سلام ....چند هفته آخر فقط سوالات تکراری دولتی و آزاد سالهای قبل رو بخون
کتاب یا منبعی در این باره میتونید معرفی کنید، که البته گیر هم بیاد.
سلام ....چند هفته آخر فقط سوالات تکراری دولتی و آزاد سالهای قبل رو بخون
کتاب یا منبعی در این باره میتونید معرفی کنید، که البته گیر هم بیاد.
کتابهای تستهای جامع مدرسان شریف رو بگیر تستهارو با گزینه ش حفظ کن!دوستان سلام.
یه راهنمایی میخواستم
من کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد شیراز ساخت و تولید زدم. میخواستم راهنماییم کنید در این فرصت باقی مانده چطور و چه چیزایی رو بخونم بهتر به نتیجه میرسم.
کارشناسیم طراحی جامدات بوده.
تو دانشگاهای معتبرسلام
درصدهای امسال من:
زبان 20
ریاضی 28.3
جامدات 30
ساخت 35
به نظر شما چه رتبه ای میارم؟
ولی گمون نکنم اینجاهارو بیارم اخه امسال فکرکنم اکثرن ساخت وجامدات رو بالا زده باشند.. ساخت بهتراز پارسال بود.تو دانشگاهای معتبر
شبانه فردوسی حتما، صنعتی اصفهان ب احتمال زیاد و شبانه تهران رو هم احتمالا میارید
این پیش بینی بد بینانه من بود
سلام
من امسال میخوام کنکور ارشد شرکت کنم به نظر شما تو چه موسسه ای شرکت کنم
اگر بخوام دینامیک و ارتعاشات و حرارت و سیالات رو بزنم فقط چند تا سوال ساده خوبه سوالهای سالهای قبلو حفظ کنم![]()
آقا ما یه بابامون گفتیم آزاد شرکت کنیم زد تو سرمون
و مجبوریم بخونیم برا سراسری![]()
بابا سیستم اندازه گیری چرا میخونی!!!!؟ خدایش ساخت و تولید به جز متالوژی باید از مهر خونده بشهامروز داشتم اندازه گیری انتشارات آذریون میخوندم
چیز زیادی به اطلاعاتم اضافه نکرد
ولی قسمت اندازه گیری و کنترل قطعات صنعتیش مرجع خوبی بود![]()
شب خوش
بابا سیستم اندازه گیری چرا میخونی!!!!؟ خدایش ساخت و تولید به جز متالوژی باید از مهر خونده بشه
الان فقط ریاضی 1-2 بخون با زبان تو درس ریاضی اگر درست خوبه و سریع میتونی بخونی؛ کتاب آقاسی با فرشاد احسانی جفتشم خیلی عالیه! الان واقعا بهترین فرصت رو داری برای خوندن کتاب های آقاسی و فرشاد احسانی، خیلی ها زمان کم میارن مجبور میشن منابع بیخودی مثل کتاب معتقدی (پارسه) رو بخونن!
شرکت کن با 30- 35 تومن کسی ورشکست نمیشه! به نظر من استرس کنکور سراسریتو خیلی کم میکنه یعنی برای من که اینطوری بود! بعدم آزاد تهران از سراسری شهرستان خیلی سرتره!
کتاب آقاسی رو گرفتم فصل تابع رو خوندم دپرس شدم نمیشد تستاشو زد
برا روحیه اول کاری رفتم سراغ درس تخصصی
در حال حاضر دارم تستای مریام استاتیک میزنم
تو فکر اینم ریاضی رو از مشتق و انتگرال شروع کنم نظرت جیه؟(در کنار استاتیک)
ببین من کلاس استاد آقاسی رفتم یه استاد جوون و خیلی باهوشیه که کاملا میدونه تو کنکور چی میاد روشهای خیلی جالبی میگه که اصلا نیاز نیست تستو حل کنی از گزینه ها میشه جواب رو فهمید!
اصلا نیاز نیست تو ریاضی به خودت فشار بیاری و تابع همونطور که اول کتاب نوشته نیازی نیست بخونی!
اصلا نخون( درسته امسال سوال زیاد ازش دادن ولی در فصل های دیگه فرمول ها دوره میشه) برو از حد شروع کن! تابع همه جا دوره میشه، کم کم باهاش آشنا میشیو میتونی همه تستاشو چشم بسته بزنی! کتاب آقاسی همونطور که خودشم سرکلاس میگفت خیلی حجمش زیاده هیچ کسی نیست که یه دور کامل بتونه بخونه! خودشم بعضی از فرمول هاشو حفظ نبود (مثل فرمول مشتق دوم ضمنی!) و به ما هم میگفت حفظ نکیند.
سعی کن 4 تا فرمول کلیدی رو حفظ کنی خیلی سر سری بخونش تا زود تموم شه (در حدی که بتونی تست های ساده رو بزنی) به تست ها که رسیدی هر کجا مشکل داشتی برگرد عقب و فرمول و توضیحاتشو بخون و مشکلاتتو یه جایی واسه خودت یادداشت کن(مثل یک دفتر 40 برگ، 3 ماه اخر معجزه میکنه) !
مثال هایی که دورشون کادر مشکی داره اصلا نخون؛ اصلا نیازی نیست!
دقیقا باید احساس کنی زیر دستت یه دیکشنری بزرگ ریاضی داری که همه فرمولهای مهم و غیر مهمو وهمینطور تست های غیر مهم رو داره! و اینم یادت باشه که تا اخر تابستون باید دو جلد اول رو تموم کنی و جلد 2 وم که تست هست رو بخری و بخونی!
ضمنا جزوه فرشاد احسانی (ماهان) کولاک میکنه! خیلی ساده و روان گفته و سریع میتونی بخونیشو تموم تست ها رو بزنی... اگر چیزی همم نفهمیدی میتونی اون یک قسمت خاص رو از کتاب آقاسی بخونی
نخست سپاس بخاطر توضیحات مفیدت
این روش هایی رو که گفتی شروع میکنم
برام دعا کن داداش
پیروز باشی
سپاسگذارم از توضیحات مفید و خوبتون
من هم کتاب آقاسی رو تهیه کردم اما واقعا حجیم و سنگینه و آدم میترسه بخاطر خوندن این کتاب وقت بذاره.