کنکوووووووووووووووووووور

مریم راد

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
خوبید؟تاپیک جالبی بود و یاد قدیما!کنکور یعنی شب بیداری ها.وای چه لذتی داشت تو سوییت پایین کسی بهم کار نداشت.دور تادور دیوار رو نقاشی کرده بودم و یه عالمه نوشته.یاد رمان خوندنو وقتی مامان میومد کتاب رو میذاشتم لای کتابای درسی.چه دورانی بود.تو اون روزا آدم دلش می خواست همه چیزهارو تجربه کنه.
:gol:

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
الکُنکُورُ ما الکُنکُور و ما ادراکَ ما الکُنکُور.

واما الحوادث الواقعه:
دورانی بود ، اوج درس خوندن بود. چقدر خوندیم (عمرم اینقد سرم رو درس و حساب و کتاب نبوده)

میرفتم با دوستان کتابخونه ( تو خونه که نمیشد، تازه مطمئن بشن پسرشون میره درس می خونه)
نیم ساعت نخونده باید استراحت می کردم ( نمیکردم همونجا می خوابیدم)
هر نیم ساعت چهل دقیقه یک گروه از دوستان میرفتن واسه استراحت ، من هم خسته بودم استراحت.
یک تفریح دیگه هم داشتیم که میرفتیم پشت کتابخونه یک تل سنگ بود و یک قوطی، نشونه می گرفتیم می زدیم. تا آخرای مونده به کنکور تل سنگ هم تموم شد.
یک کارای دیگه هم که نمی کردیم.:D:surprised::mad:

ها جونُم اي شد که کشاورز شُدُم:):cool:

:surprised::surprised:
ماشالا
یعنی تو هم کنکور دادی ؟
حالا چجوری رات دادن تو جلسه ؟ :surprised:

بابا این کنکور هم هر کی هر کی شده هااااا :whistle:

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
اههههههههه .....من از کنکور متفرم
من خیلیییییییی برای کنکور تلاش کرده بودم و همیشه زیست و شیمی رو تست میزدم ولی رشته موردعلاقم قبول نشدم ولی مهندسی کشاورزی قبولیدم چون دوسش نداشتم نرفتم و ازادم همین جوری واسه خنده مرمت شرکت کردم
بعضی وقتا به خودم میگم من این همه تلاش کردم ارزششو داشت
خونوادم وادرم کردن امسالم شرکت کنم و هیچیم نخوندم امروزم کنکور داشتم ولی خواب موندم :دی

خسته نباشی:biggrin::biggrin:

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
یا به اندازه تلاشت ارزو کن یا به اندازه ارزوهات تلاش
این جمله ایه که همیشه ازش استفاده میکنم
کتبهای مبتکران رو بهت بیشنهاد میکنم به خصوص در فیزیک
یه خاطره
سر جلسه کنکور سوالای ریاضی برام سخت بود و اخر هم جوابش میدادم دیدم نمیتونم به ناظر گفتم ببخشید ابمیوه خنک نمونده اینجوری شد بنده خدا:eek:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
خوبید؟تاپیک جالبی بود و یاد قدیما!کنکور یعنی شب بیداری ها.وای چه لذتی داشت تو سوییت پایین کسی بهم کار نداشت.دور تادور دیوار رو نقاشی کرده بودم و یه عالمه نوشته.یاد رمان خوندنو وقتی مامان میومد کتاب رو میذاشتم لای کتابای درسی.چه دورانی بود.تو اون روزا آدم دلش می خواست همه چیزهارو تجربه کنه.:gol:
گل گفتی آی گل گفتی مثل همیشه راس گفتی .:biggrin: مگه میشد همش کتاب درسی بخونی ! تو اون موقع من فکر میکنم میزان مطالعه شخصی افراد بیشتر میشه و از همه مهمتر همش درسی نیس ولی حیف که باید یواشکی اینکار رو بکنی چون خدا نکنه کسی بفهمه اون وقت میگن هیچی درس نمیخونی و حقته قبول نشی .
منم یادم اومد یه کتابی بود در مورد فوتبال یواشکی میخوندمش البته یه بار داداشم دید و مردونگی به خرج داد و چیزی نگفت .:smile::D
از همه حساس تر به کنکور مادرا هستن مخصوصا که اون کنکوری بیچاره همکنکوری از اقوام نزدیک داشته باشه هی موفقیتاشو میکوبن تو سرت :cry:
و اگه یه وقت بفهمن تو اتاقت غیر از خوندن کتابای درسی کار دیگه میکنی ....
وای مصیبتا .:biggrin:;):cry::confused:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
یا به اندازه تلاشت ارزو کن یا به اندازه ارزوهات تلاش
این جمله ایه که همیشه ازش استفاده میکنم
کتبهای مبتکران رو بهت بیشنهاد میکنم به خصوص در فیزیک
یه خاطره
سر جلسه کنکور سوالای ریاضی برام سخت بود و اخر هم جوابش میدادم دیدم نمیتونم به ناظر گفتم ببخشید ابمیوه خنک نمونده اینجوری شد بنده خدا:eek:

