کنترل روح !

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وقتی میخوابیم، رویا میبینیم، و این یه حقیقت ساده شاید باشه، روح ما داره این خوابا رو میبینه، و این روحمون با ذهن ما، خوابایی رو میبینه، یا ساخته پرداخته‌ی ذهن خودمونه و خیالی بیش نیست و روحمون نقش بازی میکنه یا باز ساخته پرداخته‌ی ذهن خودمون ولی این بار واقعیتی تکرار شدنی و مدل های دیگه !
خوابامون رو کی میبینیم و چرا حتی یه مدت 5 دقیقه خواب دیدن رو ساعت‌ها میپنداریم ؟ آیا به محض بستن چشما رویا میبینیم و روحمون از بدنمون خارج میشه یا نه ؟ یا در سحر و نزدیک به طلوع آفتاب و بعد از آن رویا دیدنمون شروع میشه ؟
اصلن این روح از بدنمون خارج میشه ؟ اگه آره پس چرا زنده‌ایم ؟ خوب تا زمانی که این روح برگرده باید مرده باشیم، ولی ما جون داریم و زنده‌ایم، پس کی نقش بازی میکنه؟ این نفر سومی که بیننده هستش کیه اونجا و چرا من سه نفرم اینجا؟ شخصی که میبیند، شخصی که نقش بازی میکند و نقشی که در رخت خواب به خوابی شیرین و عجیب غریب رفته ؟!
روح من کجاست ؟
روح چیست؟ ذهن من است که باز در آینده‌ای موهوم پرواز میکند و باز بدون بدن من نقش بازی میکند؟

مسئله‌ای که میخوام طرح کنم اینه، میتونیم روحمون رو تو کنترل خودمون در بیاریم یا نه ؟! آیا امکانش هست ؟ اگه نه پس این کاری که من تو خوابام انجام میدم چیه ؟ چه کسانی توانایی کنترل فرد بازیگر تو خواباشون رو میتونن داشته باشن ؟ و چرا این بیننده دستور میده و لبخند میزنه ؟
همگی رویاهایی تلخ و شیرین داریم، ولی آگاهانه و یا ناآگاه ؟ مهم اینه که تو اون شرایط شخص بیننده میتونه متوجه بشه که جسم من داره خواب میبینه یا باز فریب رنگ‌ها رو می‌خوره؟ و فریب خوردن تا چه حد ؟
آیا این مسئله غیر قابل هضم و یا خنده‌داره که شخصی عادی بتونه کنترل خوابش رو تو دستاش بگیره یا خیر ؟
کنترل خواب یعنی چی ؟: رویاهایی رو که میبینیم، قدرت تصمیم گیری داریم، میتونیم زمان رو متوقف کنیم و به فکر فرو بریم که در این موقعیت چه کاری کنیم و دگر اینکه با کنترل زمان، خیلی چیزا رو عوض کنیم. به دلیل رویا بودن داستان، بتونیم کل داستان رو عوض کنیم و داستانی شیرینتر رو وارد رویا کنیم. و اینکه شخص بیننده کماکان متوجه باشه که این تنها یک رویاست، با اینکه میتونه واقعیت پیدا کنه، ولی اکنون رویایی بیش نیست، و میتونه به خودش، بازیگر و جسم سنگی ( فرد خوابیده ) ابلاغ کنه که "من" خواب میبینم، دلیلی برای الکی خوش بودن یا ترسیدن و یا مرگ وجود نداره، این "من" خواب میبیند، این تنها یک رویاست، پس به رویا پردازی بپرداز، پرواز کن، خطراتی رو که سر راهته با یک پاکن کوچیک و ... ز بین ببری و پاک کنی، به حکم رویا بودن و ابلاغ شدن این موضوع بین سه بازیگر ( بیننده، من و بازیگر رویا ) میتونیم رویا رو بازی کنیم به دلخواه خودمون

کنترل روح و یا بهتر بگم، ذهن رو توی خواب داریم، میتونیم اتفاقات روی داده رو تغییر بدیم و یا از نو بسازیم، بازیگر رو مانند بیننده از صحنه خارج کنیم تا دست خوش حوادث نشه و یا غیره، و کنترل کردن روح، همان معنای ساده‌ی کنترل روح می‌باشد

این کنترل روح به چه معنی‌ای هستش ؟ و آیا امکانش هست ؟!

کافر خداپرست

-
کاربر ممتاز
و يسئلونک عن الروح قل الروح من امر ربي و ما أوتيتم من العلم الا قليلا*
و از تو درباره‌ي روح مي‌پرسند؛ بگو روح از {عالم} امر پروردگارم است؛ و شما را از علم، جز اندکي نداده‌اند. (85: 17)

