کم دانستن یا ندانستن مساله اینست!

mehrshad53

اخراجی موقت
-------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------
یه استاد کاردرستی داشتیم،جانباز شیمیایی بود و بدون سهمیه اومده بود دانشگاه و بسیار با سواد بود،خدا بیا مرزدش که فوت شد.........:cry:
میگفت تو یه دانشگاه دیگه یه سوال توی امتحان دادم که dx/dx میشه چند؟
اونایی که حالیشون بود گفتن مشتق ایکس نسبت به خودش که میشه یک.
اونایی که خیلی پرت بودن گفتن خب یه چیزی که نمیدونیم چیه، به خودش تقسیم شده و یک میشه.
اونایی که نصفه و نیمه میدونستن،گفتن خب این حتما یه منظوری داشته و مطمئنا یک نمیشه و بعد مثلا حساب کتاب کردن شده 1.239!!!!!!!!!!!!!

نتیجه گرفت که یا یه چیز را ندونین و یا درست بدونین!!!!

memareiram

عضو جدید
نتیجه گرفت که یا یه چیز را ندونین و یا درست بدونین!!!!
آخه یه مشکل هست...
خیلی از اونایی که نمیدونن، نمیدونن که نمیدونن و به خیال اینکه میدونن جوابی میدن که غلط...ولی حقیقت اینه که اونایی هم که نمیدونن دقیقا به اندازه ی اونایی که میدونن احساس میکنن که میدونن...
پس نمیشه به کسی بگی که
یا یه چیز را ندونین و یا درست بدونین!!!!
واضح بود؟؟؟

mehrshad53

اخراجی موقت
آخه یه مشکل هست...
خیلی از اونایی که نمیدونن، نمیدونن که نمیدونن و به خیال اینکه میدونن جوابی میدن که غلط...ولی حقیقت اینه که اونایی هم که نمیدونن دقیقا به اندازه ی اونایی که میدونن احساس میکنن که میدونن...
پس نمیشه به کسی بگی که
یا یه چیز را ندونین و یا درست بدونین!!!!
واضح بود؟؟؟

چرا میشه...
خیلی وقتا ما مثلا در مورد موسیقی یه چیزایی شنیدیم و خودمون هم میدونیم که کم میدونیم و یه جایی یه نظری میدیم و بعد تصادفا یارو اینکارس و گندش در میاد!

memareiram

عضو جدید
چرا میشه...
خیلی وقتا ما مثلا در مورد موسیقی یه چیزایی شنیدیم و خودمون هم میدونیم که کم میدونیم و یه جایی یه نظری میدیم و بعد تصادفا یارو اینکارس و گندش در میاد!
خب اگه ما دوتامون کتاب موسیقی کبیر رو بخونیم و دوتامون احساس کنیم که اونو فهمیدیم، ولی در حقیقت من کمتر از تو، از اون درک کرده باشم و خودم هم این رو ندونم( که البته به دلیل بی دقتی خودم بوده) اونموقع نمیدونم که نمیدونم وفکر میکنم که به اندازه ی تو میدونم. وتنها چارش اینه که تو منو ضایع کنی تا بدونم که نمیدونم.

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا میشه...
آي قربونت...اين يكي هميشه رو اعصاب من بوده !

مثلا طرف مياد يه چرتي ميپرونه بعد بهش ميگي داري چرت ميگي بهش بر ميخوره ! فكر ميكنن چون همه ميتونن يه آهنگو گوش كنن پس حتما" ميتونن در مورش اظهار نظرم كنن ! هيچكي به خودش اجازه نميده تو كار مثلا" يه مهندس هوافضا نظر بده ولي به يه آهنگ كه ميرسه همه بتهوون ميشن!

nushin67

عضو جدید
کاشکی اونایی که جواب سوالی رو نمیدونن از حق سکوت استفاده کنن.........

SerpentoR

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعضی مواقع وقتی یکی راجب چیزی حرف میزنه که نمیدونه و خیلی محکم و با اعتماد به نفس حرف میزنه خیلی خندس. مخصوصا وقتی 6،7 نفری سر تا پاشو آفتابه میگیرین

cinderella

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعضی مواقع وقتی یکی راجب چیزی حرف میزنه که نمیدونه و خیلی محکم و با اعتماد به نفس حرف میزنه خیلی خندس. مخصوصا وقتی 6،7 نفری سر تا پاشو آفتابه میگیرین

ببخشید.........آفتابه میگیرن یعنی چی؟؟؟؟؟:surprised: