amir shams
عضو جدید
امسال کلا 711 نفره در حالی که پارسال 680 نفر بوداين مسخره ها چرا دفترچه ها رو نميدن؟ خيلي احمقانست...
امسال کلا 711 نفره در حالی که پارسال 680 نفر بوداين مسخره ها چرا دفترچه ها رو نميدن؟ خيلي احمقانست...
آره صبح زود از پستاز كجا دارين اينارو مي خونين؟
دفترچه رو از پست خريدين؟
بچه ها من دفترچه رو دارم .هر کی هر سوالی داره بپرسه؟
سلام. اگه دوس داری مواد رو بخون. هر ی رو که دوس داری ادامه بده در ضمن خوشحال باش که کارشناسی مواد نخوندی و از پاس کردن خیلی از درسای رت راحت شدی. ولی مطمئنا یکم بیشتر باید زحمت بکشی ولی انقدرا سخت نیس که نتونی بخونی. هر ی باشه رتبه 390 موادی.سلام
من رشته کارشناسیم مهندسی هسته ای بوده و امسال مواد امتحان دادم و رتبم هم شد 390. دوره کارشناسیم هم فقط یه درس علم مواد رو که یه ذره به درساتون شبیه رو گذروندم.
حالا به نظر شما که مواد هستید اگه ارشدم رو مواد بخونم میتونم موفق شم؟؟؟ اینم به این خاطر چون کارشناسی یه چیز دیگه خوندم. البته به مواد زیاد علاقه دارم.
تو رو خدا کمکم کنید . من سر دو راهیم![]()
خب انتخاب امیر کبیر رو میاری. صنعتی اصفهان هم انتخاب و خوردگی و جوش رو میاری. در ضمن صنعتی اصفهان از امیر کبیر خییلی بهتره فقط 2 تا مشکل داره. اول اینکه خیلی سختگیرن دوم اینکه شهرستانه. اگه با اینا مشکل نداری برو اونا که واقعا مهد مواده.با سلام و تبریک به همه که زحمت کشیدن
رضا هستم... رتبم شد 167
می خواستم ببینم روزانه های تهران رو چی میارم؟( به جز مالک اشتر و رجایی )
روزانه صنعتی اصفهان چی؟
ممنون میشم از تجربیاتتون استفاده کنم![]()
خب انتخاب امیر کبیر رو میاری. صنعتی اصفهان هم انتخاب و خوردگی و جوش رو میاری. در ضمن صنعتی اصفهان از امیر کبیر خییلی بهتره فقط 2 تا مشکل داره. اول اینکه خیلی سختگیرن دوم اینکه شهرستانه. اگه با اینا مشکل نداری برو اونا که واقعا مهد مواده.
اره جوش و خوردگیش رو پارسال تا 250 و 300 اوردن.مرسی
واقعا جوش و خوردگی اصفهان؟
امیدوارم کردین
ریخته تهران جی؟
علم و صنعت و تربیت مدرس چطور ( کلی همه رشته ها) ؟
سلام. اگه دوس داری مواد رو بخون. هر ی رو که دوس داری ادامه بده در ضمن خوشحال باش که کارشناسی مواد نخوندی و از پاس کردن خیلی از درسای رت راحت شدی. ولی مطمئنا یکم بیشتر باید زحمت بکشی ولی انقدرا سخت نیس که نتونی بخونی. هر ی باشه رتبه 390 موادی.
دوستان ضمن تبریک مجدد چن سوال داشتم که اگه لطف کنید و تجربه خودتون رو در اختیار ما بگذارید ممنون میشم
رتبه من 355 هستش ایا روزانه تربیت مدرس یا علم و صنعت سرامیک رو میارم؟چون دوستام گفتند که علم و صنعت تا 370 و تربیت تا 400 روزانه گرفته
دوم اینکه جوش اهواز تا چند روزانه میاره و ایا از سرامیک پژوهشگاه بهتره یا نه؟؟؟؟؟
خدایی کمکم کنید
سلام
رتبه بندی دانشگاهها توی رشته مواد (ایران ) چه جوریه ؟؟
اول کدوم دانشگاهه ؟
نظر شخصی من اینجوریه که ::سلام
رتبه بندی دانشگاهها توی رشته مواد (ایران ) چه جوریه ؟؟
اول کدوم دانشگاهه ؟
دوستان ضمن تبریک مجدد چن سوال داشتم که اگه لطف کنید و تجربه خودتون رو در اختیار ما بگذارید ممنون میشم
رتبه من 355 هستش ایا روزانه تربیت مدرس یا علم و صنعت سرامیک رو میارم؟چون دوستام گفتند که علم و صنعت تا 370 و تربیت تا 400 روزانه گرفته
دوم اینکه جوش اهواز تا چند روزانه میاره و ایا از سرامیک پژوهشگاه بهتره یا نه؟؟؟؟؟
خدایی کمکم کنید
دوستان ازتون خواهش دارم جواب من رو هم اگه زحمتی نیست بدید.مرسی
سلام
من رشته کارشناسیم مهندسی هسته ای بوده و امسال مواد امتحان دادم و رتبم هم شد 390. دوره کارشناسیم هم فقط یه درس علم مواد رو که یه ذره به درساتون شبیه رو گذروندم.
حالا به نظر شما که مواد هستید اگه ارشدم رو مواد بخونم میتونم موفق شم؟؟؟ اینم به این خاطر چون کارشناسی یه چیز دیگه خوندم. البته به مواد زیاد علاقه دارم.
تو رو خدا کمکم کنید . من سر دو راهیم[/QUOTE
بچه ها اگه میشه نظرتون رو بگید .برام خیلی مهمه .خواهش میکنم![]()
مرسی...اول تهرانه
بعد علم و صنعته ( تا انجا که از استادابه یاد دارم)
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | رتبه و درصد کنکور ارشد 95 | کنکوری ها | 18 | |
![]() |
رتبه و درصد کنکور ارشد 94 | کنکوری ها | 70 | |
I | درخواست کلاس خصوصی حل تمرین برای کنکور ارشد | کنکوری ها | 0 | |
م | تدریس خصوصی کنکور کارشناسی ارشد مهندسی مواد | کنکوری ها | 0 | |
J | منابع کنکور ارشد مواد ( منظور سرفصل ها) | کنکوری ها | 3 |