انصافا جمله با مفهوم و بزرگیست .آخ گفتی مبتکران ببینم همون اندیشه سازان خودمونه ؟خداییش عالی بود ولی بعضی سوالاش خیلی فراتر کنکوره .من پیشنهاد میکنم اول کانون بعدش مبتکران البته تو درسای تخصصی ولی تو عمومی صددرصد گاجآبمیوه خنک !!!!!!!!! یادمه آخر جلسه یه ویفر دادن و یه آبمیوه گرم . اینم حتما از شانس ما بود ولی آب خوردنی که سر جلسه میوردن خداییش خنک بود .

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
انصافا جمله با مفهوم و بزرگیست .آخ گفتی مبتکران ببینم همون اندیشه سازان خودمونه ؟خداییش عالی بود ولی بعضی سوالاش خیلی فراتر کنکوره .من پیشنهاد میکنم اول کانون بعدش مبتکران البته تو درسای تخصصی ولی تو عمومی صددرصد گاجآبمیوه خنک !!!!!!!!! یادمه آخر جلسه یه ویفر دادن و یه آبمیوه گرم . اینم حتما از شانس ما بود ولی آب خوردنی که سر جلسه میوردن خداییش خنک بود .

جدی؟
اره همونه امتیاز نشرشون عوض شده کانون چون جامع سوالات کنکوره نگفتم
عمومی رو موافقم

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو خونه خودمون من و داییم داشتیم واسه کنکور میخوندیم که یهو زلزله اومد( اون زمان تو دوهفته 7 - 8 تا زلزله شد) داییم از بس هول شد از رو صندلی به پشت خورد زمین، من به سمت اتاق که دو تاخواهرم اونجابودم دویدم اونا رو ببرم بیرون( همش بیشتراز 8 ثانیه نشد زلزله هم ضعیف بود اما طولانی) وقتیتموم شد و برگشتیم تو خونه دیدیم دایی هنوز نقش زمینه و پس سرش خونی شده.
آره جونم اي شد دایی که سرش به سنگ خورده داروساز شد و ما شدیم مهندس کشاورزی، تراختور و گاوآهن و کنتواتور

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو خونه خودمون من و داییم داشتیم واسه کنکور میخوندیم که یهو زلزله اومد( اون زمان تو دوهفته 7 - 8 تا زلزله شد) داییم از بس هول شد از رو صندلی به پشت خورد زمین، من به سمت اتاق که دو تاخواهرم اونجابودم دویدم اونا رو ببرم بیرون( همش بیشتراز 8 ثانیه نشد زلزله هم ضعیف بود اما طولانی) وقتیتموم شد و برگشتیم تو خونه دیدیم دایی هنوز نقش زمینه و پس سرش خونی شده.
آره جونم اي شد دایی که سرش به سنگ خورده داروساز شد و ما شدیم مهندس کشاورزی، تراختور و گاوآهن و کنتواتور
پس اینطور :eek::eek: چه پرماجرا !!!!!!!!!!!
فقط یه سوال فنی ، چطور یه نفر که رشته تجربی میخونه رشته تجربی و اون یکی که ریاضی میخونه میتونن با هم بخونن ؟
یه سوال دیگه مسخرم نکنیا:D:(کنتواتور دیگه چیه ؟ واقعا نمیدونم .:(:surprised:

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس اینطور :eek::eek: چه پرماجرا !!!!!!!!!!!
فقط یه سوال فنی ، چطور یه نفر که رشته تجربی میخونه رشته تجربی و اون یکی که ریاضی میخونه میتونن با هم بخونن ؟
یه سوال دیگه مسخرم نکنیا:D:(کنتواتور دیگه چیه ؟ واقعا نمیدونم .:(:surprised:

بشکل مسالمت آمیز میشه خوند.
بعدشم دایی یک مدتی اومده بود مشکلات ریاضیاتشو حل کنه وگرنه عمرا با من میخوند.

