نتایج اواخر اردیبهشت میادسلام
بابا مردیم از بلا تکلیفی نتایج کی میاد؟
اوایل اردیبهشت یا اخراش؟
اصلا اینا چرا کلید نهایی رو نیمدن بیرون
نکنه زدو بندایی هست و...
خلاصه اگر تغییر میکنه باید واسه همه تغییر کنه و اگر که نه باز به همین شکل
حالا چرا میگن باید تو کارنامه نگاه کنی و...
این چند روز کی تموم میشه....
سنجش دیگه کلید نمیده چون دوباره اعتراض و داستانای مربوطه پیش میادسلام
بابا مردیم از بلا تکلیفی نتایج کی میاد؟
اوایل اردیبهشت یا اخراش؟
اصلا اینا چرا کلید نهایی رو نیمدن بیرون
نکنه زدو بندایی هست و...
خلاصه اگر تغییر میکنه باید واسه همه تغییر کنه و اگر که نه باز به همین شکل
حالا چرا میگن باید تو کارنامه نگاه کنی و...
این چند روز کی تموم میشه....
من با یکی از استادامون که دانشجوی دکترای ساخت امیرکبیره این سوالو مطرح کردم یه مدار برام کشیدکه تداخل نداشت!نتایج اواخر اردیبهشت میاد
بهروز جان جواب سوال 129 چی زدی؟ تداخل ندارد؟ اگه اینو زدی دلیل عدم تداخل چیه؟
نه من خودم شرکت کرده بودم چیزی به اون صورت ندیدمآخه میگن پارسال 15 - 16 تا ریاضی مهندسی اومده
به نظر من خوب نیستن کتاب انتشارات ارکان بهتر از پارسه است ولی بازم هیچ کدوم از این کتابا به تنهایی به درد نمیخورندسلام-واسه دروس تخصصس ساخت جزوه های پارسه خوبه؟
]سلام دوستان درصد های رتبه 29 پارسال اینه
ساخت 30% ریاضی 50% جامدات 40%
درصد های منم اینه ساخت 32% ریاضی حداقل 44% جامدات 40%
به نظرتون با این درصدها رتبه ام دو رقمی میشه؟
خیلی خیلی ممنون امیدوارم کردی اخه خیلی استرس دارم به خاطر اینکه درصد ساختم پاینه 32% ولی ریاضیو جامداتو نسبتا خوب زدمسلام دوست عزیز
درصدهای رتبه 88 پارسال:
ساخت:42.33 ریاضی:38.33 جامدات:29 زبان:11
انشالله رتبت خوب میشه نگران نباش تازه امسال کنکور سوال مبهم زیاد داشت ونسبت به پارسال سخت تر بود.امیدت به خدا باشه جوون
سلام دوست عزیز میشه بگی معدل این دوستمون که رتبش 88شده جندبوده؟سلام دوست عزیز
درصدهای رتبه 88 پارسال:
انشالله رتبت خوب میشه نگران نباش تازه امسال کنکور سوال مبهم زیاد داشت ونسبت به پارسال سخت تر بود.امیدت به خدا باشه جوون
عزیزجان شما که حس تخمینت خوبه یه تخمینم بره من بزنسلام ببینید به نظر من رتبه یک ساخت امسال درصداش اینه:
ساخت:45 ریاضی:50 جامدات:60 زبان:30 میشه گفت امسال با جمع نمرات بالای 250 قبول میشید.اینم بگم حسین میدونه من پارسال برای هرکس تو سایت تخمین رتبه زدم همونی شد که من گفته بودم حس تخمین رتبم خیلی خوبه.شما وحسین و بهروز و amonaمطمند باشید قبولید.همیشه در هر شرایطی امید داشته باشید.