از همان وقتي که پايم را در باشگاه گذاشتم، عنوان بحثت در صحن باشگاه، جلوه‌نمايي مي‌کرد... فقط به خواندنش اکتفا کردم...
طرح بحث جالبي است اما وزنه‌ي سنگيني است! تو بايد نخست ثابت کني که فاعل رؤياهاي ما روح‌ هستند نه ذهن ما... مي‌تواني ثابتش کني عزيزم؟
به يقين‌، شناخت و تعريف روح هنوز به جايي نرسيده است... بيش‌تر تبيين روح بوده است تا تعريف روح... برخي از روشنفکران پوزيتيويست ما آن را معادل انرژي گرفته‌اند، حکما و فيلسوفان اسلامي هم که نفس مجرد‌اش دانسته‌اند و...
در همين آيه هم به همين اکتفا شده است: روح از عالم امر پروردگار است... مثل اين‌ است که از چيزي بپرسي که چيست، به تو بگويند:‌ مال فلاني است... از نکره بودن در مي‌‌آيد اما ماهيت‌اش هم‌چنان ناشناخته باقي مي‌ماند...
در دل اين‌آيه توصيه‌هايي نهفته است: ماهيت روح را نمي‌توانيد بفهميد و تعريفش ‌کنيد، به اين دليل است فعلا با محدوديت‌هايي داريد "نمي‌شود"‌! پس به دنبال کار نشدني نرويد!
من اگر جاي تو بودم، عنوان بحثم را مي‌ذاشتم: کنترل رؤيا! (چشمک)
:gol:

آخرین ویرایش:

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من نمیتونم روح و ذهن آدمی رو از هم جدا کنم، درسته که انسان میمیره و مغزش همن نیست و نابود میشه، اما ذهن و توانایی های انسان چیزی همراه با مغز ولی جدا از اونه، همون تعریفی که تقریبن از روح هست و با نابودی جسم روح نابود نمیشه
رویاها و خوابایی رو که میبینیم ساخته پرداخته ی ذهن ماست و این ذهنمونه که داره کنترل میکنه همه چیو، و روح شاید چیزی جدا باشه از ذهن، شاید خود ذهن انسان باشه

یه سوال دارم، دیروز دیدم و جالب بود

به نظر شما اونجائی که هیچ کس نبوده ایا کسی هم بوده...؟

روح یا ساخته های ذهن بشر که قدرتی وصف ناپذیر داره و نابود شدنی نیست، همون روح !

کافر خداپرست

-
کاربر ممتاز
من نمیتونم روح و ذهن آدمی رو از هم جدا کنم، درسته که انسان میمیره و مغزش همن نیست و نابود میشه، اما ذهن و توانایی های انسان چیزی همراه با مغز ولی جدا از اونه، همون تعریفی که تقریبن از روح هست و با نابودی جسم روح نابود نمیشه
رویاها و خوابایی رو که میبینیم ساخته پرداخته ی ذهن ماست و این ذهنمونه که داره کنترل میکنه همه چیو، و روح شاید چیزی جدا باشه از ذهن، شاید خود ذهن انسان باشه

یه سوال دارم، دیروز دیدم و جالب بود

به نظر شما اونجائی که هیچ کس نبوده ایا کسی هم بوده...؟

روح یا ساخته های ذهن بشر که قدرتی وصف ناپذیر داره و نابود شدنی نیست، همون روح !
پس از مرگ، بحث بقاي "نفس" مطرحه نه ذهن...
اون‌جايي که هيچ‌کس نبوده، مي‌تونه با "تخيل" ميسر بشه...باز هم نمي‌شه دقيقاً از اين به اثبات روح رسيد. من به سادگي سخن‌ات را نقض مي‌کنم تا بر پيچيد‌گي فهم و تعريف روح تأکيد کنم!
:gol:

gordafarin

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوابامون رو کی میبینیم و چرا حتی یه مدت 5 دقیقه خواب دیدن رو ساعت‌ها میپنداریم ؟ آیا به محض بستن چشما رویا میبینیم و روحمون از بدنمون خارج میشه یا نه ؟ یا در سحر و نزدیک به طلوع آفتاب و بعد از آن رویا دیدنمون شروع میشه ؟
وقتی روح به هنگام خواب از بدن شما جدا میشه دیگه بعد زمانی ما رو نداره تعریف زمان رو ما میتونیم به این شکل بگیم که فاصله ی بین دو واقعه هست اما ایا در خواب هم وقایع مسلم هستند؟
وقتی شما چشمتون رو میبندید ممکنه تصاویر ساخته شده بوسیله ذهنتون رو مشاهده کنید و حتما این نیست که شما تا چشممت رو بستی روح خارج بشه!
رویا دیدن فکر نمیکنم ساعت خواصی داشته باشه

