سلام بچه ها به نظرتون سوالات ارشد امسال آزاد چطور بود؟
من متوجه نمیشممن طراحي کاربردي شرکت کردم به نظرم :
زبان :ساده (متنش مال کتاب زبان فني مهندسي سال اول بود )
رياضي : سخت و غير قابل پيش بيني (همش رياضي مهندسي !)
سيالات : متوسط
جامدات : ساده
ارتعاشات :متوسط
سلام و خسته نباشید به همه بچه هاسلام بچه ها به نظرتون سوالات ارشد امسال آزاد چطور بود؟
من متوجه نمیشم
چرا اگه کنکور راحت باشه من 4 تا بیشتر جامدات نمیتونم بزنم
اگه سخت هم باشه 4 تا
از جامدات متنفرم
![]()
آره همونا بودنميگم شايد سوالاي تبديل امسال با طراحي کاربردي متفاوت بوده
شما هم سوالاي جامداتتون با اون 2 تا جرمها روي سطوح شيبدار شروع شد يا سيالاتتون با اون سيلندر و پيستونه که فنردار بود شروع شد ؟
سلام منم ساخت نجف آباد بودم
درسته که زبانش مسخره بود ولی خیلی آدمو به اشتباه می انداخت برای همین زبانو می گم سخت بوداز جمعه تا حالا عصابم خورده چون تست این مدلی تا حالا نزده بودم
دینامیکش هم می شد را حت نصف سوالاتو بزنی حامدات هم همینطور
ولی راستش اصلان نفهمیدم سیالات اسون بود یا سخت
با این اوصاف به ظر شما با این درصد ها من قبول می شم؟
ریاضی 5
سیالات 0
زبان 40
دینامیک 30
جامدات 26
ساخت 40
سلام منم ساخت نجف آباد بودم
درسته که زبانش مسخره بود ولی خیلی آدمو به اشتباه می انداخت برای همین زبانو می گم سخت بوداز جمعه تا حالا عصابم خورده چون تست این مدلی تا حالا نزده بودم
دینامیکش هم می شد را حت نصف سوالاتو بزنی حامدات هم همینطور
ولی راستش اصلان نفهمیدم سیالات اسون بود یا سخت
با این اوصاف به ظر شما با این درصد ها من قبول می شم؟
ریاضی 5
سیالات 0
زبان 40
دینامیک 30
جامدات 26
ساخت 40
سلام ... اگه از درصد ساخت و تولیدت مطمئنی میتونی امیدوار باشی ...ولی ریاضی رو که ضریبش 2 هست رو خیلی کم زدی .. البته اگه زیر 50 بشی شانس اینو داری نیمه دوم واسه علوم و تحقیقات اراک یا کرمانشاه قبول بشی ...من خودم امیدوارم به این درصدا برسم :
زبان 20 ..... ریاضی 65 .... جامدات 33 ...سیالات 0 ... دینامیک 5 ...ساخت و تولید 40 ... راستی شما از کدوم شهر اومدی ؟ شب تو نماز خونه خوابگاه خوابیدی ؟
ولی اصلا از سوالات تخصصی راضی نبودم.
واقعا بی انصافی که 20 تا سوال از درس علم مواد و عملیات حراررتی بدن اونم به صورت جا خالی و 5 تا از درس مدیریت کنترل
در ضمن چیزی رو هم که پی بردم این بود که دانشگاه نجف آباد واقعا از کیفیت پائینی برخوردار بود. این رو دوستانی که از دانشگاه آزاد قزوین دیدن کرده باشن میتونن به قطع تائید کنن![]()
سلام ... در مورد سوالای ساخت و تولید باهات موافقم ....هر سال بچه های ساخت چه تو کنکور آزاد چه سراسری این مشکلو دارن ..... از کنترل کیفیت و ریختگری بدون اعلام سوال دادن ... البته جوشکاریو هر سال اعلام نمیکنن ولی میدن .... بعضی از سوالای ساخت واقعا سخت بود .....
ولی در مورد کیفیت دانشگاه .... دانشگاه نجف آباد تو مکانیک واقعا معتبره .... درسته که دانشگاه قزوین مجهزه و کلی ساختمون قشنگ داره ولی تو مکانیک حرف خاصی برای گفتن نداره ....تو این مورد شک نکن در حد دانشگاه تاکستان هم نیست .....
در مورد رشته ی مکانیک حق کاملا با شماست. من منظورم رشته نبود. منظورم کلاس دانشگاه بود.
