آخرشو نخوندی؟ بحث تصادف نیست که، این پسره خیلی تنبل تشریف داشت، 50 متر انورتر خط کشی عابر پیاده هستش، از انجا نیومده، از اینجا داشت می رفت، راننده بعد از تصادف فرار کردهحالا چرا بی وجدان؟
تصادف کرده افسر هم اومده. اورژانس هم اومده دیگه؟
آخرشو نخوندی؟ بحث تصادف نیست که، این پسره خیلی تنبل تشریف داشت، 50 متر انورتر خط کشی عابر پیاده هستش، از انجا نیومده، از اینجا داشت می رفت، راننده بعد از تصادف فرار کرده
شرمنده نمی دونستم؛ ببخشید؛نمی دونی من به خون حساسم چرا این چیزا میذاری؟؟؟ها ها ها![]()
اینا درست ولی تصادف میکنن واسه عمشون؟خط کشی میذارن واسه عمشون؟
پل هوایی میذارن واسه عمشون؟
اینا درست ولی تصادف میکنن واسه عمشون؟
این قانون واسه اتوبان ها که بود، ولی تو خیابان ها و کوچه ها رو من خبر ندارم،اگه میموند مقصر شناخته میشد.کارش درست نبوده که رفته
ولی این آقا هم کارش درست نبوده که پریده جلو ماشینا.
خدارو شکر الان فانون جدید اومده که عابر پیاده هم میتونه مقصر باشه.
خوب عزیز تاپیک های بعدی رو نخوندی دیگه، ما خودمون آن حرفارو زدیم، منظورمون این بود که یارو زده وفرار کرده تو جامعه ای که دم از انسانیت می زنیمتکراری
قفل شد![]()
در ضمن چرا بی وجدان اگه دقت کنیم خط عابر یه پنجاه متری بالاتره(حتما بعد از عبور از خیابون میخواسته از رو اون میله ها هم بپره)اگه فرهنگ داشت وسط خیابون نمیومد که یکی بزنه بهش
ماها فرهنگ عبور و مرور نداریم بعد میخوایم انسانیت یاد بگیریم!!!!
خوب عزیز تاپیک های بعدی رو نخوندی دیگه، ما خودمون آن حرفارو زدیم، منظورمون این بود که یارو زده وفرار کرده تو جامعه ای که دم از انسانیت می زنیم
اونوکهماهم تو تاپیک اول گفتیم، کی تاپیک هارو می خونه که ببینه چی می نویسیم، خوب ولی راست می گین نباید انجا بود، آقا اصلا کار خوبی کرده زده فرار کزده ؟ خوب شد نیاز
من خوابم میاد صبح جوابارو می دم بای
خط کشی میذارن واسه عمشون؟
پل هوایی میذارن واسه عمشون؟
اینقدر از این دست آدما بدم میاد که نگو آخرش یکی زیر خام کرد که دلم خنک شه
اینکارو نکنی وگرنه بی خان دادا میشیم!![]()
پرند خان فكر كنم بايد فردا صبح هم جاشو بندازي تو آفتاب!منم قهوه موخوام
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تصاویر کم تر دیده شده از دفاع 8ساله | تالار عکس | 0 | |
![]() |
اینا بزرگ شن جا کم میارن | تالار عکس | 10 | |
![]() |
کاش ی کم به این جمله ها فکر کنیم.... | تالار عکس | 1 | |
![]() |
چندبار بهت بگم یه کم باشخصیت باش ... | تالار عکس | 7 | |
![]() |