m.voroojak
عضو جدید
سلام بچه ها یه تایپیک جدید ایجاد کردم تا سوالاتمون رو درباره ارشد بپرسیم و تجربه هامونو به هم بگیم.
حالا سوال اول
این ارشد کی اعلام می شه؟؟؟ مردیم دیگه
حالا سوال اول
این ارشد کی اعلام می شه؟؟؟ مردیم دیگه

سلام بر دوستان جویای علم
من امسال ارشد قبول شدم خوشحال می شم اگه بتونم کمکی کنم
سلامسلام دوست عزيز.
اول اينكه قبوليتونه تبريك مي گم .ان شال هميشه موفق باشين.
اگه مي شه در مورد منابع مفيد و به درد بخور يه كم اطلاعات بدين.
مرسي
قبولیتون مبارکتون باشهسلام بر دوستان جویای علم
من امسال ارشد قبول شدم خوشحال می شم اگه بتونم کمکی کنم
منظور دوستمون از این جزوه ، جزوه جامع شیمی آلی هستش که 347 صفحه است و الان دقیقاً خاطرم نیست که مؤلفش کیه ولی میدونم که دکتر است ! خوبی گفتن از کتاب کری هم فکر کنم دیگه خیلی خیلی تکراری باشه ...راستش در مورد آلی من یه جزوه داشتم که تقریبا تمام مطالب آلی 1و2و3 و کاربرد طیف و مقداری شیمی فیزیک آلی رو گفته بود که منسجم شده کتاب شیمی آلی 1و2و3 موریسون -بوید بود البته کتاب شیمی آلی کری هم خیلی خوبه(منبع خوبی حتی برای دکترا هست)
کتاب شیمی 2 جلدی مال انتشارات ارکان دانش اصفهان است.کتابهای واقعاً خوبی هستند.البته همه ی اینها راهیان ارشد و کتاب شیمی2 جلدی (چکیده ای از4 درس تخصصی به همراه سوالات کنکور با جواب تا سال 86 بود رو هم خوندم)و چند سری جزوه ی دیگه هم داشتم.البته جزوه های پارسه خیلی خوبه.
سلام ...سلام
من خیلی وقت نیومدم اینجا
اما الان که این سوال رو در مورد کارشناسی ارشد دیدم
گفتم که یه جوابی بدم که بر اساس تجربه ام باشه
من الان 3 سال هست که تو شیمی فیزیک فوق لیسانسم رو گرفتم و خیلی هم موقعیت خوبی برای گرفتن دکترا داشتم اما ادامه ندادم به نظر من وقتی لیسانس گرفتین اول یه کار خوب پیدا کنید بعد برید دنبال ادامه تحصیل چون برای اون همیشه وقت هست اما واسه کار نه!!! تا اونجایی هم که می تونین توی یه دانشگاه خوب با امکانات ادامه تحصیل بدین صرفا به اسم دانشگاه نمیشه اکتفا کرد امکانات در شیمی در فوق خیلی خیلی موثر هست من دانشگاه گیلان ادامه دادم چون لیسانس همین جا بودم اما بعد فهمیدم که چه اشتباه بزرگی کردم می تونستم راحت تهران و اصفهان و یا تبریز برم ممکنه سخت باشه اما بهتره !!
امیدوارم بتونم عضو فعالی برای گروه شیمی باگاه باشم.![]()
سلام ...
برای امتحان ارشد سنجش تکمیلی بهتر یا پارسه ؟
سلام دوستانخسته نباید.ازتون کمکمیخوام.میخوامراجع به لوسیفرین بپرسم.ایامیشهخارج از بدن کرم شب تاب یه جوریازشاستفاده کرد مثلا رویپارچه.به صورت کنترلشده.یا یکماده فسفرسانسدیگه که بشه ازشاستفاده کرد؟
سلام
من جزوات پارسه رو دیدم نسبت به خیلی از جزوات بهتره مخصوصا آلی. سنجش رو نمی دونم ...
در مورد آزمون هم پارسه کمی سخت و غیر استاندارده (ممکنه ناامید بشید). سنجش به سوالات کنکور نزدیک تره بعضی مواقع هم کپی سوالات کنکوره (یعنی کمتر تالیفیه) در ضمن خیلی هم پر غلطه ! نمی شه گفت کدوم بهتره!(درست نیست نون کسی رو آجر کنیم)
به نظر من خیلی فرق نمی کنه ، مهم اینه که خودتو در شرایط کنکور قرار بدی.
این جمله رو برای کسایی میگم که می خوان ارشد امتحان بدن
اول کتاب، دوم کتاب، سوم جزوه![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سوالات کنکور ارشد | تحصیلات تکمیلی | 10 | |
J | منابع پیشنهادی کنکور ارشد | تحصیلات تکمیلی | 8 | |
![]() |
درد و دل های شرکت کنندگان کنکور ارشد93 | تحصیلات تکمیلی | 18 | |
![]() |
پاسخ تشریحی سوالات کنکور سراسری ارشد93 رشته مجموعه شیمی | تحصیلات تکمیلی | 4 | |
ح | کنکور ارشد92 | تحصیلات تکمیلی | 6 |