وگرنه همه می دونن که دانشگاه نجف آباد یکی از قطب های مکانیک هستش.
خداییش زشت نبود برای کنکور ارشد صندلی های آهنی گذاشته بودن؟! اونم توی راهرو؟؟؟!؟!؟! من افتاده بودم پیش آب سرد کن واقعا اعصاب خرد کنی بود. انصافا از نظر کیفی دانشگاه نجف آباد مشکل داره.
ولی در هر صورت فعلا که خود بنده هم برای قبول شدن در این دانشگاه دارم مبارزه می کنم![]()
خداییش چرا .... حق با شماست .....راستی فهمیدی چند نفر شرکت کرده بودند ؟؟؟
تو دانشکده برق 1250 نفر بودند تو 3 تا رشته ....خاک و پی ، سازه و ساخت و تولید ... من تخمینم 450 نفر بود (با حدود 30 تا 50 نفر غایب )....آخه طبقه 4 همه ساخت بودن ... که350 نفر ظرفیت داشت ...تو طبقه 3 من داوطلب های خاک و پی رو دیدم ولی نمیدونم ساخت و تولیدیم بودن یا نه؟؟؟
1سوال ساخت به نظرم 2 تا گزینه صحیح داشت .... 1سوال جامداتم جواب 1.5p میشد که تو گزینه ها نبود .....
شما از کجا اومدی؟؟؟لیسانس کجا؟؟؟ .... موفق باشی ...
من از قزوین اومده بودم. قزوین هم لیسانس رو گرفتم.
من با چند تا از رفقای که از قزوین رفته بودیم طبقه چهار بودیم ولی یکی مون طبقه 3 بود فک کنم 500 تایی ساخت وتولیدی بودن اگه شایعه ی افزایش ظرفیت ها درست باشه فک کنم با این درصد ها همه قبول شیم (البته با امید به خدا )
در ضمن قزوین یکی از شهر های صنعتی کشور هست ودانشگاه علمی کاربردی و غیر انتفاعی زیادی داره وطبیعتا خروجی کارشناسی ساخت زیادی داره که حدودن تو هر سال با احتساب اینکه 90 درصد ورودی ها فارغ التحصیل شن 350 تا 450 نفر خروجی می ده
سلام ...مگه قزوینم لیسانس ساخت و تولید داره ؟؟؟یا منظورت تاکستانه؟؟؟من لیسانسو از تاکستان گرفتم.....ورودی82 ..... از سوالای مدیریت تولید چیزی جواب دادی؟؟؟من نه ...هیچ کدوم رو...اگه 31 سوالی که از ساخت زدی درست باشه شک نکن که شانست واسه قبولی زیاده ....
![]()
سلام دوستان
زبان 0%
ریاضی 35%
سیالات0%
استاتیک15%
دینامیک3%
ساخت 55%
به نظر شما ساخت دزفول درمیام؟![]()
شما راجع به افزایش ظرفیت ها اطلاعی دارین؟شما پیوسته بودین ولی من از طریق ناپیوسته موسسه کار قبول شدم و لیسانس رو اونجا گرفتم.
در مورد شانس قبولی هم باید بگم که امسال با توجه به سیاست جدید دانشگاه همه شانس قبولی دارن![]()
سلام دوستان
زبان 0%
ریاضی 35%
سیالات0%
استاتیک15%
دینامیک3%
ساخت 55%
به نظر شما ساخت دزفول درمیام؟![]()
شما راجع به افزایش ظرفیت ها اطلاعی دارین؟
من از هر کس یه چیزی شنیدم ولی فکر نمیکنم تو هر شهر بیشتر از 10 نفر رو به ظرفیت دانشگاه اضافه کنن
اونجوری که من امسال فهمیدم تعداد شرکت کننده ها تو ساخت حداقل خیلی بیشتر از پارسال بود و این چند نفر افزایش ظرفیت تغییری تو تراز ها نمیده
پارسال شیراز 380 نفر شرکت کننده داشت و امسال 600 نفر
دزفول هم پارسال میدونم 260 نفر شرکت کننده داشت و از امسالش خبر ندارم ولی حتما اونجا هم بیشتر شده
من برنامه ریزی شهری شرکت کردم ...اما بر خلاف سالهای گذشته که سوالاتش تکراری بود امسال اصلا تکراری نداشت...
من برنامه ریزی شهری شرکت کردم ...اما بر خلاف سالهای گذشته که سوالاتش تکراری بود امسال اصلا تکراری نداشت...