کنتواتور همان کلتیواتور یا پنجه غازی است که از آن برای خورد کردن کلوخه ها و آماده سازی بستر بذر استفاده میکنند
دهاتیا بهش کنتواتور مِگَن :cool:

Ezel2

عضو جدید
بابا کنکور دیگه اینقد آبکی شده که دیگه حرف زدن در موردش مسخره است. گذشت اون زمونی که ما کنکور میدادیم و رقابت نفس گیر بود, معذرت میخوام اما الان هر بزی میره دانشگاه. دانشگاه آزاد هم که قربونش برم یکی دو ماه بعد کنکور زنگ میزنه خونه بچه هایی که هیچ جا قبول نشدن که چی, آقا بیا اینجا مهندسی برق یا عمران ظرفیت پر نشده جنابعالی بیا بشو مهندس.

خدا عاقبت همه رو بخیر کنه. در یک کلام کنکور یعنی بچاپ بچاپ.
دوست خوبم
من نمی دونم شما چه زمانی کنکور داشتید
اما باید خدمتتون عرض کنم
اگر شما با آمادگی روز کنکورتون در کنکورهای 5 سال اخیر شرکت می کردید به یک سوال هم نمی تونستید جواب بدید
یقین بدونید که اینطور هست

آزمون کنکور الان هم سخت نیست، اما با توانایی های فعلی بچه های الان و با درس خوندن های بچه های الان کنکور شما حکم 2 2 تا 4 تا رو داره
(این رو از کسانی که کتاب های سنجش رو زدن بپرسین)

موفق باشیم

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
قبول دارم روز به روز داره آسون تر میشه و به واقع کمتر سوالات متکی به تنها فرمولهای تستیست ولی باید قبول کرد که درسته ظرفیت دانشگاهها زیاد میشه ولی حقیقت اینه که به نظرم پیشرفت سخت تر شده جون ظرفیت دانشگاههای دولتی کمتر میشه و از اون بدتر روز به روز از ظرفیت روزانه کم و به ظرفیت شبانه اضافه میشه و واقعا اداره ای دانشگاههای غیر انتفاعی و پیام نور ها میشن قابل مقایسه با دولتی نیس .
و به نظرم بهتر بود میگفتید مدرک گرفتن راحت تر شده حالا از هر دانشگاهی ولی طبیعتا به نظرم دانشگاه خوب قبول شدن اگر ارزشش از قبل بیشتر نشده کمتر هم نشده .:smile:
منم که گفتم هنوز رشته خوب قبول شدن تو دانشگاه سراسری سخته...البته با این حرفت که ظرفیت سراسری کم میشه موافق نیستم تا وقتی گنجایش برای قبول دانشجو داره چرا باید کم بشه؟!!ببین من زمانی که کنکور دادم رتبم هزار شد باهنر کرمان قبول شدم ولی امسال با رتبه من جای بهتری قبول شدن یا مثلا برادرم رتبش توی رشتی ریاضی 1100 بود سراسری دانشگاه تهران قبول شد ازادم برق کرج ولی پارسال یکی از فامیلای ما برق قبول شد که رتبه سراسریش بیست هزار بود !!!کسی که سراسری رتبش اینه یعنی کم درس خونده بوده دیگه ولی ازاد رشته به این خوبی قبول شد حالا رتبشو با برادر من مقایسه کن!!منظورم اینه که یه کم فرق کرده بهتر شده اصلانم بد نیست خیلیم خوبه چون همه میرن دانشگاهو محیطشو تجربه میکنن سطح فرهنگ جامعمونو میبرن بالاو...درضمن من نمیخوام بگم ازاد و غیر انتفاعی وحتی پیام نور یا علمی کاربردی دانشگاههای خوبی نیستن من گفتم با اومدن اینا قبولی راحتتر شده اتفاقا به نظر من مهم نیست دانشگاه تهران درس بخونی یا هر دانشگاه دیگه ای موضوع اینه که باسواد بیای بیرون چون درس خوندن منو شما دیگه ربطی به دانشگاه و استاد نداره...باسواد بودن مهمه نه اینکه کدوم دانشگاه درس خوندی

بالا