اصلن این روح از بدنمون خارج میشه ؟ اگه آره پس چرا زنده‌ایم ؟ خوب تا زمانی که این روح برگرده باید مرده باشیم، ولی ما جون داریم و زنده‌ایم، پس کی نقش بازی میکنه؟ این نفر سومی که بیننده هستش کیه اونجا و چرا من سه نفرم اینجا؟ شخصی که میبیند، شخصی که نقش بازی میکند و نقشی که در رخت خواب به خوابی شیرین و عجیب غریب رفته ؟!
روح من کجاست ؟
روح از بدن خارج بشه به صورت اگاهانه و یا غیر ارادی شما نمیمیرید و علایم حیاتی رو حفظ میکنید چون انسان تنها از کالبد اختری یا همین جسم مادیتون و روح ساخته نشده بلکه ما دارای کالبد اثیری هستیم این کالبد روح و جسم رو نگه میداره در کنار هم البته محققان در این زمینه وجود 7 کالبد برای انسان رو تعریف شده میدونند و ضمنا ما ریسمان های نقره ای داریم وقتی این ریسمان ها پاره بشن انسان میمیره اصطلاحا
روح چیست؟ ذهن من است که باز در آینده‌ای موهوم پرواز میکند و باز بدون بدن من نقش بازی میکند؟
ما میدونیم که روح ماده نیست پس اثباتش و تعریفش بوسیله ذهن مادی ما کمی دشوار هست اما شما فرض کن یک روبات بسیار پیشرفته رو که تمامی اعصاب ما رو داره و انسان رو هم در نظر بگیر خوب حالا چیه که این دوتا رو از هم متمایز میکنه؟پاسخ روح ماست
مسئله‌ای که میخوام طرح کنم اینه، میتونیم روحمون رو تو کنترل خودمون در بیاریم یا نه ؟! آیا امکانش هست ؟ اگه نه پس این کاری که من تو خوابام انجام میدم چیه ؟ چه کسانی توانایی کنترل فرد بازیگر تو خواباشون رو میتونن داشته باشن ؟ و چرا این بیننده دستور میده و لبخند میزنه ؟
جواب شما اری هست و ما میتونیم روح رو به صورت اگاهانه از بدن خارج کنیم که اصطلاحا به اون برون فکنی گفته میشه من یک بار به حالت نیمه برون فکنی رسیدم الان چند روز که دارم تمرین میکنم
همگی رویاهایی تلخ و شیرین داریم، ولی آگاهانه و یا ناآگاه ؟ مهم اینه که تو اون شرایط شخص بیننده میتونه متوجه بشه که جسم من داره خواب میبینه یا باز فریب رنگ‌ها رو می‌خوره؟ و فریب خوردن تا چه حد ؟
کدوم شخص؟
آیا این مسئله غیر قابل هضم و یا خنده‌داره که شخصی عادی بتونه کنترل خوابش رو تو دستاش بگیره یا خیر ؟
ما برون فکنی در خواب داریم یعنی به صورت اگاهانه به خواب میریم و اصلا خنده دار نمیتونه باشه دوست من چون واقعیته
کنترل خواب یعنی چی ؟: رویاهایی رو که میبینیم، قدرت تصمیم گیری داریم، میتونیم زمان رو متوقف کنیم و به فکر فرو بریم که در این موقعیت چه کاری کنیم و دگر اینکه با کنترل زمان، خیلی چیزا رو عوض کنیم. به دلیل رویا بودن داستان، بتونیم کل داستان رو عوض کنیم و داستانی شیرینتر رو وارد رویا کنیم. و اینکه شخص بیننده کماکان متوجه باشه که این تنها یک رویاست، با اینکه میتونه واقعیت پیدا کنه، ولی اکنون رویایی بیش نیست، و میتونه به خودش، بازیگر و جسم سنگی ( فرد خوابیده ) ابلاغ کنه که "من" خواب میبینم، دلیلی برای الکی خوش بودن یا ترسیدن و یا مرگ وجود نداره، این "من" خواب میبیند، این تنها یک رویاست، پس به رویا پردازی بپرداز، پرواز کن، خطراتی رو که سر راهته با یک پاکن کوچیک و ... ز بین ببری و پاک کنی، به حکم رویا بودن و ابلاغ شدن این موضوع بین سه بازیگر ( بیننده، من و بازیگر رویا ) میتونیم رویا رو بازی کنیم به دلخواه خودمون
رویدادهای در خواب و ...کسانی که در این امور دارای تجارب زیادی هستند و...میتونن به هرجا میخوان سفر کنند البته من نمیفهمم شما منظورتون چیه که زمان رو متوقف کنیم و..."؟ممکن هست سفر در زمان در تایم های متفاوت و...میسر بشه از طریق قوانین فیزیکی اما فوقف زمان رو بنده دور از منطق میدونم توقف زمان به معنی فوقف جهان ماست یعنی وقتی جهان نابود شد و دیگه هیچی نبود میتونیم بگیم زمان متوقف شده چون رویدادی دیگه اتفاق نمیفته
کنترل روح و یا بهتر بگم، ذهن رو توی خواب داریم، میتونیم اتفاقات روی داده رو تغییر بدیم و یا از نو بسازیم، بازیگر رو مانند بیننده از صحنه خارج کنیم تا دست خوش حوادث نشه و یا غیره، و کنترل کردن روح، همان معنای ساده‌ی کنترل روح می‌باشد

این کنترل روح به چه معنی‌ای هستش ؟ و آیا امکانش هست ؟!
ببخشید که نقل قول چند گانه نگرفتم نشد!
در نهایت نیز پاسخ سوال شما اری هست و میتونید کنترل روح رو بدست بگیرید که اصل هم همینه چون جسم ما که قدرتی نداره قدرتش فوق العاده محدود هست ببینید یک ویروس چطور یک انسان رو میکشه!اصل قدرت ما روح هست