mehras khanum
عضو جدید
آره اخبارا به دادم رسید اگه مستندای تخت جمشیدم می دیدم خوب بود
اون سوالم طرح گسترش موزه یهود در برلین بود که نمی دونم سوالش چی بود![]()
آره منم یه سوالوچون استادبااشل زده بودتوسرم تونستم بزنم

میگن عدوشودسبب خیراگرخداخواهد

آره اخبارا به دادم رسید اگه مستندای تخت جمشیدم می دیدم خوب بود
اون سوالم طرح گسترش موزه یهود در برلین بود که نمی دونم سوالش چی بود![]()
وااااااااااااااای واقعا دی اکسید کربن میشد؟؟؟؟جوابای غلطم زیاد شد من زدم گازکربنیک
عزیزم گازکربنیک همون دی اکسیدکربنه دیگه!!!!درست زدی.حالایادم نیست توامتحان ازلفظ گازکربنیک استفاده کرده بودیادی اکسیدکربن.سه تاگزینه دیگه تهویه هوا/وخروج بوی نامطبوع/ وتامین اکسیژنوااااااااااااااای واقعا دی اکسید کربن میشد؟؟؟؟جوابای غلطم زیاد شد من زدم گازکربنیک
یکی هستنااااااهمون ديگه.تو گزينه ها يا گازكربنيك بود يا دي اكسيد كربن..يادمه سه تاي ديگه مربوط به تهويه بود.كلا سوال تابلويي بود
عزیزم گازکربنیک همون دی اکسیدکربنه دیگه!!!!مگه نیست؟همون میشد.سه تادیگه تهویه بودوبوی نامطبوع واکسیژن[/QUOTE]اصلا تو گزينه ها كه گازكربنيك نبود
منطقه گرایی که میشدچون محله های یهودی نشین برلین روتوش نشون داده اماانتقادی هم بودفک کنم چون ازقضیه هولوکاست انتقادکرده.امامن بازم چون شک داشتم نزدمموزه يهود مربوط به فرم طراحيش بود...منطق گرايي و از اين جور چيزا تو گزينه ها بود
عزیزم گازکربنیک همون دی اکسیدکربنه دیگه!!!!مگه نیست؟همون میشد.سه تادیگه تهویه بودوبوی نامطبوع واکسیژن
آجر 158 کدومه؟آره ميدونم!!بي خيال بريم سوالاي ديگه
آجر 158 هم كه غلط بود
بچه ها کسی نمیدونه اصفهان اوضاع قبول شدنش چطوری؟![]()
آره ميدونم!!بي خيال بريم سوالاي ديگه
آجر 158 هم كه غلط بود
اووووووووووف.سال قبل تراز آخرین نفر قبولی تو اصفهان فقط 100 فش پایین تر از آخرین نفر قبولی علوم تحقیقات بود.....یه جورایی در حد علوم تحقیقات هست اصفهان با این تفاوت که شرکت کننده کمتری داره
من بین شمال و جنوب م.ندم و در نهایت پاسخ ندادمman zadam tu shomal mishe azash estefade kard chon ye kam zedde rotubat va sulfat hast
نور و سایه رو من کان فکر کنم بشه.چرا سیدنی؟؟؟؟؟؟آجر نسوز رو موافقم.هنرستان هم موافقماستیون هول استاد استفاده از نور و سایه هست، بیلبائو شبیه سیدنیه، آجر نسوز ملات نسوز نمیخواد اصلا همچین چیزی نداریم، توی هنرستان موسیقی نمیشه همش توپو بکوبی زمین و کف پله ۱۴تاست البته به نظر من
استیون هول استاد استفاده از نور و سایه هست، بیلبائو شبیه سیدنیه، آجر نسوز ملات نسوز نمیخواد اصلا همچین چیزی نداریم، توی هنرستان موسیقی نمیشه همش توپو بکوبی زمین و کف پله ۱۴تاست البته به نظر من
نور و سایه رو من کان فکر کنم بشه.چرا سیدنی؟؟؟؟؟؟آجر نسوز رو موافقم.هنرستان هم موافقم
گفت استاد استفاده از نور و سکوت
سکوت ونور
از دید گاه لویی کان :سکوت سرچشمه تمام مظاهر هنری است.
او معتقد است: احساس ابدی نهفته دربطن هنر سکوت است.
اواعتقاد دارد: آغاز هنرمبنی بر سکوت است.
از دید گاه لویی کان :نور دنیای پدیده هارامعرفی می کند.
استیون هول استاد استفاده از نور و سایه هست، بیلبائو شبیه سیدنیه، آجر نسوز ملات نسوز نمیخواد اصلا همچین چیزی نداریم، توی هنرستان موسیقی نمیشه همش توپو بکوبی زمین و کف پله ۱۴تاست البته به نظر من
سلام بچه ها خسته نباشید.....
میشه کمی راجب اسکیس صحبت کنیم؟.............شماها فرم خاصی رو مربوط به موزه معاصر طراحی کردید؟ یا بی ارتباط با اون؟
من که همه انرژی مو، صرف فرم مرتبط کردم..