کمک

Zaneti

مدیر تالار مهندسی مکانیک
مدیر تالار
سلام من یک مقاله به زبان اصلی {انگلیسی} که مرتبط به درس مکانیک سیالات باشه و حدود 7 تا 8 صفحه باشه نیاز دارم .هر کی می تونه برام بفرسته.
اگه با ترجمه باشه چه بهتر

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
سلام من یک مقاله به زبان اصلی {انگلیسی} که مرتبط به درس مکانیک سیالات باشه و حدود 7 تا 8 صفحه باشه نیاز دارم .هر کی می تونه برام بفرسته.
اگه با ترجمه باشه چه بهتر

مقاله لاتین
دانلود

ترجمه فارسی مقاله لاتین
دانلود

این هم یک مقاله لاتین دیگه اگر اون بالایی ها رو نخواستی ولی ترجمه نیست.
دانلود

mina blue

عضو جدید
سلام
من همین مقاله رو می خواستم ولی مثل اینکه للینک دانلودش مشکل داره من نیاز به یه مقاله لاتین به همراه ترجمه دارم در زمینه مکانیک سیالات

behzadk2019

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام
من همین مقاله رو می خواستم ولی مثل اینکه للینک دانلودش مشکل داره من نیاز به یه مقاله لاتین به همراه ترجمه دارم در زمینه مکانیک سیالات

سلام .
شما اسم مقالتون رو در سایت های معتبر علمی مثل ieee و ... پیدا کنید و لینک رو قرار بدید برای دانلود در این قسمت .

mina blue

عضو جدید
Linear stability of the Rayleigh–Bénard Poiseuille flow for thermodependent viscoplastic fluids

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0377025709001347
[h=1]Parallel finite element computations in fluid mechanics[/h]
[h=1]Quantitative image processing in fluid mechanics[/h]
[h=1]Non-linear multidimensional singular integral equations in two-dimensional fluid mechanic[/h]
[h=1]Fluid mechanics of turbomachines: a review[/h]

behzadk2019

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
Linear stability of the Rayleigh–Bénard Poiseuille flow for thermodependent viscoplastic fluids

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0377025709001347
Parallel finite element computations in fluid mechanics

Quantitative image processing in fluid mechanics

Non-linear multidimensional singular integral equations in two-dimensional fluid mechanic

Fluid mechanics of turbomachines: a review

سلام . بفرمایید
مشاهده پیوست 1-s2.0-S0377025709001347-main.pdf

بالا