بجه ها میشه بگیدپارسال آخرین رتبه هایی که توساخت قبول شدن چندبوده مثلاشبانه بیرجندوارومیه؟سلام دوست عزیز
درصدهای رتبه 88 پارسال:
به نظر من قبول میشید چون سوالای ساخت امسال واقعا سخت بود درصد 36.66 برای ساخت امسال خوب انشاءالله قبول میشیدعزیزجان شما که حس تخمینت خوبه یه تخمینم بره من بزن
ساخت36.66
ریاضی21.66
زبان44
جامدات3.33
درصدام دقیقه بنظرت رتبم چندمیشه وآیابااین رتبه جایی قبول میشه چه روزانه چه شبانه؟
به نظر من قبول میشید چون سوالای ساخت امسال واقعا سخت بود درصد 36.66 برای ساخت امسال خوب انشاءالله قبول میشید
عزیزجان شما که حس تخمینت خوبه یه تخمینم بره من بزن
ساخت36.66
ریاضی21.66
زبان44
جامدات3.33
درصدام دقیقه بنظرت رتبم چندمیشه وآیابااین رتبه جایی قبول میشه چه روزانه چه شبانه؟
سلام دوست عزیز تو هم مثل من روی خط مرزی حداقل نمره قبولی به نظر من نباید از 250 کمتر بشه که شما دقیقا 250 میشی ولی امیدت به خدا باشه انشاله قبولی بیشتر فکر شبانه باش.
دوباره سلامسلام به همگی بچه هایه خبر بدمن زنگ زدم ازبچه های پارسال بیرجندپرسیدم آخرین رتبه روزانشون360 وآخرین رتبه شبانشون 382 بوددرصورتی که همکلاسی خودم سال88بارتبه 409روزانه بیرجندقبول شدالبته بعضیهامیگن نمیشه گفت که همیشه بیرجنددانشگاه کف باشه بستگی به سلیقه بچه ها تو انتخابشون داره ولی بااین اوصاف چطوری شده که باوجوداینکه سوالای ساخت 89سخت ترازسال88بود ولی بچه های سیالاتی وجامداتی کمتری بین بچه های ساخت قرارگرفتن که سال88بارتبه409روزانه بیرجندقبول میشه ولی سال89بارتبه382شبانه بیرجندقبول میشه؟
1-کنکور88 کنکور90دوباره سلام
بچه هااگه کسی ازآخرین رتبه های قبولی روزانه وشبانه دانشگاههای دیگه مثل بابل وبیرجندخبرداره بیادبگه ؟
سلام دوستان متخصص
درصدای من هم اینا شد :
ساخت 35
ریاضی 17
جامدات 18
سیالات 8
مجموع با ضرایب 218 و میانگین 2/24
البته با تخمین رتبه در سایتی که معرفی کردین هیچ امیدی نیست چون برام 900 تخمین زد
شانس قبولی هست؟
دوستم پارسال با درصدهای زیر 400 شد:
ساخت 45
ریاضی 20
جامدات 8
البته معدلم پایینه
بابااین سایت مهستانم حالش خوب نیس یه روزآدم امیدوارمیکنه یه روزناامیدروزای اول رتبه من 571تخمین زدباز امروز398معلوم نیس شایداصلارتبه هایی که میگه باواقعیت خیلی فاصله داشته باشهدوباره سلام
بچه هااگه کسی ازآخرین رتبه های قبولی روزانه وشبانه دانشگاههای دیگه مثل بابل وبیرجندخبرداره بیادبگه ؟
سلام حسین جان میشه بگی معدلت چنده که پارسال این رتبه روآوردی؟سلام
بچه های ساختی که امسال ارشد دادن بیان رتبه و درصداشونو بگن
من خودم 1016 شدم
با این درصدا:
زبان 13.3
ریاضی 43.3
جامدات 15.69
ساخت 21.05
بگم که آبرو ریزی میشهسلام حسین جان میشه بگی معدلت چنده که پارسال این رتبه روآوردی؟
مطمئنی هر دوبار درصداتو یکسان وارد کردی؟ بعید میدونم دیتا بیسشون تغییر کرده باشهبابااین سایت مهستانم حالش خوب نیس یه روزآدم امیدوارمیکنه یه روزناامیدروزای اول رتبه من 571تخمین زدباز امروز398معلوم نیس شایداصلارتبه هایی که میگه باواقعیت خیلی فاصله داشته باشه
سلام دوست عزیز
میشه بگی دوستت بارتبه400پارسال قبول شده یانه؟
رتبش دقیق گفتی یاخودت رندش کردی؟