........
اصلا دیگه ادامه مطلب رو هم ننویسم بهتره ،
حالم....

مرسی آقا سعید:w30::w04:

samad kaghazloo

عضو جدید
کیاهرشب قبل خواب گریه میکنن چرا؟؟؟؟

من همیشه شباوقتیکه به کارایی که در طول روز انجام دادم مشکلات خودم وبقیه فکرمیکنم گریم میگیره که اونقدر ناتوانم نمیتونم کاری واسه خودم یادیگران بکنم .حتی چندشبه ب ماما نم میگم بیادپیشم بخوابه ولی فایده نداره بادیدن مامانم بدترمیشم به اینکه دخترخوبی براش نیستم ب اینکه فک میکنه دوسش ندارم اما مگه میشه کسی مامانش دوست نداشته باشه

دوست عزیز,یه جمله ای هست که می گه؛گذشته ها گذشته..و چیزی که گذشته دیگه بر نمی گرده,پس نیازی نیس به چیزی ک اتفاق افتاده فک کرد و از طرفی آینده هم هنو نیومده و نمیشه روش قضاوت کرد..باید در حال زندگی کرد..اکنون بهترین زمان برای زندگی کردن است
ضمن اینکه در این زمونه,هیشکی بیشتر از خودت دلش واست نمیسوزه,پس نیازی نیس به بقیه فک کنی و غصشونو بخوری..و این حرفم رو اسمشو سنگدلی نزار,چرا که با گریه و ناراحتی تو برای بقیه,مشکلشون حل نمیشه و طرفم اصلا نمیدونه تو به فکرشی..زمانی میتونی بهش کمک کنی که خودت مشکلی نداشته باشی و بتونی از پس مشکلاتت بربیای..من اگه جات باشم دوستی هامو بیشتر و پررنگ تر می کنم..چرا که تو دوستی ها چیزایی هست که جاهای دیگه ای نیست و دوستاتو با دقت انتخاب کن
شاد باشی
:smile:

بالا