کم شعور!!!

daryanian

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب بنا به دلایلی عوض شد؛

راننده ماشین بعد از تصادف با این شخص فرار کرده

آخرین ویرایش:

BIGHAM

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا چرا بی وجدان؟
تصادف کرده افسر هم اومده. اورژانس هم اومده دیگه؟

daryanian

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا چرا بی وجدان؟
تصادف کرده افسر هم اومده. اورژانس هم اومده دیگه؟
آخرشو نخوندی؟ بحث تصادف نیست که، این پسره خیلی تنبل تشریف داشت، 50 متر انورتر خط کشی عابر پیاده هستش، از انجا نیومده، از اینجا داشت می رفت، راننده بعد از تصادف فرار کرده

behzadk2019

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
آخرشو نخوندی؟ بحث تصادف نیست که، این پسره خیلی تنبل تشریف داشت، 50 متر انورتر خط کشی عابر پیاده هستش، از انجا نیومده، از اینجا داشت می رفت، راننده بعد از تصادف فرار کرده

این رنگ آبی هم قابل تامل هست

elyana

عضو جدید
اینا درست ولی تصادف میکنن واسه عمشون؟

اگه میموند مقصر شناخته میشد.کارش درست نبوده که رفته
ولی این آقا هم کارش درست نبوده که پریده جلو ماشینا.
خدارو شکر الان فانون جدید اومده که عابر پیاده هم میتونه مقصر باشه.

daryanian

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه میموند مقصر شناخته میشد.کارش درست نبوده که رفته
ولی این آقا هم کارش درست نبوده که پریده جلو ماشینا.
خدارو شکر الان فانون جدید اومده که عابر پیاده هم میتونه مقصر باشه.
این قانون واسه اتوبان ها که بود، ولی تو خیابان ها و کوچه ها رو من خبر ندارم،

niaz**

عضو جدید
کاربر ممتاز
تکراری
قفل شد

در ضمن چرا بی وجدان اگه دقت کنیم خط عابر یه پنجاه متری بالاتره(حتما بعد از عبور از خیابون میخواسته از رو اون میله ها هم بپره)اگه فرهنگ داشت وسط خیابون نمیومد که یکی بزنه بهش
ماها فرهنگ عبور و مرور نداریم بعد میخوایم انسانیت یاد بگیریم!!!!

daryanian

عضو جدید
کاربر ممتاز
تکراری
قفل شد

در ضمن چرا بی وجدان اگه دقت کنیم خط عابر یه پنجاه متری بالاتره(حتما بعد از عبور از خیابون میخواسته از رو اون میله ها هم بپره)اگه فرهنگ داشت وسط خیابون نمیومد که یکی بزنه بهش
ماها فرهنگ عبور و مرور نداریم بعد میخوایم انسانیت یاد بگیریم!!!!
خوب عزیز تاپیک های بعدی رو نخوندی دیگه، ما خودمون آن حرفارو زدیم، منظورمون این بود که یارو زده وفرار کرده تو جامعه ای که دم از انسانیت می زنیم

niaz**

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب عزیز تاپیک های بعدی رو نخوندی دیگه، ما خودمون آن حرفارو زدیم، منظورمون این بود که یارو زده وفرار کرده تو جامعه ای که دم از انسانیت می زنیم

خب من اصلا کاری به فرار کردن راننده ندارم
میگم این آقا اونجا وسط خیابون چیکار میکرده هاااان

daryanian

عضو جدید
کاربر ممتاز
اونوکهماهم تو تاپیک اول گفتیم، کی تاپیک هارو می خونه که ببینه چی می نویسیم، خوب ولی راست می گین نباید انجا بود، آقا اصلا کار خوبی کرده زده فرار کزده ؟ خوب شد نیاز
من خوابم میاد صبح جوابارو می دم بای

niaz**

عضو جدید
کاربر ممتاز
اونوکهماهم تو تاپیک اول گفتیم، کی تاپیک هارو می خونه که ببینه چی می نویسیم، خوب ولی راست می گین نباید انجا بود، آقا اصلا کار خوبی کرده زده فرار کزده ؟ خوب شد نیاز
من خوابم میاد صبح جوابارو می دم بای

خب چرا عصبی میشی!؟
همین آقا با کمال پررویی توخیابون جایی که نه به راحتی میشد رد شد(حضور اون میله های وسط)میخواسته رد بشه(درسته قانون طرفشو میگیره)ولی خب نباید اونجا میبوده دیگه به نظر من که حقشه اصلا هم دلم واسش نسوخت تا اون باشه همینطوری سرشو مثل ... نندازه و بیاد وسط خیابون!(اون راننده بدبخت باید حواسش به ماشینا باشه که نزنن بهش!نمیدونم به اینکه حواسش به همه چی باشه بعد واقعا ظلمه همچین بیشعوراییم که میان وسط خیابون بخواد حواسش باشه خب سخته نمیتونه ماشین رو کنترل کنه دیگه
)
امثال این آقا و هزارو یه نفر دیگه وقتی دارن رد میشن چنان پرروان و به اون بدبختای پشت ماشین نیگاه میکنن(با نگاهش میگه هی وایسا و آروم برو من میخوام رد شم:surprised:)هیچکیو نداشتن بهشون یاد بده درست رفتار کنن ولی همین که تصادف میکنن هزارو یک مدعی پیدا میشه ازش دفاع کنه
نه میخوام بدونم مرض داره میاد وسط خیابون؟خب پل عابر و خط رو واسه ماها گذاشتن دیگه!
بعد میگن ایران اونطوری و اینطوری خب همین چیزارو میبینه آدم حرصش میگیره
در آخر اضافه مینمایم که:
اسم تاپیک رو عوض کن بذار کم شعور

niaz**

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایول حالا اسم تاپیک بهش میآد

مدیر این تاپیک هم تکراریه
بی زحمت قفلش کن
بحثمون تموم شد

Neptune

عضو جدید
کاربر ممتاز
خط کشی میذارن واسه عمشون؟
پل هوایی میذارن واسه عمشون؟

اولا همین امروز من روی خط عابر پیاده 5 دقیقه منتظر بودم تا بتونم رد شم . این در حالیه که روی خط عابر پیاده حق تقدم با عابره . یعنی اگه عابر باشه باید همه ماشین ها بایستند تا عابرپیاده رد بشه بعد حرکت کنند. این جور راننده ها روی خط و بیرون خط براشون مهم نیست.

ثانیا دلیل نمیشه اگر به هر علت حادثه ای خارج از محدوده عبور عابر اتفاق افتاد گازشو بگیریم بریم.

parandi2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چی آدم بگه از دست این مل بی فرهنگ. چند وقت پیش داشتم تو اتوبان با سرعت 100 می رفتم که دیدم یه خانمه با سرعت پرید وسط خیابون و خواست رد شه. تاگه ترمز نمی کردم جنازشو باید با کاردک از کف خیابون می تراشیدن. نمی دونماین جماعت کی می خوان یاد بگیرن که قوانین برای سلامتی خودشونه. یا یه روز دیگه تو یه اتوبان دیگه یه دوچخه پیچیده جلوم آخه یکی نیست بگه آدم *** (ترجمش می شه بی عقل، ولی هرچی دوست داشتین جای خالی بذارین) بزنم بهت که چیزی ازت نمی مونه.
اینقدر از این دست آدما بدم میاد که نگو آخرش یکی زیر خام کرد که دلم خنک شه