گریه برای انسان .... لازمه .. چون واقعا ادم رو سبک میکنه ... من خودم برا اینکه همیشه تنهام گریه میکنم.......ولی این گریه ها ارزشش رو داره که ادم دورو برش شلوغ باشه ...و دردسراشو بکشه....
گریه برای انسان .... لازمه .. چون واقعا ادم رو سبک میکنه ... من خودم برا اینکه همیشه تنهام گریه میکنم.......ولی این گریه ها ارزشش رو داره که ادم دورو برش شلوغ باشه ...و دردسراشو بکشه....
گریه کن ، گریه قشنگه
گریه سهم دل تنگه
گریه کن گریه غروره
......
گریه ،، ایینه
سکوت، تاریکی ، گریه
گریه،ایینه،سکوت،تاریکی
...........
الان 6ساله که شبا رو اکثرا تا صبح بیدام، پس قضیه من با شما فرق داره، گریه هام تو شبه ، خواب هام هم تو روز
...........
اصلا دیگه ادامه مطلب رو هم ننویسم بهتره ،
حالم....
گریه کن ، گریه قشنگه
گریه سهم دل تنگه
گریه کن گریه غروره
......
گریه ،، ایینه
سکوت، تاریکی ، گریه
گریه،ایینه،سکوت،تاریکی
...........
الان 6ساله که شبا رو اکثرا تا صبح بیدام، پس قضیه من با شما فرق داره، گریه هام تو شبه ، خواب هام هم تو روز
...........
اصلا دیگه ادامه مطلب رو هم ننویسم بهتره ،
حالم....
من همیشه شباوقتیکه به کارایی که در طول روز انجام دادم مشکلات خودم وبقیه فکرمیکنم گریم میگیره که اونقدر ناتوانم نمیتونم کاری واسه خودم یادیگران بکنم .حتی چندشبه ب ماما نم میگم بیادپیشم بخوابه ولی فایده نداره بادیدن مامانم بدترمیشم به اینکه دخترخوبی براش نیستم ب اینکه فک میکنه دوسش ندارم اما مگه میشه کسی مامانش دوست نداشته باشه
دوست عزیز,یه جمله ای هست که می گه؛گذشته ها گذشته..و چیزی که گذشته دیگه بر نمی گرده,پس نیازی نیس به چیزی ک اتفاق افتاده فک کرد و از طرفی آینده هم هنو نیومده و نمیشه روش قضاوت کرد..باید در حال زندگی کرد..اکنون بهترین زمان برای زندگی کردن است
ضمن اینکه در این زمونه,هیشکی بیشتر از خودت دلش واست نمیسوزه,پس نیازی نیس به بقیه فک کنی و غصشونو بخوری..و این حرفم رو اسمشو سنگدلی نزار,چرا که با گریه و ناراحتی تو برای بقیه,مشکلشون حل نمیشه و طرفم اصلا نمیدونه تو به فکرشی..زمانی میتونی بهش کمک کنی که خودت مشکلی نداشته باشی و بتونی از پس مشکلاتت بربیای..من اگه جات باشم دوستی هامو بیشتر و پررنگ تر می کنم..چرا که تو دوستی ها چیزایی هست که جاهای دیگه ای نیست و دوستاتو با دقت انتخاب کن
شاد باشی